Pembangun Kode QR: Cara Ngrancang lan Ngatur Kode QR sing Apik Kanggo Digital utawa Cetak

Desainer lan Manajer Kode QR - Vektor, PNG, EPS, JPG, SVG

Salah sawijining klien duwe dhaptar luwih saka 100,000 pelanggan sing wis dikirim nanging ora duwe alamat email kanggo komunikasi. Kita padha bisa kanggo nindakake append email sing kasil cocog (kanthi jeneng lan alamat layang) lan kita miwiti lelampahan sambutan sing wis cukup sukses. 60,000 pelanggan liyane kita ngirim kertu pos karo informasi peluncuran produk anyar.

Kanggo mimpin kinerja kampanye, kita kalebu a QR code sing nduweni pelacakan UTM supaya kita bisa ngawasi jumlah pengunjung, registrasi, lan konversi saka kampanye surat langsung. Kaping pisanan, aku ngira iki bakal dadi proses sing gampang, nanging nambah kode QR berbasis vektor luwih akeh masalah sing dakkira. Kaya saben tantangan liyane, ana solusi sing metu ana… QR Code Generator.

Ana sawetara panggunaan kanggo kode QR kajaba surat langsung sing ditindakake, sampeyan bisa nggabungake kode QR menyang:

  • Nyedhiyani kode kupon utawa diskon.
  • Gawe vCard kanggo pengunjung kanggo ndownload rincian kontak sampeyan.
  • Link menyang PDF online.
  • Mbukak audio, video utawa tur foto online saka signage.
  • Nyuwun rating utawa ngumpulake umpan balik.
  • Nyedhiyakake menu tanpa tutul kanggo restoran sampeyan (iki cukup populer nalika pandemi).
  • Promote acara.
  • Langganan liwat SMS.
  • Nyedhiyani kode QR khusus acara kanggo bahan cetak sing disebarake.

Sing paling apik, sampeyan bisa nglacak panggunaan kode QR lan ditambahake pelacakan kampanye analytics menyang URL uga. Aku ora tansah didol ing kode QR amarga mbutuhake sampeyan ndownload aplikasi nganti suwe, nanging saiki maca kode QR otomatis ing iPhone lan Android nalika sampeyan nggunakake kamera. Sing nggawe dheweke apik banget kanggo nggabungake ing ngendi wae pangguna duwe piranti seluler lan sampeyan pengin sesambungan karo wong-wong mau kanthi digital.

Fitur Generator Kode QR

QR Code Generator iku produk saka Bit.ly, salah sawijining platform Shortening URL sing paling populer. QR Code Generator minangka solusi siji-mandeg kanggo para pemasar, versi Pro kalebu:

  • ngatur - sampeyan bisa ngatur kabeh kode QR saka siji platform tengah, sing kalebu kemampuan kanggo menehi label lan ngatur saben kode ing folder dhewe.
  • Kolaborasi - sampeyan bisa nambah anggota tim kanthi login dhewe lan kolaborasi karo dheweke ing desain utawa nuduhake laporan kasebut.
  • Designer - Desainer intuisi, ngidini sampeyan ngrancang Kode QR sing bisa disesuaikan kanthi lengkap sing nggabungake warna, merek (logo), lan kustomisasi telpon-kanggo-tumindak.

QR Code Generator

  • Landing Pages - kode QR duwe kaca dhasar sing dirancang kanggo ditampilake ing seluler, tablet, utawa desktop.
  • URL short – platform wis URL shortener klebu supaya sampeyan ora perlu kuwatir bab shortening URL sadurunge nggunakake platform.
  • Analytics - jumlah scan kode QR kalebu ing platform lan sampeyan bisa ngekspor data menyang file CSV.
  • Vektor - Pengin nggunakake kode QR kanggo dicithak? Ora masalah - sampeyan bisa ndownload kode QR ing macem-macem format - kalebu PNG, JPG, SVG, utawa EPS (Ireng lan putih tanpa desain tambahan).
  • API - Pengin nggabungake API menyang platform sampeyan? Padha duwe REST API lengkap kanggo sing!

Asil Generator Kode QR

Iki kode QR sing dakgawe sawetara menit mung kanggo artikel iki. Mesthi wae, sampeyan bisa maca iki ing piranti seluler supaya URL nyata ana ing ngisor tombol. Nanging yen sampeyan ndeleng iki ing desktop, mung arahake telpon menyang kode QR nganggo piranti apa wae lan sampeyan bakal weruh manawa sampeyan bisa langsung mbukak URL tujuan.

QR Code Generator

Ndhaftar Free QR Code Generator Trial

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo QR Code Generator ing loro kode QR lan artikel.