Babagan sing Perlu Dikerteni Kanggo Miwiti Duplikasi Pemirsa sing Disimpen ing Facebook

Pamirsa Facebook

Ana conto yen sampeyan pengin target pamirsa sing anyar kanthi upaya pemasaran Facebook. Nanging, ora umum yen akeh pamirsa bisa tumpang tindih kanthi cara utama. 

Contone, bisa uga sampeyan nggawe Pamirsa Khusus kanthi kapentingan utama lan fitur demografi. Kanthi pamirsa, bisa uga sampeyan targetake wilayah tartamtu. Bisa duplikat pamirsa sing disimpen bisa uga migunani yen sampeyan nate ngluncurake sing anyar kampanye marketing lan pengin target target pangguna sing padha, nanging ing bagean sing beda ing negara kasebut, utawa wilayah sing luwih cilik. 

Kanthi pamirsa duplikat, sampeyan mung kudu ngganti wilayah, tinimbang nggawe pamirsa anyar kanthi kabeh setelan sing padha kajaba sing padha. Kabeh setelan liyane sing mung bisa ditinggalake.

Facebook ora nawakake fitur kanggo duplikat pamirsa sing disimpen. Ngandika, sampeyan isih bisa nindakake kanthi ngetutake langkah-langkah utama iki:

Miwiti

nggunakake Manajer Bisnis Facebook (utawa Ads Manager yen ora duwe akun Manajer Bisnis), pilih akun iklan sing gegandhengan, banjur pilih Pamirsa ing ngisor iki Asset bagean kanggo nemokake Pamirsa sing Disimpen. Centhang kothak ing jejere jeneng pamirsa sing pengin diduplikasi. 

Duplikasi Pamirsa

Sabanjure, klik tombol Sunting tombol Iki ngidini sampeyan nggawe pangaturan kanggo pamirsa. Maneh, iki bakal kabukten migunani nalika sampeyan pengin nggawe pangowahan menyang duplikat pamirsa tanpa nyisipake kabeh informasi sing padha kanthi manual maneh.

Sampeyan pengin menehi jeneng pamirsa duplikat jeneng anyar supaya ora bingung. Iki bisa dadi gampang kaya Duplikat [Jeneng Penonton Asli]. Owahi jeneng sing cocog.

Pemirsa Facebook Lookupike Duplikat

Saiki sampeyan uga bisa nggawe suntingan menyang setelan liyane sing pengin diowahi. Mungkin sampeyan pengin target klompok umur sing beda karo kampanye anyar. Mbok sampeyan mung pengin target siji jinis. Suntingan sing sampeyan lakoni bakal gumantung karo target tartamtu. Yen wis wareg karo suntingan, sampeyan mung klik "Simpen Anyar."

Priksa manawa sampeyan ora ngeklik Update! Iki ora bakal nggawe pamirsa anyar. Nanging, mung bakal ngedit suntingan menyang sing wis ana. Sampeyan ora pengin kedadeyan kasebut.

Sampeyan uga prelu dicathet yen ana kedadeyane supaya bisa uga supaya ora tumpang tindih para pamirsa. Facebook ngidini sampeyan mriksa tumpang tindih, ngewangi sampeyan luwih ngerti babagan apa sing bisa ditindakake supaya ora dijaga. Nanging, yen sampeyan pengin sawetara tingkat tumpang tindih ing antarane para pamirsa, proses sederhana iki bisa migunani banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.