Cara Golek Font nganggo Adobe Capture

Font lan Tipografi

Yen sampeyan wis nate makarya ing proyek sing klien pengin grafis utawa jaminan anyar, nanging ora ngerti font sing digunakake - bisa uga angel banget. Utawa, yen sampeyan seneng font sing ditemokake ing jagad iki lan pengin digunakake… muga-muga bisa dingerteni.

Forum Identifikasi Font

Bali saiki ... kaya dasawarsa kepungkur, sampeyan kudu upload gambar menyang forum ing ngendi pecandu font bakal ngenali font kasebut. Wong-wong iki luar biasa. Kadhangkala aku ngunggah foto lan menehi respons sawetara menit. Edan - mesthi akurat!

Ana meh 30 ciri tipografi, dadi kanthi puluhan ewu font sing ana ing kono - ngenali nuansa font bisa uga angel. Nanging, matur nuwun sanget babagan Internet lan kekuwatan komputer

Saiki kita duwe macem-macem alat sing nggunakake OCR (pangenalan karakter optik) kanggo njupuk font lan mbandhingake karo basis data font sing dikenal ing web. Ana sawetara layanan iki:

Adobe Capture

Yen sampeyan lagi Adobe Creative Cloud pangguna, Adobe duwe fitur apik tenan Adobe Capture aplikasi sing nggunakake identifikasi font (utawa pilihan font sing padha) nggunakake learning machine lan Kacerdhasan gawéyan (AI) ing telapak tangan liwat piranti seluler sampeyan. Iku diarani Ketik Jupuk.

Adobe Capture ngidini sampeyan nggunakake piranti seluler minangka konverter vektor kanggo ngowahi foto dadi tema warna, pola, jinis, bahan, sikat, lan bentuk. Banjur nggawa aset kasebut menyang desktop lan aplikasi seluler favorit - kalebu Adobe Photoshop, Illustrator, Dimension, XD, lan Photoshop Sketch - kanggo digunakake ing kabeh proyek kreatif.

Ketik Jupuk

Kanggo nggunakake Jupuk Tipe, cukup motret foto font lan panggunaan Jupuk Teknologi Adobe Sensei kanggo ngenali bentuk lan menehi saran babagan font sing padha. Simpen minangka gaya karakter sing digunakake ing Photoshop, InDesign, Illustrator, utawa XD.

Adobe Capture nawakake sawetara fitur tambahan sing luar biasa apik banget lan identifikasi font:

  • Bahan - Gawe bahan lan tekstur PBR realistis saka gambar apa wae ing piranti seluler sampeyan, lan aplikasi menyang obyek 3D ing Dimensi.
  • Sikat - Gawe sikat khusus bermutu kanthi macem-macem gaya, lan gunakake kanggo nglukis ing Animate, Dreamweaver, Photoshop, utawa Photoshop Sketch.
  • patron - Gawe pola geometris kanthi real-time kanthi praplik Capture, banjur kirim pola menyang Photoshop utawa Illustrator kanggo nyaring lan digunakake minangka ngisi.
  • Bentuke - Saka gambar sing digambar tangan nganti foto kontras tinggi, sampeyan bisa ngowahi gambar dadi gambar vektor sing resik kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi Creative Cloud.
  • werna - Tangkap lan sunting tema warna lan ganti dadi palet sing bisa disesuaikan kanggo digunakake ing aplikasi Cloud Creative apa wae.

Download Adobe Capture kanggo iOS Download Adobe Capture kanggo Android

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.