Cara Nggawe Iklan Snapchat

iklan snapchat

Ing sawetara taun kepungkur, Snapchat wis dadi luwih saka 100 yuta ing saindenging jagad kanthi luwih saka 10 milyar video sing ditonton saben dina. Kanthi akeh pandherekipun ing aplikasi iki saben dina, kaget yen perusahaan lan pengiklan melu menyang Snapchat kanggo ngiklanake target pasar.

Milenial saiki makili 70% kabeh pangguna ing Snapchat Kanthi pemasar mbuwang 500% luwih akeh kanggo milenium tinimbang kabeh wong sing nggabungake, pengaruh sing ditindakake ora bisa ditolak. Sayange, perusahaan isih nyoba pasar menyang generasi milenial kaya generasi lawas; Nanging, kaya saben generasi, milenium duwe kekarepan lan kabutuhan tartamtu sing kudu dingerteni para pemasar supaya sukses ing kampanye.

Situs media sosial kayata Facebook lan Instagram wis nggunakake basis pangguna akeh kanggo narik kawigaten merek sing pengin diiklanake pirang-pirang taun kepungkur. Sanajan Snapchat mandheg suwe ing ngarep pariwara, aplikasi sing populer saiki ngidini kabeh wong saka perusahaan gedhe menyang bisnis lokal kanggo ngiklanake ing platform.

Iklan Snapchat Snapchat

Ana telung cara utama sing merek bisa nggunakake Snapchat kanggo nggayuh calon pelanggan: Snap Ads, Geofilters Sponsor, lan Lensa Sponsor. Antarane telung opsi kasebut, perusahaan duwe kebebasan kreatif babagan kepiye supaya bisa posisi merek adhedhasar target konsumen.

Opsi Pariwara 1: Iklan Cepet

Snap Ads minangka 10 detik, iklan sing bisa dilewati dipasang ing antarane crita Snap. Snapchatters bisa gesek nalika nonton iklan kanggo video utawa artikel sing diperpanjang supaya bisa ngerteni luwih akeh. Kemungkinan sampeyan wis ndeleng iklan kasebut ing timeline crita sampeyan, nanging kepiye carane nggawe?

Kanggo perusahaan sing luwih gedhe, Snapchat duwe pilihan pariwara iki khusus kanggo sing duwe opsi belanja iklan sing luwih gedhe. Snapchat duwe tim Mitra sing bisa dihubungi liwat email PartnerInquiry@snapchat.com.

Opsi Pariwara 2: Geofilter sing Disponsori

Geofilter sing Disponsori Snapchat

Geofilters sing Disponsori minangka layar sing bisa diusap sing bisa dilebokake liwat Snap adhedhasar lokasi sampeyan. Fitur interaktif iki menehi Snapchatters kesempatan kanggo nuduhake pandherekipun ing dununge lan apa sing ditindakake. Miturut Data internal Snapchat, Geofilter sing disponsori Nasional biasane umume 40% nganti 60% Snapchatter saben dinane ing AS. Minangka asil saka jembar lan pengaruh iki, Snapchat dadi pilihan pariwara sing apik banget kanggo perusahaan sing luwih gedhe.

Nanging, Geofilter ora diwatesi kanggo perusahaan sing luwih gedhe. Amarga iklan kasebut gampang digawe, mula dadi populer ing kalangan bisnis cilik lan individu. Apa sampeyan nindakake kampanye pariwara nasional utawa mung nganakake pesta ulang taun kejutan kanggo kanca, Geofilters sing Disponsori minangka cara sing apik kanggo nyambung karo donya .

Nggawe Geofilter sing Disponsori

  1. desain - Nalika miwiti ngrancang geofilter kanthi online, sampeyan bakal nemokake rong pilihan. Sampeyan bisa milih "Gunakake Sendiri", ing endi sampeyan nggawe desain dhewe saka awal nggunakake template Photoshop utawa Illustrator sing disedhiyakake dening Snapchat. Utawa, sampeyan bisa "Gawe Online" lan milih opsi saringan miturut acara (kayata ulang taun, perayaan, pesta lsp). Preduli opsi sing sampeyan pilih, priksa manawa wis diwaca Pedoman Pengajuan kanggo spesifikasi babagan garis wektu, aturan, lan persyaratan ukuran gambar!
  2. Map - Ing tahap pemetaan, sampeyan bakal dijaluk milih sawetara wektu saringan sampeyan bakal urip .. Minangka aturan, Snapchat ora ngidini saringan urip luwih saka 30 dina. Sajrone tahap pemetaan, sampeyan uga bakal milih area lan lokasi sing kasedhiya geofilter sampeyan. Cukup nyiyapake "pager" ing peta supaya bisa ndeleng biaya geofilter adhedhasar radius.
  3. tuku - Sawise ngrancang lan pemetaan geofilter, sampeyan bakal dikirim kanggo ditinjau. Snapchat biasane bakal nanggapi sajrone sedina. Sawise disetujoni, tuku Geofilter ing situs web Snapchat lan ngenteni supaya bisa urip!

Opsi Pariwara 3: Lensa sing Disponsori

Iklan Snapchat Geofilter

Pilihan iklan Snapchat kaping telu sing bisa digunakake merek yaiku Lensa Sponsor. Lensa minangka fitur pangenalan wajah ing Snapchat sing ngidini seni kreatif dilapisi ing ndhuwur rai pangguna. Lensa iki ganti saben dina lan acak lan disengaja kaya sing dikarepake Snapchat.

Nalika mayoritas lensa iki digawe dening Snapchat, perusahaan bisa nggawe lan tuku lensa kanggo tujuan pariwara. Nanging, amarga lensa sing disponsori larang banget kanggo tuku, umume mung ndeleng lensa kanggo merek sing luwih gedhe kayata Gatorade utawa Taco Bell.

Sanajan bisu kanggo mbuwang $ 450K - $ 750K saben dina ing kampanye Snapchat, perusahaan-perusahaan gedhe wis mbuktekake manawa investasi lensa sing disponsori bisa ngasilake. Gatorade "Super Bowl Victory Lense," dimainake luwih saka 60 yuta kaping, kanthi 165 juta tontonan! Asile, Gatorade nyumurupi 8% kanggo maksud tuku.

Adhedhasar angka kasebut, jelas manawa potensial Lensa Sponsor pancen luar biasa. Amarga rega gedhe sing ana gandhengane, Snapchat mbatesi lensa sing disponsori kanggo merek sing luwih gedhe kanthi anggaran sing signifikan. Nanging, yen sampeyan duwe $ 450K- $ 750K lan pengin nggawe Lensa Sponsor, hubungi salah sawijine Mitra pariwara Snapchat utawa email ing PartnerInquiry@snapchat.com. Mitra bakal ngewangi sampeyan ing saben langkah strategi kampanye sing menehi saran kreatif lan njawab pitakon sampeyan ..

Kanthi basis pangguna sing akeh lan opsi iklan kreatif, Snapchat kabukten dadi platform sing migunani banget kanggo kabeh perusahaan kanthi macem-macem bentuk lan interaksi karo pamirsa target. Yen sampeyan ngrencanakake acara utawa ngluncurake produk anyar, coba pikirake salah sawijining opsi sing kasebut ing ndhuwur lan wiwiti ndeleng konversi kanthi cepet!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.