Cara Nggawe Situs Web Anyar Crawled dening Google Besok

golek1

Bubar, aku ngluncurake akeh situs web anyar. Nalika AddressTwo wis saya gedhe lan wektune saya bebas, mula nggawe ide anyar lan wektu luang kanggo nglakokake, mula aku wis tuku puluhan domain lan ngetrapake situs mikro kiwa-tengen. Mesthi wae, aku uga ora sabar. Aku duwe ide ing dina Senen, dibangun ing dina Selasa, lan aku pengin lalu lintas ing dina Rebo. Nanging butuh sawetara dina utawa pirang-pirang minggu sadurunge domain anyar ditampilake ing telusuran Google, sanajan aku nggoleki jeneng domainku dhewe.

Dadi, aku wis miwiti mikir karo formula supaya laba-laba bisa luwih cepet. Yen SEO minangka alechemy, mula iki omahku kanggo nyepetake wektu wiwit diluncurake nganti indeks. Gampang, nanging kabukten efektif. Sawetara eksperimen anyar aku wis dirayap lan ditampilake ing asil telusuran kurang saka 24 jam. Aku mung ngetutake 8 langkah sederhana iki.

  1. Siapke SEO ing kaca dhisik, paling ora minimal. Mesthine, iki ora ana gandhengane karo nyusup, nanging yen sampeyan ora nindakake dhisik, 7 langkah sabanjure muspra. Khusus, priksa manawa tag judhul sampeyan dioptimalake. Napa iki penting banget? Amarga, sanajan kita bisa entuk laba-laba menyang kaca sampeyan kanthi cepet, ora ateges bakal cepet bali. Dadi, yen peluncuran awal duwe tag judhul sing ora ditulis kanthi apik, sampeyan bisa uga bakal macet sajrone pirang-pirang minggu sabanjure kanthi konten cache sing kurang becik ing indeks Google. Priksa manawa apa sing sampeyan coba cepet-cepet katon pantes katon sadurunge sawetara minggu nalika ngenteni nyusup sabanjure.
  2. Instal Google Analytics. Nindakake sadurunge peta situs kanthi siji sebab: ngirit wektu. Salah sawijining cara kanggo verifikasi situs web anyar karo Google Webmaster yaiku liwat Analytics skrip. Dadi, simpen langkah lan tindakake iki dhisik. Kanggo nindakake iki, bukak www.google.com/analytic.
  3. Kirim peta situs XML menyang Alat Webmaster Google. Sampeyan bisa nginstal salah siji saka puluhan plugin WordPress kanggo nggawe peta situs iki kanthi otomatis, utawa nggawe kanthi manual. Iki penting banget kanggo nyusupake crawl sing akurat lan lengkap, nanging akeh webmaster pemula sing yakin minangka pungkasan kanggo nyusup. Ora. Yen sampeyan mandheg ing langkah iki, kaya 99% webmaster anyar, sampeyan bakal ngenteni pirang-pirang minggu utawa wulan sadurunge Google ngubengi situs sampeyan. Ing ngisor iki bakal nyepetake proses kasebut. Kanggo ngrampungake langkah iki, bukak www.google.com/webmasters
  4. Tambahake URL menyang Profil LinkedIn sampeyan. Nalika nyunting profil LinkedIn, sampeyan duwe kemampuan kanggo nyakup 3 URL situs web. Yen sampeyan wis nggunakake kabeh telung slot kasebut, saiki wayahe kurban sementara. Pilih salah sawijining URL sing bakal dibuwang sajrone sawetara minggu sabanjure lan ganti nganggo URL menyang situs web sing nembe diterbitake. Aja kuwatir, mengko sampeyan bisa ngowahi iki. Wenehi cathetan ing tanggalan sampeyan TANPA luwih cepet saka 14 dina mengko kanggo bali menyang profil LinkedIn lan mulihake dhaptar URL kaya sing sadurunge. Sajrone 14 dina kasebut, Google mesthine bakal nemokake tautan anyar lan tindakake menyang situs web sampeyan.
  5. Tambahake URL menyang Profil Google. Google luwih entheng karo jumlah tautan sing diidini ing profil sampeyan. Nalika mlebu menyang Google, saka kaca Google (kalebu kaca ngarep) sampeyan bisa ngeklik Ndeleng Profil ing pojok sisih ndhuwur, banjur klik Owahi Profil. Ing sisih tengen, sampeyan kudu nemokake bagean sing diarani "Tautan". Ing kana, sampeyan bisa nambah link khusus. Ing kene, sampeyan malah bisa nyetel teks jangkar menyang tembung kunci sing disenengi nalika nambah URL anyar menyang profil Google.
  6. Cite situs web sampeyan ing Wikipedia. Bener, aku spam ing Wikipedia. Sampeyan bisa ngirim email sengit menyang nick@i-dont-care.com. Tujuan sampeyan ing kene yaiku kanggo milih sumber ing situs web sampeyan (artikel blog utawa kaca informasi liyane) ing artikel sing relevan ing Wikipedia. Ana seni iki. Mangkene tujuane: supaya kutipan sampeyan paling ora 72 jam sadurunge ana sing mbusak ing Wikipedia. Kanggo ngrampungake, goleki artikel sing ora populer. Yen artikel kasebut nampa pirang-pirang suntingan saben dina, mesthine tambahan sampeyan bakal cepet dicopot sadurunge bot Google duwe kesempatan kanggo nemokake. Nanging, yen sampeyan nemokake artikel sing nampa suntingan saben wulan, iku tiket emas sampeyan. Tambah ukara anyar sing cerdas lan relevan (ya, malah akademik lan faktual) lan nambah a CITE_WEB referensi ing pungkasan. Aja wani kanthi nambah bagean utawa paragraf sing anyar banget. Tujuan sampeyan supaya bisa dideleng dening bot, nanging ORA digatekake manungsa.
  7. Nerbitake artikel Google Knol. Sawise Google ngerti manawa Wikipedia pancen populer, dheweke nyoba saingan karo Wikipedia. Google Knol (www.google.com/knol) adoh banget akademik lan ora ana sistem waspada kanggo mbusak artikel sing dikarepake dhewe. Sampeyan meh dijamin Knol bisa urip tanpa wates. Iki tegese: luwih becik dadi apik. Aja nerbitake apa-apa sing bakal urip lan ora bakal nyritakake jeneng lan merek sampeyan seumur hidup. Tulis artikel cekak, relevan kaya entri blog lan link bali menyang URL sing mentas diterbitake. Kaya apa wae, kalebu tembung kunci ing judhul Knol iki lan ing teks jangkar sampeyan uga disaranake.
  8. Nerbitaké video Youtube. Sawetara wulan kepungkur, aku nerbitake artikel sing rinci babagan carane entuk jus link saka Youtube. Tanpa mbaleni konten kasebut ing kene, aku mung bakal ngandhani pandhuane kene lan langkah kaping 8 sampeyan bakal rampung.

Kabeh gunggunge, nalika ngluncurake situs web anyar, paling ora kudu 30 menit tugas sadurunge rampung. Yen nindakake wolung langkah kasebut, aku bisa yakin manawa situsku bakal katon ing telusuran Google sajrone sawetara dina, yen ora pirang-pirang jam. Piye carane Amarga aku wis menehi kesempatan marang Google kanggo nemokake URL anyar. Yen sampeyan wis nemokake cara liyane sing nggunakake "alkimia" sampeyan, aja bebas nuduhake komentar ing ngisor iki.

12 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nulis, Nick. Aku lagi proses ngisi ngisi situs webku dhewe kanthi poin peluru, tembung kunci, lan item liyane sing ana gandhengane karo bisnis kita. Ora kaya sing dakkarepake supaya pungkasane katon, nanging minangka wiwitan lan efek. Kayane sampeyan sing takon sepisan, "apa sing nyegah sampeyan miwiti?" sing dak wangsuli, "ora apa-apa, aku bakal miwiti minggu ngarep." Wangsulane sampeyan, "Ora. Apa sing nyegah sampeyan miwiti, Dinten iki? ”

    Chet
    http://www.c2itconsulting.net

    • 3

      Kayane kaya sing dakkandhakake😉

      Apa sampeyan ora gelem ngirim crawl nganti salinan situs web sampeyan cukup diiseni tembung kunci… er… Maksudku "dioptimalake"?

  3. 4

    Artikel apik diisi karo sawetara conto sing padhet, nanging kanthi rong ngilangi gumun; Kaca Twitter lan Facebook. Amarga Google mbayar akses menyang stream Twitter, akun kanthi otoritas sing nuduhake link lan bisa uga ana sawetara wong sing mbayar ulang langkah kasebut kanthi tepat supaya Google mriksa. Sanajan ora ana sing ngetutake. Yen sampeyan pengin nggawe manawa ora ngetutake ora bakal duwe pengaruh, RSS feed menyang akun freindfeed.

    Kajaba kaca Facebook, dudu profil, bakal uga bakal dirayapi kanthi cepet. Kanggo ngukur tweet sing apik kanggo status kaca Facebook, lan Facebook kirim link menyang status Twitter. Alesan aku nyaranake iki amarga luwih akeh wong sing wis duwe siji utawa loro-lorone persiyapan.

    Iki pancen ora kontradiksi karo apa sing sampeyan lakoni, mung sawetara liyane sing bisa nggarap aku. Cara liya, nempatake tautan ing endi Google asring nyusup nalika tingkat nyusup lan anggaran nyusup kurang ing domain anyar utawa situs sing direvisi bakal cepet ngindeks lan dadi ide sing apik.

    • 5

      Kevin, sampeyan bener. Kalorone kudu ana ing kana. Iki sebabe dheweke ora nggawe resep "alkimia" ku:
      - Kanthi twitter, kabeh premis yaiku sampeyan kudu duwe akun sing dhuwur kanggo ngirim tweet. Yen sampeyan nggawe akun twitter anyar, aku yakin ora ana regane kanggo nggayuh perhatian crawler.
      - Kanthi Facebook, masalahe yaiku yen kaca mbutuhake wektu suwe, lan tumindak ora apik bisa uga luwih mbebayani tinimbang sing apik.

      Yen sampeyan duwe sumber, ide liyane sing asring dudu nanging ora mesthi diwenehake kanggo kabeh wong yaiku nyelehake link menyang situs web anyar saka domain otoritas dhuwur sing wis sampeyan duwe. Mesthi, akeh wong sing durung duwe, mula maneh, aku ngilangi saka alkimia.

      Matur nuwun kanggo nambah iki.

      Nick

  4. 6

    Matur suwun Nick kanggo ide-ide hebat iki ... Aku bakal menehi klien. Apa sampeyan mikir yen aku reblog iki ing blog kanthi kredit lengkap kanggo sampeyan?

  5. 8

    Gagasan apik Nick. Iki minangka formula sing solid. Aku ora mikir babagan Wikipedia utawa Knol, nanging utamane amarga suntingan terus-terusan. Aku kudu eling yen mbesuk.

  6. 9
  7. 11
  8. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.