Cara Sematake Pembaca PDF Ing Situs WordPress Kanthi Downloader Opsional

Cara Semat PDF Ing WordPress

Tren sing terus berkembang karo klienku yaiku nyedhiyakake sumber daya ing situs kasebut tanpa meksa prospek ndhaptar kanggo ndownload. PDF khusus - kalebu kertas putih, lembar dodolan, studi kasus, kasus panggunaan, panuntun, lan liya-liyane. Minangka conto, mitra lan prospek asring njaluk supaya ngirim lembar dodolan kanggo nyebarake penawaran paket sing ana. Conto anyar yaiku kita Salesforce CRM Optimization layanan.

Sawetara situs nawakake PDF liwat tombol download sing pengunjung bisa klik kanggo ngundhuh lan mbukak PDF. Ana sawetara kekurangan kanggo iki:

  • Piranti Lunak PDF – Kanggo ndownload lan mbukak PDF, pangguna sampeyan kudu duwe paket piranti lunak sing diinstal lan dikonfigurasi ing seluler utawa desktop.
  • Versi PDF - PDF sing dirancang perusahaan asring duwe versi lan nganyari. Yen klien sampeyan nyimpen link menyang PDF sing luwih lawas, bisa uga ana publikasi sing ketinggalan jaman.
  • Analytics – PDF minangka file ing situs kasebut lan ora ana kaca web sing ana gandhengane kanggo njupuk data analitik ing pengunjung.

Wangsulane yaiku masang PDF ing kaca web lan nyebarake tautan kasebut. Yen kita masang PDF ing maca PDF ing kaca web, pengunjung bisa ndeleng PDF, ngundhuh PDF (yen diaktifake) lan kita bisa nglacak pageviews kaya kaca liyane ing Google Analytics.

Plugin WordPress PDF

Yen sampeyan nginstal Plugin Semat PDF kanggo WordPress, sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake kabeh iki. Kita bener duwe conto ing kita dhaptar kampanye kampanye pemasaran. Plugin PDF Embedder nawakake kode cekak sing bisa digunakake utawa sampeyan bisa nggunakake unsur Gutenberg kanggo editor WordPress standar.

[pdf-embedder url="https://martech.zone/wp-content/uploads/2021/02/2022-Marketing-Campaign-Checklist-compressed.pdf" title="Marketing Campaign Checklist"]

Mangkene asile ing kaca kasebut:

2022-Marketing-Campaign-Checklist-compressed

Sejatine kulawarga plugin sing nawakake sawetara fitur:

  • Fitur aman sing mateni download.
  • Ngalih pagination lan tombol download opsional ing sisih ndhuwur utawa ngisor PDF.
  • Nampilake menu PDF ing kisaran utawa katon sawayah-wayah.
  • Tombol layar kebak.
  • Plugin gambar cilik PDF.
  • Ndeleng lan ndownload responsif seluler.
  • Link aktif ing PDF.
  • Ora prelu kode apa-apa, yen masang PDF, kanthi otomatis ditampilake ing shortcode!

Aku wis nggunakake plugin iki ing pirang-pirang situs lan tumindak tanpa cacat. Lisensi kasebut terus-terusan, mula aku pancen wis tuku lisensi lengkap sing ngidini aku nggunakake ing akeh situs kaya sing dakkarepake. $ 50, iku regane akeh.

PDF Embedder kanggo WordPress

pambocoran: Martech Zone punika affiliate kanggo PDF Plugins (lan uga pelanggan).

Komentar siji

  1. 1

    @dknewmedia Matur nuwun kanggo artikel sampeyan babagan cara nglebokake PDF! Gampang dituruti, kerjane kaya pesona, lan sing paling apik, mbantu ngatasi masalah. Bravo! Tansah kirim apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.