Cara Nggawe Visual sing Nggumunke Kanggo Crita Instagram

Instagram

Instagram duwe luwih saka 500 yuta pangguna aktif saben dina, tegese paling ora setengah saka pangkalan pangguna Instagram kanthi umum utawa nggawe crita saben dina. Kisah Instagram minangka salah sawijining cara paling apik sing bisa digunakake kanggo nyambung karo target pamirsa amarga fitur sing luar biasa sing saya owah. Miturut statistik, 68 persen milenial ujar yen dheweke nonton Kisah Instagram.

Kanthi jumlah pangguna sing ngetutake kanca, selebriti, lan bisnis, kita bisa nganggep akeh pangguna nggunakake akeh konten bisnis lan kabeh sing ditawakake platform. Kanggo nyambungake lan narik kawigaten para pamirsa, sampeyan kudu gawe Kisah Instagram sing narik ati sing katon visual. Mangkene wolung tips desain sing bisa mbantu sampeyan nggawe Kisah Instagram sing luwih apik, visual, lan narik kawigaten.

Gunakake Gambar Animasi

Miturut statistik, kiriman video biasane entuk keterlibatan 38 persen luwih akeh tinimbang postingan gambar. Mula, yen sampeyan gagal narik kawigaten para pamirsa sajrone patang detik pisanan ditonton, sampeyan bisa uga bakal ngilangi minat. Nambahake animasi ing gambar sampeyan minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyakup gerakan lan njaga supaya para pamirsa tetep aktif. 

Nanging, yen ora duwe konten video, sampeyan bisa nambah animasi menyang gambar utawa nggawe animasi sing kapisah. Instagram kalebu sawetara alat internal sing bisa digunakake, kayata galeri GIF utawa lirik animasi tanpa wates. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake pihak katelu Piranti Instagram kanggo asil paling apik ing media sosial.

GIF Animasi Instagram

Gawe Papan Crita

Sampeyan bisa nggunakake Instagram Stories kanthi macem-macem cara. Saka nuduhake fitur anyar nganti promosi postingan blog anyar sampeyan, crita kasebut menehi sampeyan cara sing luar biasa kanggo melu target pasar tanpa poles kaya feed sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa njupuk rekaman ing mburi layar, foto smartphone, lan video langsung tanpa kuwatir manawa konten kasebut nglengkapi konten liyane sing sampeyan duwe. Nanging, babagan grafis Crita Instagram sampeyan, sampeyan kudu nggawe sampeyan nggawe desain visual sing apik kanggo narik kawigaten para pamirsa. Salah sawijining cara sing paling apik kanggo entuk yaiku nggunakake papan crita kanggo ngrancang crita sadurunge miwiti ing desain.

Papan crita mbantu sampeyan ngrancang konten sing cocog kanggo ngirim lan ngatur konten kaya sing sampeyan pengin ditampilake. Iki mbantu sampeyan supaya crita Instagram sampeyan lancar lan tetep bisa ditampilake para pamirsa. Papan crita uga penting yen biasane nulis teks ing crita amarga crita sampeyan tetep kohesif.

Crita Instagram - Papan Tulis

Kalebu Fotografi

Crita Instagram sampeyan ora kudu kalebu desain grafis khusus. Sampeyan bisa ngganti foto kasebut lan nyakup fotografi. Sing paling apik babagan crita Instagram yaiku kabeh sing diterbitake ora kudu digawe kanthi profesional utawa berkualitas tinggi. Nanging, sampeyan bisa nggunakake kamera smartphone kanggo njupuk sawetara gambar ing layar ing aplikasi kasebut. Kajaba iku, ana uga jutaan opsi fotografi gratis sing kasedhiya kanggo digunakake. Sampeyan mung kudu milih foto sing cocog karo konten sing dituduhake lan relevan karo perusahaan utawa merek sampeyan.

Crita Instagram - Gunakake Fotografi

Gunakake Warna lan Fon Merek Sampeyan

Nalika pemasaran perusahaan utawa produk, sampeyan kudu terus nggawe kabeh merek ing merek, kalebu crita Instagram sampeyan. Mula, sampeyan kudu duwe kit merek lengkap siyap sawayah-wayah kanggo mbukak logo, font, lan kode hex, antara liya. Kalebu warna merek lan font sampeyan bakal akeh mbantu pangenalan merek, utamane nalika pamirsa bisa crita. Tetep ing palet warna tartamtu ing kabeh crita Instagram sampeyan penting kanggo ngelingake merek. Ora preduli sampeyan nggawe merek pribadi, utawa duwe bisnis, njaga skema warna sampeyan tetep konsisten. Gunakake palet warna kanthi wicaksana lan profesional kanggo nambah tampilan grafis crita Instagram sampeyan. Sawise pamirsa ndeleng grafis sampeyan, dheweke bisa ngerti manawa duweke organisasi sampeyan tanpa ndeleng jeneng pangguna sampeyan.

Crita Instagram - Branding lan Font

Tambah Bayangan Teks

Sampeyan kudu kreatif karo aset desain ing aplikasi sing diwenehake dening Instagram kanggo nggawe visual sing apik banget kanggo kabeh crita Instagram. Sampeyan bisa nyakup bayangan teks ing dashboard nggawe crita kanthi nyakup rong lapisan warna kanthi teks sing padha. Sampeyan bisa nggayuh kanthi ngetik teks ing warna sing luwih peteng utawa luwih entheng banjur lebokake ndhuwur bayangan nggunakake sudhut sithik. Tip iki minangka cara sing apik kanggo nambah teks ing ndhuwur video utawa foto sing dijupuk ing aplikasi, saengga gampang lan cepet nggawe crita Instagram sadurunge diterbitake.

Crita Instagram - Bayangan Teks

Nggawe Overlay lan Latar

Alat gambar sing diwenehake dening aplikasi Instagram bisa uga ora mung nyorot lan menehi warna teks ing crita sampeyan. Alat unik iki uga bisa mbantu sampeyan nggawe overlay warna lan latar mburi sing nambah tampilan crita sampeyan. Yen sampeyan arep nuduhake sawetara woro-woro penting ing crita Instagram tanpa nemokake foto sing bisa digunakake, sampeyan bisa mbukak alat pena, nemokake warna latar mburi sing dipengini banjur penet terus nganti kabeh layar ngowahi warna kasebut.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe overlay warna sing mencorong kanthi nggunakake alat panyorot kanggo proses sing padha. Sampeyan uga bisa nggawe sawetara nyelinep kanthi nyakup warna latar mburi ing sisih ndhuwur gambar lan mindhah alat penghapus kanggo ngilangi sawetara warna lan nambah gambar sampeyan. Yen sampeyan butuh latar mburi profesional lan overlay, sampeyan bisa takon karo para pembangun situs web sing bisa mbantu sampeyan. Sampeyan bisa nemokake luwih lengkap babagan kene, yen sampeyan ora kepenak nindakake dhewe.

Crita Instagram - Overlay lan Latar

Gunakake GIF lan Stiker

Crita Instagram nyedhiyakake macem-macem stiker lan opsi GIF kanggo nggawe gaya lan humor ing desain sampeyan. Sampeyan bisa nggoleki sing spesifik utawa nggulung macem-macem pilihan kanggo ditambahake ing crita Instagram sampeyan. Ana macem-macem gaya ikon, lan sampeyan uga bisa nyakup stiker hashtag, Tanya Jawab, kuis, lan poling kanggo nambah tampilan visual lan supaya para pamirsa tetep terlibat. Sampeyan uga bisa nggawe lan ngirim GIF lan stiker supaya pamirsa bisa ditambahake ing crita utawa menehi akses gampang menyang merek sampeyan.

Crita Instagram - GIF lan Stiker

Nggawe crita Instagram sing kreatif lan narik kawigaten minangka bagean integral saka bisnis utawa merek pribadi sampeyan. Apa sampeyan ilustrator, videografer, fotografer, utawa pengusaha bisnis cilik, nggawe crita Instagram sing apik lan luar biasa bisa mbantu sampeyan nyebar pesen babagan katrampilan sing sampurna lan nduduhake karya sampeyan menyang pamirsa sing luwih gedhe. Tips sing dibahas ing ndhuwur bisa mbantu sampeyan nggawe grafis bermutu sing bakal narik kawigaten para pamirsa ing kabeh crita Instagram sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.