Cara Nguripake Lalu Lintas Blog Setengah

blogging tamu

Aku ora nyangka sapa sejatine pengin ngilangi lalu lintas dadi separo ing blog. Nanging, iki standar banget karo statistikku lan menehi tekanan ing blog saben dinane.

Lalu Lintas Blog

Yen aku terus blog kanthi konsisten, lalu lintas saya mundhak - bisa uga udakara 100 pengunjung anyar saben wulan saben wulan. Nanging, yen ora blog sedina wae, lalu lintas saya mudhun nganti separo. Minggu kepungkur iki, aku sibuk banget dadi tautan saben dinane dadi mayoritas kontenku - malah dadi kanca sing apik kanggo menehi komplain.

Aku ora blog amarga ora ana konten, mula aku kudu irama maneh. Aku duwe akeh informasi kanggo nuduhake kemajuan teknologi pemasaran online - aku kudu luwih disiplin babagan tenggat wektu nerbitake. Kelet, aku mundhak maneh!

4 Komentar

  1. 1

    Aku seneng transparansi ing kene. Aku kepiye kepiye yen statistik ditampilake ing kaca kabeh wektu.

    Aku mikir sing bakal bisa digunakake mung ing kaca produk lan mriksa situs dibandhingake karo blog pribadi. Aku ngetutake wong amarga ide lan dudu statistik. Nanging bakal narik kawigaten yen wong lalu lintas sing paling apik minangka wong sing paling unggul.

    Untunge entuk irama. Aku pancen perjuangan.

    Don

  2. 2

    Pungkasan akhir minggu sing apik ing kana. Apa sing kedadeyan nalika wong surfing lan maca postingan blog marketing penting 24/7! Aku kepengin ngerti apa tren kasebut konsisten sajrone pirang-pirang wulan kepungkur.

  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.