Cara Nggawe Iklan Video Instagram sing Nggawe Asil

Instagram

Iklan Instagram nggunakake sistem pariwara Facebook sing lengkap lan kalebu kabeh wong sing target pangguna adhedhasar umur, minat lan prilaku.

63% agensi iklan sing beroperasi ing AS ngrancang nggabungake iklan Instagram kanggo klien.

Strata

Apa sampeyan duwe bisnis ukuran cilik utawa organisasi gedhe, iklan video Instagram nawakake kesempatan apik kanggo kabeh wong supaya bisa nggayuh target target. Nanging, kanthi tambah akeh merek sing dadi bagean saka Instagram, kompetisi dadi agresif lan kompetitif.

Babagan liyane sing biasane dimiliki wong liya yaiku nggawe konten video ora kaya njupuk foto utawa nggawe konten sing ditulis. Untunge, sampeyan bisa nggawe video sing apik tenan kanthi nggunakake situs dawane saham gratis.

Yen sampeyan ora ngerti istilah kasebut, dawane saham minangka dawane bebas royalti sing bisa tuku hak liwat situs web liyane. Lan ana ton panggonan sing bisa dipilih. Iki dhaptar 

Bali ing 2015, Instagram ngenalake iklan Instagram sing mbantu pamilik bisnis bisa nggayuh klompok pangguna tartamtu lan pungkasane bakal dadi calon pembeli. Kanthi nggunakake pariwara Facebook, para pemasar media sosial saiki bisa target target segmen tartamtu luwih saka 600 yuta pangguna Instagram aktif. Kabeh, ana potensi gedhe ing kana, mung ngenteni sampeyan. 

Gulung mudhun kanggo sinau sawetara dhasar sing ana gandhengane karo nggawe lan mlaku iklan Instagram adhedhasar video. Kajaba iku, kita uga bakal nyorot sawetara praktik paling apik kanggo ngukur lan nganyari kinerja iklan sampeyan. Nanging sadurunge, luwih dhisik ndeleng cepet 5 kategori utama iklan video Instagram sing bisa mbukak kanggo nambah pamirsa.

Jinis Iklan Video kanggo Instagram

  • Iklan Video In-Feed - kategori iklan video Instagram sing populer lan iklan video kasebut bisa dicocogake kanthi lancar ing feed pangguna lan menehi cara sing luwih alami kanggo nggayuh target pamirsa.
  • Kisah Instagram - Iklan video layar wutuh sing ditampilake ing antarane crita kira-kira 400mn pangguna ndeleng saben dina (saka pangguna sing diikuti). Amarga Kisah Instagram tampil kanggo jendhela sing diwatesi 24 jam, iku cocog kanggo pariwara babagan promosi lan tawaran lan tawaran winates.
  • Iklan Carousel - Kanthi iklan Carousel, para pemasar duwe pilihan kanggo promosi produk utawa layanan tartamtu kanthi nampilake seri video bermerek sing bisa digeser pangguna. Penempatan iki apik banget kanggo merek sing pengin masasar macem-macem konten utawa mung pengin nuduhake informasi rinci babagan sapa sing ditawakake lan apa sing ditawakake. Kajaba iku, dheweke uga bisa nambah link menyang situs web produk kanggo ngarahake pelanggan sing kepengin tuku produk.
  • Iklan Video 30-Kapindho - Iklan video 30 detik diluncurake dening Instagram kanggo nyoba nggawe sinematik interaktif kanggo pengunjung sing menehi inspirasi liwat kreativitas visual sing narik ati.
  • Instagram Marquee - Instagram bubar ngenalake alat liyane sing diarani 'Instagram Marquee' sing ngidini para pemasar nyebarake kesadharan lan nggayuh target target sajrone wektu sing cendhak.

Miwiti Iklan Video Instagram

Spesifikasi Iklan Video Instagram

Sadurunge miwiti nggawe iklan, prelu sinau sawetara prasyarat sing bisa nyebabake kualitas lan fungsi iklan Instagram kanthi umum:

  • Instagram ngidini a dawa caption ora luwih saka 2200 karakter. Nanging, coba aja nganti luwih saka 135-140 karakter kanggo asil paling apik
  • The dawa video kudu ora ngluwihi 120 detik
  • File video kasebut kudu ana ing MP4 utawa MOV format karo saben ukuran file ora luwih gedhe saka 4GB
  • Iklan video feed ora kudu ngluwihi 600 × 750 (4: 5) kanggo video vertikal. Yen ana video lanskap, resolusi kasebut kudu 600×315 (1:91:1) nalika kanggo video kothak, mesthine kudu 600 × 600 (1: 1)
  • Kanggo crita Instagram, resolusi kasebut kudu 600 × 1067 (9: 16)
  • Kanggo iklan video Carousel, resolusi sing cocog yaiku 600 × 600 kanthi rasio aspek 1: 1

Saiki, saka pengalaman pribadi sawise nyedhiyakake layanan editing video menyang atusan pencipta konten, aku ngerti manawa iklan video 1: 1 lan 4: 5 luwih apik. Dadi, kapan sampeyan bisa, coba tetep rasio aspek kasebut.

Cara Nggawe Iklan Video Instagram sing Bakal Nggawe Hasil - Pandhuan Langkah demi Langkah

Iklan Video Instagram

Untunge, ora ana ilmu roket sing melu nggawe Iklan video Instagram berkualitas tinggi. Cukup, tindakake pandhuan dhasar enem langkah iki kanggo miwiti:

Langkah 1: Pilih Tujuan

Kaping pisanan lan paling penting, sampeyan kudu milih tujuan. Cukup, sampeyan kudu netepake Tujuan pemasaraning kategori iki kanggo nampilake target tartamtu sing pengin digayuh iklan. Apa sampeyan pengin nambah kesadaran merek utawa tujuane kanggo ningkatake penjualan? Ati-ati banget milih jawaban kanggo pitakon kasebut amarga bisa nyebabake plancongan lan mbantu sampeyan nyedhaki pamirsa sing dikarepake sing paling bisa nanggepi iklan sampeyan.

Langkah 2: Pilih Target Penargetan

Iki minangka aspek penting liyane sing bisa nyebabake konversi sampeyan. Yen target ora aktif, sampeyan ora bakal bisa target klompok pangguna tartamtu. Sampeyan bisa milih lokasi, umur, basa, jenis kelamin utawa opsi penargetan pilihan liyane. Sanajan sampeyan target target klompok umur tartamtu sing duwe standar urip, sampeyan uga bisa nindakake.

Dadi, priksa manawa sampeyan wis target target pamirsa ora ana sing bakal nonton konten sampeyan.

Langkah 3: Owahi Placements Sampeyan

Sawise milih penargetan pamirsa, pilih papan. Yen sampeyan ngeklik pilihan iki, penempatan Instagram lan Facebook wis diaktifake. Umume, sampeyan kudu ngaktifake kabeh penempatan kasebut supaya entuk asil sing paling apik. Nanging, yen sampeyan duwe preferensi liyane utawa pengin ora kalebu khusus, sampeyan bisa ngowahi pilihan supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.

Langkah 4: Anggaran lan Jadwal

Yen sampeyan milih tawaran manual, sampeyan kudu nemtokake anggaran lan tawaran kanggo iklan. Sejatine, anggaran sampeyan nggambarake total biaya sing pengin sampeyan nandur modal kanggo siji klik / sawetara kesan utawa kanggo prekara liyane. Langkah iki uga ngidini sampeyan nemtokake tanggal wiwitan lan pungkasan ing pariwara.

Langkah 5: Gawe Iklan

Dadi, sampeyan saiki wis siyap nggawe iklan Instagram dhewe. Cukup, pilih jinis iklan sing disenengi banjur selehake kabeh. Uga priksa manawa pratinjau iklan video sampeyan kanggo mriksa kepiye tampilan ing feed. Priksa manawa pariwara sampeyan katon apik ing saben panggonan lan uga dipotong kanthi sampurna. Kalebu tautan sing pengin sampeyan pariwara nggawa pangguna menyang kaca kebangkrutan amarga bakal narik minat para pembeli lan ningkatake penjualan. Aja lali nambahake ajakan tumindak sing luar biasa (CTA) kanggo menehi inspirasi pangguna kanggo ngeklik link sampeyan. Ing tahap iki, sampeyan uga bisa nambah salinan ing macem-macem basa yen sampeyan targetake pamirsa bilingual.

Langkah 6: Kirimake Pariwara kanggo Tininjau

Priksa kanthi kritis pariwara sampeyan pungkasan lan yen kabeh katon apik ing kabeh papan, kirimake kanggo ditinjau. Bakal mbutuhake sawetara dina supaya salinan sampeyan disetujoni. 

Tips Iklan Video Instagram Yuta Dolar

tips seluler

  • Gawe Pancing sing Sampurna - Elinga, pangguna Instagram kanthi cepet nggulung newsfeed, dadi sampeyan kudu nggawe sawetara detik kaping pisanan saka jumlah iklan sampeyan. Luwih becik, sampeyan kudu nyakup gerakan lan tumindak ing wiwitan 3 detik video kanggo narik kawigaten. Yen sawetara detik pisanan iklan sampeyan alon lan tetep, para pangguna bakal nggulung tanpa ngelingi video sampeyan.  
  • Editing video - Nggawe montase banger sing penting banget kanggo makutha. Dadi aja nguciwakake proses editing video kasebut. Sawise rampung syuting, aja mung upload rekaman mentah menyang Instagram. Luangake wektu kanggo nyunting video kanthi cara sing narik kawigaten.
  • Tambah Teks - Wiwit, pilihan audio disetel kanthi bisu kanthi gawan, sampeyan kudu nambah sawetara teks supaya pesen sampeyan bisa dilewati. Saiki kasedhiya akeh aplikasi kaya Klip Apple sing bisa mbantu sampeyan nggawe efek teks dinamis kanggo narik kawigaten.
  • Ngatasi Masalah - Tujuan dhasar kanggo nggawe iklan Instagram yaiku kanggo ngenali masalah lan nyipta solusi sing sampurna kanggo produk / layanan tartamtu. Nalika iklan sampeyan menehi kesan babagan pemecah masalah, langsung nggawe ikatan emosional karo pangguna. Sawise sampeyan wis sukses melu, tunjukkan kepiye produk / layanan sampeyan bisa dadi penyelamat.
  • Ngindhari Keterangan Panjang - Nalika Instagram ngidini 2200 karakter kanggo katrangan, luwih becik tetep ringkes lan migunani. Sawise kabeh, ora ana sing pengin maca blok teks rumit sing gedhe. Dadi, priksa manawa sampeyan ora ngluwihi 130-150 karakter nalika nulis katrangan kanggo iklan Instagram sampeyan.
  • Fokus karo Tujuan Satu - Aja fokus karo macem-macem tujuan, coba tetep target siji. Yen iklan sampeyan kalebu akeh banget poin sing adol, bakal katon kaya jurang lan pangguna mung bakal nggulung liwat iklan sampeyan.
  • Campur Organik - Iklan sing digawe ora bisa uga promosi lan kudu integral karo feed Instagram. Elinga, target sampeyan yaiku narik kawigaten para pamirsa lan menehi solusi paling apik kanggo masalah kasebut.
  • test - Saenipun, sampeyan kudu nggawe macem-macem versi iklan video kanggo mriksa sing cocog karo pamirsa target. Priksa manawa iklan Instagram sampeyan menehi pengalaman sing apik lan pangguna bakal konversi.

Instagram bisa dadi platform pemasaran sing apik, supaya sampeyan ora mung nggawe kesadharan merek lan nggedhekake merek liwat video lan konten visual interaktif, nanging uga ngeterake lalu lintas organik menyang situs web lan ningkatake konversi.

Apa tips liyane sing bakal ditambahake ing dhaptar iki? Ing endi sampeyan arep nyoba dhisik? Ayo kula ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan aku bakal seneng melu obrolan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.