Cara Nggawe Kontes #Hashtag ing Media Sosial

Cara Nggawe Kontes Hashtag karo ShortStack

Nalika mbukak kontes utawa hadiah, formulir entri bisa medeni calon peserta. Kontes hashtag mbusak alangan kasebut ing entri. Peserta sampeyan mung kudu nggunakake hashtag, lan entri bakal dikumpulake ing tampilan sing apik.

Singkir kontes hashtag ngidini sampeyan nglumpukake entri hashtag saka Instagram lan Twitter nalika nambah keterlibatan karo para penggemar.

Nglumpukake Konten sing Diprodhuksi Panganggo lan Nggawe Duta Merek

Kontes hashtag minangka cara paling gampang kanggo nglumpukake konten sing digawe pangguna (UGC), nambah kesadaran merek, lan nggayuh pamirsa anyar. Luwih gampang sadurunge nampilake UGC moderat ing situs web sampeyan, lan sapa wae bisa nggunakake hashtag kanggo melu kontes sampeyan. Lan wong sing melu kampanye UGC luwih cenderung dadi pelanggan.

Sampeyan bisa mbukak kontes hashtag tanpa kaca kebangkrutan. Nanging, kanggo sing pengin nampilake entri lan nglumpukake alamat email, ShortStack duwe sawetara template sing bakal nggawe trik.

Singkir bakal nglumpukake kabeh gambar, video, teks, lan jeneng pangguna sing ana gandhengane karo tagar apa wae (lan kanggo Instagram, profil @mention) sing sampeyan tentukan. Banjur sampeyan moderat lan nampilake konten, lan digunakake bebarengan karo kemampuan milih lan nuduhake.

Sing paling penting, sampeyan bisa nggunakake alat manajemen hak ShortStack kanggo ngamanake hak nggunakake UGC sing dikumpulake ing Instagram lan Twitter, nglindhungi bisnis lan ngowahi UGC dadi konten pemasaran sing bisa digunakake.

ShortStack nggampangake milih para pemenang. Sawise nyiyapake feed hashtag, entri bakal diklumpukake ing Manajer Entri enggal supaya sampeyan bisa entuk pemenang karo kita Pamilih Entri Random.

Cara Nggawe Kontes Hashtag karo ShortStack

Nalika mbukak kampanye hashtag, Widget Voting ShortStack digunakake kanggo nampilake lan ngatur entri. Widget Voting disambungake menyang dhaptar, ing endi kiriman saka feed disimpen.

Cara Nggawe Kontes Hashtag ing Twitter

Mangkene langkah-langkah kanggo nyiyapake feed hashtag Twitter:

  1. Saka Dashboard, klik Feed ing sisih ndhuwur.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.06.49_PM.png

  2. Klik biru kasebut Pakan Anyar tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.08.12_PM.png

  3. Sampeyan bakal diwenehi pilihan jinis feed sing pengin disiyapake. Pilih Twitter.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.10.01_PM.png

  4. Yen durung, sampeyan kudu ndeleng pop-up sing ditampilake. Muncul iki mbukak Twitter, lan ngidini sampeyan kuoso ShortStack nggunakake akun Twitter kanggo alat iki. Mlebu (yen dibutuhake), banjur klik Otorisasi App Tombol terus.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.11.28_PM.png

  5. Gunakake kolom sing disedhiyakake kanggo menehi jeneng feed anyar. Uga, pilih Profil Perusahaan. Yen pengin entri ditambahake menyang dhaptar anyar, pilih Gawe dhaptar anyar kanthi otomatis - Yen ora, pilih dhaptar sing ana ing drop-down.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.13.34_PM.png

  6. Saiki sampeyan bakal entuk pilihan jinis feed Twitter sing pengin digawe. Pilih hashtags.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.44.44_PM.png

  7. Ing lapangan sing diwenehake, ketik hashtag sing pengin digunakake kanggo narik entri. Yen sampeyan pengin nggunakake macem-macem hashtag, misahake saben nganggo koma; elinga yen sampeyan nggunakake macem-macem tagar, feed mung bakal narik entri sing nggunakake kabeh tagar sing disedhiyakake. Conto kiriman bakal ditampilake ing sisih tengen kanthi kiriman sing kudu dikatutake supaya bisa ditarik menyang feed.

    Sampeyan uga bisa ngeklik kabeh entri kanggo ngganti jinis entri sing pengin dikepengini feed, utawa klik Kanthi manual kanggo ngalih ing antarane mode persetujuan kanggo entri sampeyan.

    Yen wis rampung, klik biru terus tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.45.52_PM.png

  8. Saka ing kana, tambahake tanggal wiwitan lan mungkasi tanggal lan wektu; uga, pilih zona wektu.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.22.43_PM.png

  9. Yen sampeyan pengin nambah jeneng panganggo Twitter menyang dhaptar ireng, utawa nyetel jumlah maksimum entri saben pangguna, klik Tampilake Setelan Lanjutan, banjur gawea pangowahan ing kana. Yen wis rampung, klik Ngirit & Metu.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.17_PM.png

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.33_PM.png

Cara Nggawe Kontes Hashtag ing Instagram

Mangkene langkah-langkah kanggo nyiyapake feed hashtag Instagram:

  1. Saka Dashboard, klik Feed ing sisih ndhuwur.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.06.49_PM.png

  2. Klik biru kasebut Pakan Anyar tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.08.12_PM.png

  3. Sampeyan bakal diwenehi pilihan jinis feed sing pengin disiyapake. Pilih Instagram.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.01.57_PM.png

  4. Yen sampeyan durung duwe akun Facebook sing disambung menyang ShortStack, bakal muncul pop-up sing njaluk sampeyan mlebu Facebook - yen ora, log menyang akun sing nduweni akses admin menyang Halaman Facebook sing akun Instagram sampeyan sambung

    Yen wis rampung, sampeyan bakal diwenehi dhaptar Kaca lan akun Instagram sing gegandhengan; klik sing pengin digunakake.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.04.24_PM.png

  5. Gunakake kolom sing disedhiyakake kanggo menehi jeneng feed anyar. Uga, pilih Profil Perusahaan. Yen pengin entri ditambahake menyang dhaptar anyar, pilih Gawe dhaptar anyar kanthi otomatis - Yen ora, pilih dhaptar sing ana ing drop-down.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.06.46_PM.png

  6. Ing lapangan sing diwenehake, ketik hashtag sing pengin digunakake kanggo narik entri. Yen sampeyan pengin nggunakake macem-macem hashtag, misahake saben nganggo koma; elinga yen sampeyan nggunakake macem-macem tagar, feed mung bakal narik entri sing nggunakake kabeh tagar sing diwenehake (uga tag akun). Conto kiriman bakal ditampilake ing sisih tengen kanthi kiriman sing kudu dikatutake supaya bisa ditarik menyang feed.

    Sampeyan uga bisa ngeklik kabeh entri kanggo ngganti jinis entri sing pengin dikepengini feed, utawa klik Kanthi manual kanggo ngalih ing antarane mode persetujuan kanggo entri sampeyan.

    Yen wis rampung, klik biru terus tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.08.26_PM.png

  7. Saka ing kana, tambahake tanggal wiwitan lan mungkasi tanggal lan wektu; uga, pilih zona wektu.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.22.43_PM.png

  8. Yen sampeyan pengin nambah jeneng pangguna Instagram menyang dhaptar ireng, utawa nyetel jumlah maksimum entri kanggo pangguna, klik Tampilake Setelan Lanjutan, banjur gawea pangowahan ing kana. Yen wis rampung, klik Ngirit & Metu.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.17_PM.png

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.33_PM.png

Saka kana, sampeyan wis rampung! Sampeyan bakal digawa bali menyang Pangurus Umpan, lan sampeyan bakal weruh feed anyar ditampilake ing dhaptar.

Screen_Shot_2019-08-06_at_2.13.20_PM.png

Miwiti ShortStack

Pengungkapan: Kita minangka affiliate saka ShortStack

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.