Cara Nggawe Nomer: Pelajaran saka Twitter lan Facebook

seppukooAku tau nulis postingan satira 3.24% pangguna Facebook wis tiwas. Intiku cukup sederhana, Facebook terus nambah jumlah kanthi ngitung jumlah total akun tinimbang akun sing nggunakake anyar.

Ing kaca pariwara Facebook, ditulis, "Tekan luwih saka 350,000,000 pangguna Facebook sing aktif." Tenanan Yen aku ndhaptar iklan, pariwara kasebut bakal tekan luwih saka 350 yuta pangguna? Aku mikir Facebook kudu luwih apik netepake apa an aktif pangguna yaiku.

Kaca statistik Facebook nyatakake:

  • Luwih saka 350 yuta pangguna aktif
  • 50% pangguna aktif mlebu ing Facebook ing sawijining dina
  • Luwih saka 35 yuta pangguna nganyari status saben dina
  • Luwih saka 55 yuta pembaruan status sing dikirim saben dina

Aku keprungu kaya Facebook kaya 175 juta aktif pangguna Facebook ora mung kreatif karo nomer, nanging uga nggawa pengacara kanggo nggoleki aplikasi sing bakal mbusak akun sampeyan. Ing Mesin Bunuh Diri Web 2.0 wis dikirim ing Surat mandek lan Desist saka Facebook. Jenis bullying iki kudu mandheg! Dheweke uga wis mblokir lan ngirim C&D menyang Seppukoo. Ing wektu sing padha, dheweke nyoba push adopsi luwih akeh liwat sing golek kanca otomatis.

Twitter kayane njupuk pelajaran saka pengacara regane sing padha. Twitter seneng banget karo mekanisme autofollow, nanging dheweke wis ngirimi asu kanthi otomatis ora katut.

Aku ora yakin Twitter lan Facebook terus tuwuh. Dadi, kenapa dheweke nyoba ngupayakake layanan kasebut sanajan dheweke saya kuat?

Telung Alesan: Valuasi, Pariwara, lan Investor

Kasunyatane ana pirang-pirang yuta akun sing ditinggalake, lan dadi malu yen Twitter lan Facebook main game ala iki. Iki minangka antitesis semangat keterbukaan lan kejujuran ing media sosial. Dheweke kudu isin lan kekuwatan blogging sing kudu dadi tanggung jawabe dudu slobbering lan fawning kabeh mau.

Yen kita ngomong babagan industri Koran ing kene, lan dheweke ngetung saben wong sing wis maca koran wiwit diwiwiti, kita bakal bengok-bengok mateni getih lan bisa uga nuntut pariwara palsu kanggo pariwara palsu. Nanging iki kalebu bocah-bocah teknologi ... ora bakal nggawe Twitter.

Pemasar ngati-ati. Mung siji wong sing ngandhani yen dheweke seneng karo pariwara Facebook - lan perusahaan iki ngirim strategi merek sing pancen ora pengin pangguna Facebook ngeklik pariwara kasebut. Bisa digunakake kanthi sarwa, ora ana sing ngeklik.

Yen sampeyan pengin mbusak akun Facebook, bukak ing Seppukoo kaca ngarep sing nyedhiyakake instruksi sing kudu ditindakake. Semono uga gambar sing apik banget.

3 Komentar

  1. 1

    Amin Ora mung jeneng gedhe. Malah toko-toko cilik nggunakake trik sing padha. Cukup goleki game online lan saben situs sing ditemokake bakal entuk jutaan pangguna sing main game kasebut. Mesthi, mayuta-yuta bisa uga wis mbukak akun nanging paling gampang kanggo nyoba lan nglirwakake game kasebut.

    BTW, iki minangka panganan liyane sing kudu dipikirake. Aku duwe akun Facebook nanging mung digunakake kanggo nganyari saka wong liwat Trillian. Aku ora nate masang pembaruan. Aku meh saben dina mlebu liwat Trillian, nanging aku kudu dianggep pangguna aktif? Aku arang mlebu lan nyedhiyakake tampilan kaca kanggo tujuan pariwara. Mesthi, aku bisa ngasilake panggunaan tambahan menit nanging umume, level kegiyatanku kaya speck ing alam semesta dibandhingake karo level kegiyatan para remaja utawa sampeyan rata-rata. 😛

  2. 2
  3. 3

    Tentukan apa pangguna aktif, Ryan? Yen pangguna aktif minangka wong sing mung mlebu seminggu sepisan - aku yakin ora bakal nambah cacah 350 yuta. Yaiku intine jabatanku.

    Twitter LARAS ngidini lan PROMOSI tindakake otomatis liwat aplikasi pihak katelu. Tautan sing sampeyan kirim mung nuduhake tindakake otomatis 'agresif'.

    Sosial-Banget ora otomatis nyopot unfollow, iku mung ngilangi wong sing ngetutake sampeyan. Napa ora diidini?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.