Cara nggawe SEO Lokal sing Efektif kanthi Anggaran

Direktori Yext

Suwe-suwe, SEO dadi luwih angel lan kaku, nanging apa tegese luwih larang? Ora kabeh perusahaan sing butuh layanan SEO adhedhasar Internet utawa IT. Kasunyatane, mayoritas bisnis cilik lan lokal sing nyedhiyakake area geografis tartamtu. Wong-wong iki butuh SEO lokal tinimbang tradisional, SEO nasional.

Bisnis lokal lan individu - dokter gigi, tukang pipa, toko pakaian, toko elektronik - ora nate mbutuhake panjaluk global kanggo narik kawigaten klien saka sisih liya planet iki, utawa malah metu saka negarane dhewe. Dheweke mung kudu metu ing ndhuwur nalika ana wong sing golek "dokter gigi ing Seattle" utawa "tukang ledeng ing Madison." Mangkene SEO lokal mlebu.

asil lokal

 

"Dokter gigi seattle wa" ngasilake 7 paket situs web adhedhasar lokasi

Akeh sing wis ditulis babagan SEO lokal lan pentinge ing pasar sing didhukung telusuran Google. Sayange, ora akeh wong sing ngerti manawa SEO lokal bisa ditindakake kanthi murah; lan pangeluaran sethithik sing diinvestasikan ing SEO lokal bisa nguripake ROI utama.

SEO lokal mesthine luwih murah tinimbang grinding paket SEO sing biasa didol perusahaan. Iki sebabe:

1. Kurang Kompetisi

Kanthi paket SEO global / nasional, sampeyan mesthi saingan karo ribuan situs web liyane (yen ora luwih) sing nggunakake anggaran gedhe kanggo entuk peringkat paling dhuwur. Nalika nerangake SEO lokal, kompetisi langsung dikurangi dadi sawetara organisasi lan situs web. Iki amarga tembung kunci sing target dadi "spesifik lokasi," sing dadi kauntungan gedhe (amarga bagean saka intelijen Google).

Daripada saingan karo situs web ing saindenging negara utawa jagad, saiki sampeyan mung nemoni sawetara bisnis lokal. Kemungkinan apik amarga ora akeh wong sing wis nulungi pitulung SEO profesional, dadi mbukak lawang supaya sampeyan bisa njupuk asil telusuran.

2. Target Target Kata Gampang

Kanthi SEO lokal, fokus ing tembung kunci longtail lan tembung kunci khusus geo. Aja nyoba kanggo pangkat tembung kunci "dokter gigi", kanthi SEO lokal sampeyan bakal target "dokter gigi ing Seattle," sing ngganti persamaan persaingan lan target tembung kunci. Kanthi tembung kunci longtail lan geo-target sing ditargetake, persaingan tembung kunci dikurangi banget, saengga luwih gampang saingan lan entuk rangking ndhuwur.

3. Konversi sing Luwih Apik

Laporan Microsoft ing 2010 nyatakake manawa pangguna smartphone luwih cenderung ngonversi kanthi cepet. Ing taun iki, Nielsen nglaporake yen udakara 64% telusuran restoran smartphone diowahi sajrone sakjam. Intine ing kene yaiku kabeh iku telusuran lokal kanggo dhaptar lokal. Bisnis lokal entuk tarif konversi sing luwih apik liwat asil telusuran lokal. Iki ditrapake ora mung kanggo ekosistem smartphone nanging uga kanggo piranti liya sing digunakake wong kanggo nggoleki Google dhaptar bisnis lokal.

Siji prekara sing penting yaiku konversi wis ditampilake supaya mudhun nalika kaca mbukak alon-alon; pangguna seluler ora sabar nalika ngenteni situs web bisa dimuat. CDN (jaringan pangiriman isi) hosting nyedhiyakake solusi paling apik kanggo ngilangi kaca sing mbukak alon lan ngoptimalake tarif konversi.

4. Optimisasi Kurang

Ora kaya SEO tradisional, SEO lokal luwih akeh sing diarani "kutipan" - nyebutake jeneng non-link jeneng merek, alamat, lan nomer telpon, kayata conto dhaptar ing direktori lan entuk tinjauan sing apik. Mbuwang sawetara teknik SEO tradisional kaya blog lan macem-macem tautan kualitas saka situs web lokal sing wis mesthi mbantu, nanging iki kalebu kue. Umume optimisasi - on-page lan off-page - luwih gampang karo SEO lokal dibandhingake karo SEO tradisional.

5. Solusi sing wis digawe kanthi siap

Iki dadi tambah apik. Kaya layanan SEO tradisional, sing spesialis bisa nemokake macem-macem alat lan sumber daya kanggo ngatur proses kanthi efektif, ana layanan kaya Sing Nggoleki Kutipan Whitespark, Eling (sing ngotomatisasi lan ngatur kutipan ing pirang-pirang direktori), lan akeh alat liyane kanggo mbantu upaya SEO lokal.

Direktori Yext

Amarga umume perusahaan SEO lokal nggunakake layanan sing populer, sukses, lan wis diuji wektu iki, investasi wektu sing dibutuhake kanggo entuk asil luwih murah tinimbang karo SEO tradisional.

6. Asil Luwih Cepet

Asil ing SEO ora bisa dijamin, nanging akeh pengamat setuju manawa upaya SEO lokal entuk asil sing luwih cepet. Menarik, ora akeh situs web (lan bisnis) ngerti bathi kanggo entuk asil sing luwih cepet kanggo upaya SEO: iki kanthi efektif tegese luwih murah, amarga wektu iku dhuwit.

Umume perusahaan SEO konvensional nerusake proses optimasi nganti duwe asil sing bisa dipercaya kanggo nuduhake klien. Pungkasane, dheweke menehi tagihan marang klien luwih saka apa sing kudu ditindakake kanggo nggayuh asil kasebut. Nganti akeh, iki bisa dihindari karo SEO lokal.

7. Proses ROI lan Proses Saiki

Ora kaya SEO tradisional, SEO lokal duweni ROI sing dhuwur banget. Iki amarga umume bisnis lokal minangka panyedhiya layanan fisik, lan wong sing golek layanan ing kutha tartamtu luwih bisa dadi pelanggan kanthi luwih cepet. Kanthi persaingan sing kurang (ing umume kasus), kemungkinan luwih akeh dhaptar ing Google lan mesin telusuran liyane, lan situs web sing dioptimalake, bisnis lokal bisa gampang nggunakake faktor "kepercayaan".

SEO lokal ora ilang kesempatan pasca optimisasi. Seseorang kudu terus ngawasi rangking, ngoptimalake, lan mbaleni proses tartamtu, nanging umume kurang intensif lan kuantitatif tinimbang sing dibutuhake karo SEO tradisional.

Sumber daya Gratis utawa Terjangkau kanggo SEO Lokal

1. Alat Kata Kunci Google Adwords

Bisa uga ana alat tembung kunci sing luwih apik lan luwih fitur, nanging kanggo kabeh tujuan praktis, Google nduweni Keyword Tool njawab kabutuhan riset kunci sing paling dhasar. Alat kasebut serbaguna lan luwih apik yen sampeyan golek data adhedhasar lokasi lan data volume telusuran.

2. Dhaptar Direktori & Situs Web

Ana atusan direktori ing endi sampeyan bisa entuk "kutipan," sing dadi faktor penting kanggo rangking tembung kunci spesifik lokasi. Pungkasan taun kepungkur, Myles nyusun akeh dhaptar sumber kutipan kanggo bisnis AS & UK. Umume isih akeh.

Elingi tritunggal SEO lokal: Google Places, Bing Local, lan Yahoo! Lokal Daptar situs web lan bisnis kanthi rincian lengkap babagan masing-masing. Banjur tambahi sumber kutipan menyang resep lan umume wis siyap.

3. Ing Kutipan & Ulasan

Evaluasi kuotasi Google dadi dhasar kanggo entuk rangking luwih dhuwur. Nanging, review uga duwe peran penting. Situs web kaya Yelp populer adhedhasar kriteria nyemak. Akeh asil kanggo tembung kunci spesifik lokasi asale saka dhaptar bisnis lokal Yelp sing duwe tinjauan substansial.

 asil yelp "Seattle dentist" - Coba asil pisanan. Iki saka Yelp.

Google pinter banget. Ora mung maca kutipan, nanging uga ngerti cara maca angka tinjauan. Yen luwih akeh review, luwih becik sampeyan bakal bisa ditampilake ing ndhuwur.

Entuk ulasan ora angel yen mbutuhake wektu kanggo takon marang pelanggan, kanca, uga kulawarga sadurunge lan saiki kanggo mriksa dhaptar bisnis sampeyan (ing pirang-pirang situs web sabisa). Nanging mesthine, sampeyan ora pengin kakehan nindakake iki.

4. Optimisasi ing kaca

Meh kabeh wong ujar iki: Yen bisnis sampeyan duwe alamat fisik, lebokake ing saben kaca situs web (luwih becik ing sikil). Gawe alamat sing sampeyan gunakake kanthi konsisten ing kabeh situs web lan direktori sing sampeyan dhaptar. Nomer telpon uga penting. Yext.com sampurna kanggo njamin konsistensi ing kabeh direktori.

5 Sosial Media

Nambah dosis keterlibatan media sosial sing sehat minangka salah sawijining perkara paling apik sing bisa ditindakake kanggo upaya SEO lokal. Media sosial saya dadi pesaing utama kanggo SEO uga pemasaran, mula kalebu ing resep SEO lokal minangka ide sing apik.

Yen bisnis sampeyan gumantung banget karo pelanggan lokal, SEO lokal minangka tiket sampeyan kanggo lalu lintas situs web lan visibilitas situs web sing luwih dhuwur ing Google. Biaya ora bakal dadi halangan kanggo ngoptimalake upaya kanggo entuk peringkat sing luwih dhuwur ing Google - sing bisa dadi sumber utama pelanggan anyar lan luwih akeh bisnis.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Aku sejatine mikir manawa kabeh pamilik bisnis cilik kudu nandur modal ing dhaptar lokal, ana akeh alat seo sing bisa digunakake utawa sampeyan bisa outsource pemasaran seo iki minangka cara sing apik kanggo entuk visibilitas online

  5. 5
  6. 6

    Aku nganggep SEO lan Layanan Media Sosial minangka bagean penting saka Pemasaran Digital. Kanggo Saben Bisnis, kita butuh layanan kasebut kanggo merek lan promosi. Listing lokal Google uga minangka bagean penting kanggo pemasaran lokal.

  7. 7
  8. 8

    Blog sing apik babagan "cara nggawe SEO lokal sing efektif kanthi anggaran". Tips iki migunani banget kanggo mbantu bisnis lokal nggunakake SEO. Matur suwun maneh! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.