20 Tips Ngemudi Lalu Lintas sing relevan menyang Booth Show Trade

Pameran Dagang Pameran Dagang

Acara dagang duwe kaluwihan sing beda-beda sing bakal ngasilake investasi kanggo pameran pemasaran sampeyan. Para pamirsa paling relevan, para pamiarsa luwih seneng duwe anggaran, lan perusahaan ngirim karyawane kanggo nggoleki keputusan tuku. Iku trifecta kaluwihan.

Nanging ora bakal tanpa biaya. Nyewakake ruang kios minangka premi lan kerja supaya lalu lintas menyang ruang sampeyan minangka pertempuran… ing antarane sampeyan lan kabeh kios liyane ing acara kasebut. Dadi, apa wae perkara sing bisa sampeyan lakoni kanggo nuntun lalu lintas kios lan entuk prospek teka?

  1. Rancang kios sing apik - duwe kios sing nawakake papan sing sepi, area istirahat umum, area latihan, lan plang minangka prentah. Secara pribadi, aku menehi saran supaya klienku teka luwih dhisik lan njupuk akeh televisi ing toko lokal banjur dakwenehake mengko kanggo amal, greja, utawa sekolah. Nyewakake utawa dikirim ora masuk akal maneh… lan kebutuhan signage sing dicithak terus diowahi. Rancang kios kanthi papan sing akeh kanggo monitor lan sampeyan bisa nampilake apa sing sampeyan karepake!
  2. Mbayar real estate sing apik - Deleng peta pameran dagang lan identifikasi ing endi area lalu lintas dhuwur - entri, pintu metu, kios cemilan, toilet, stasiun pangisi daya… sampeyan bakal kaget amarga sampeyan asring njaluk bilik sing murah ing cedhak wilayah lalu lintas dhuwur sing ora cedhak lawang mlebu Sawetara pameran dagang uga nawakake gantungan langit-langit… cara sing apik kanggo wong golek kios saka pusat konferensi.
  3. Ngembangake literatur lan kertu bisnis - Umume para pamiarsa rumangsa mampir ing bilik amarga wedi yen bisa ngobrol kanthi adol. Nanging, akeh sing bakal kesasar ing kios lan njupuk literatur sing nggambarake produk, layanan, utawa menehi saran industri. Aja ndhelikake literatur utawa kertu bisnis staf - sijine ing papan sing gampang supaya wong liya entuk lan lunga.
  4. Gawe presentasi lan daur ulang - Sampeyan butuh tampilan kanggo monitor - dadi manawa tim grafis nggawe presentasi sing apik sing bisa dideleng saka adoh lan narik perhatian masarakat. Aku asring nggawe puteran video banjur sijine kabeh layar kanthi layar mati.
  5. Duwe seragam - Duwe kaos polo logo sing apik lan kabeh sing nganggo celana warna sing padha bakal luwih gampang kanggo staf sampeyan tampil ing ruang sing sibuk. Aku nyaranake warna unik sing sejajar karo logo sampeyan. Yen logo sampeyan ijo - jupuk klambi ijo nganggo logo nganggo warna putih. Kaos putih utawa ireng kanthi logo ijo luwih angel ditemokake.
  6. Cemilan Sehat - Sampeyan bakal nemokake permen lan donat ing endi wae ing pusat konferensi, nanging kepiye cemilan protein sing kurang protein? Saiki, masarakat wis eling karo kesehatan lan sampeyan bakal dadi juara yen mbuwang cemilan sehat kanggo para pengunjung saben sawetara jam.
  7. Bag lan Shwag - Aku yakin manawa kranjang sampah hotel kebak karo pirang-pirang shwag murah sawise pameran dagang utama ditutup. Yen sampeyan lagi golek barang sing murah, aja repot. Nandur modal ing barang sing cilik, unik, apik lan migunani sing bisa diiseni ing koper bisa dadi investasi sing apik. Ngrancang tas sing apik uga apik amarga masarakat bakal mlaku-mlaku nganggo logo sampeyan sedina muput.
  8. Umumake hashtag - Temokake hashtag konferensi, hashtag kutha, lan kembangkan hashtag perusahaan sampeyan dhewe supaya bisa nganyari lan warta ing acara kasebut. Gunakake ngarsane media sosial minangka sumber kanggo pamiarsa lan perusahaan liyane, ora mung kanggo promosi sampeyan dhewe.
  9. Ngawasi hashtags - Para pamicara, pengaruh lan pamiarso bakal nyengkuyung manawa dheweke melu pameran dagang utawa konferensi. Gunakake ngawasi media sosial sadurunge acara kanggo nyekel sapa sejatine, riset, lan undang menyang booth utawa menyang acara VIP. Monitor sajrone lan sawise supaya luwih akeh kesempatan sambungan.
  10. Ngomong ing acara kasebut - Yen ana cara kanggo nindakake, coba wicara ing acara kasebut. Presentasi kasebut kudu informatif, dudu lapangan penjualan. Ngadeg ing mburi kamar lan menehi kertu bisa uga, nanging luwih pengaruhe nalika sampeyan dadi wong sing ana ing ngarep peserta rapat ruangan.
  11. Profil pamirsa - Wektu dadi mungsuh ing konferensi, mula ngerti targete kanggo sapa sing pengin ditepungi lan pira. Sampurna supaya para pamiarsa ngerti manawa dheweke ketemu karo target target sampeyan supaya luwih ngerti sebabe dheweke kudu mampir ing ruang sampeyan.
  12. Pra promosi promosi sampeyan - Sanalika sampeyan milih kios, desain peta lan promosiake jadwal, sumber daya, lan tim kanthi terus-terusan nganti konferensi utawa pameran dagang. Nawakake pengaruh, prospek, lan pelanggan kesempatan kanggo ndhaptar lan ketemu karo tim sampeyan ing kana.
  13. Nyewa pengaruh lan penghibur - Nyuwun influencer kanggo menehi presentasi ing acara kasebut lan menehi ruang kanggo nindakake. Yen ana wong sing wis ngomong ing acara kasebut, target utamane supaya dheweke mandheg lan menehi presentasi cilik ing stan sing migunani kanggo para pamirsa. Dheweke wis onsite lan wis promosi acara… gunakake ing booth kanggo nyopir lalu lintas! Penghibur? Aku uga duwe kanca sing tampil a nuduhake pikiran lan dheweke nggarap acara kanggo perusahaan gedhe. Dheweke nggawe tumindak tartamtu kanggo produk utawa layanan, lan nggawe strategi sing ndadékaké ndadékaké, banjur supaya para pamiarsa dipasrahké marang staf internal. Kerjane tanpa cacat.
  14. Ngembangake Panggilan-Kanggo-Tindakan - Apa sing sampeyan promosiake ing acara kasebut? Apa pesen lan poin ngomong sampeyan? Apa sing pengin pengunjung tindakake yen sampeyan wis nyambung? Duwe rencana game, promosi kanthi internal lan eksternal, lan priksa manawa sampeyan duwe cara kanggo ngetutake lan ngukur pengaruh acara kasebut.
  15. Ngumpulake informasi pamiarso - Apa mangkuk iwak kanggo kertu bisnis utawa scanner kanggo tandha pamiarso, coba kumpulake informasi kaya sing sampeyan bisa. Yen sampeyan pengin banget strategis, duwe notebook lan pena kanthi siyap kanggo nulis cathetan kanggo saben wong sing njupuk data. Iki bakal mbantu sampeyan bagean mengko kanggo komunikasi sing cocog.
  16. Langsung stream sosial - Yen sampeyan duwe sawetara karyawan ing lokasi, ayo padha melu sesi sing apik lan nuduhake poin penting presentasi ing media sosial (nggunakake tagar). Tindakake lan promosiake pamicara supaya ana konektor ing industri.
  17. Motret lan video - Supaya staf sampeyan jaga-jaga golek kesempatan sing apik kanggo wawancara utawa njupuk foto. Nalika streaming sosial, sampeyan bisa enggo bareng kanthi nyata. Sawise acara, sampeyan bisa nindakake video post-event sing bisa dipromosikake kanthi online.
  18. Mitra karo amal - Paling anyar ing acara kasebut, aku ngelingi sawetara perusahaan mitra karo amal kanggo nuntun lalu lintas menyang papane. Ing sawijining acara, dheweke uga adol kaos acara khusus saka stan kanthi kabeh asil amal. Boothone direndhem! Dheweke adol ewonan kaos ... ngewangi amal lan ngerteni para pamiarsa
  19. Nawakake lan promosi acara VIP - Aku kaget amarga pirang-pirang perusahaan sing kepengin menyang bar utawa bali menyang kamar hotel kanggo ngrampungake tugas ing sawijining acara. Jadwal nedha bengi karo influencer, prospek apik, utawa klien kunci saiki. Aku wis nggawe hubungan apik karo perusahaan sing kalebu layanan limo lan kios VIP ing papan lokal. Lan FOMO nduwe petunjuk liyane kanggo nyambung menyang perusahaan kanthi acara sing paling apik.
  20. Bungkus-Pasang Acara - Ing acara nasional, kita njaluk kutipan lan poin diskusi saka saben pamicara sing rawuh lan nyithak pembagian tangan. Para pamicara seneng karo ide kasebut amarga luwih ningkatake ide kasebut. Ditampa kanthi apik dening para pamiarso uga, lan kita promosiake suwene sewulan sawise acara kasebut marang para pamiarsa lan dikirim menyang wong liya. Para pamiarso entuk cathetan boks saka sesi sing ora kejawab, lan kita duwe kesempatan kanggo nggawe kesadharan merek.

Perusahaan nggawe investasi gedhe ing pameran dagang lan konferensi, nanging arang banget bisa ditemokake. Ing kamar atusan kios liyane, sampeyan kudu mbedakake dhewe lan ngerteni.

Yen sampeyan duwe sawetara tips tambahan sing bisa digunakake kanggo sampeyan ing pameran dagang, aku seneng ngrungokake ing komentar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.