Mangkene Cara Nggawe Liyane Ngarah Kanthi Media Sosial

media sosial ndadékaké

Aku lagi wae ketemu karo pemilik bisnis lan njlentrehake cara sing luar biasa manawa media sosial ora mung nggawe bisnis menyang perusahaanku, nanging uga kanggo para klien. Katoné ana pesimisme sing isih ana amarga ana media sosial lan pengaruhe generasi timbal lan aku yakin kudu dikoreksi. Umume masalah karo media sosial lan generasi utama ora ana gandhengane karo asil nyata, nanging biasane kudu nggawe cara pengaruh kanggo saben sumber - kalebu media sosial. Perusahaan ora ngukur kanthi akurat ngasilake investasi media sosial (asring ora salah dhewe).

Salah sawijining kesalahpahaman gedhe babagan situs media sosial yaiku ora nggawe pengunjung apik. Dibandhingake karo pemasaran metu, media sosial duwe tingkat lead-to-close 100% luwih dhuwur. Kepiye cara ngasilake saka web sosial? Kanggo nuduhake langkah-langkah sing kudu ditindakake, Neil Patel mutusake nggawe infographic sing bakal ngrusak kabeh proses.

Neil promosi a media sosial generasi utama strategi sing ngasilake luwih akeh panentu sing digawe kanthi nggunakake praktik paling apik ing ngisor iki:

  • Nggunakake macem-macem saluran media sosial.
  • Gawe rencana jangka panjang kanggo saben saluran media sosial.
  • Lakukan riset demografi lan tembung kunci.
  • Gawe konten sing konsisten sing mbuktekake keahlian sampeyan.
  • Melu wong liya lan sambungan angkat.
  • Lintasi promosi saluran sampeyan ing antarane medium.
  • Lacak asil sampeyan.
  • Ngoptimalake konten sampeyan kanggo mesin telusuran.

Saran paling pungkasan yaiku nyedhiyakake jaringan sosial sampeyan kanthi cara konversi - nyediakake sumber daya kanggo registrasi, lengganan email kanggo notifikasi push, demonstrasi, undhuhan, lan item regane liyane sing bakal melu jaringan media sosial sampeyan lan nuwuhake konversi, nganyari maneh, utawa uga berkembang dadi komunitas sing promosi sampeyan dadi jaringan.

cara-kanggo-ngasilake-kanthi-sosial-media

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.