Cara Ngompres File PDF karo Adobe

Cara Ngompres PDF

Sajrone sawetara taun kepungkur, aku nggunakake sing hebat alat pihak katelu kanggo ngompres file PDFku kanggo digunakake online. Kacepetan mesthi dadi faktor online, mula manawa ngirim email menyang file PDF utawa dadi hosting, aku pengin nggawe manawa dikompres.

Napa Kompres PDF?

Komprèsi bisa njupuk file sing pirang-pirang megabyte lan diturunake nganti sawetara atus kilobyte, dadi luwih gampang dirayap nganggo mesin telusuran, dadi luwih cepet didownload, lan luwih gampang dilampirake lan didownload saka email.

Kadhangkala klien takon apa setelan sing paling apik kanggo kompresi PDF… nanging dudu ahli babagan kompresi lan setelan ekspor, sejatine aku ora ngerti arep miwiti. Yen sampeyan pro lan ngerti setelan kompresi CCITT, Flate, JBIG2, JPEG, JPEG 2000, LZW, RLE, lan ZIP… Aku yakin sampeyan bisa ngerteni. Ana pirang-pirang artikel ing kana.

Luwih becik nggunakake alat kompresi kanggo nindakake tugas kanggo aku. Matur nuwun, Adobe nawakake mung sing!

Cara Ngompres PDF nganggo Adobe Acrobat

Sing tak sadhar yaiku duweke Adobe Creative Cloud lisensi wis nyakup alat kompresi sing dibangun ing Acrobat, platform Adobe kanggo nyunting, ngrancang, lan nggabungake PDF. Yen sampeyan ndownload Acrobat, sampeyan bisa kanthi gampang ngompres PDF:

  1. Bukak PDF ing Acrobat DC.
  2. Mbukak Ngoptimalake PDF alat kanggo ngompres dokumen PDF.
  3. Pilih Piranti> Optimalake PDF utawa klik alat saka panel sisih tengen.
  4. pilih Ngurangi Ukuran Gambar ing menu ndhuwur.
  5. Setel kompatibilitas Acrobat versi banjur klik OK. Default bakal menyang versi sing ana.
  6. pilih Optimisasi Lanjut ing menu ndhuwur kanggo nggawe update kompresi gambar lan font. Klik OK yen sampeyan wis rampung modifikasi.
  7. Pilih File> Simpen Minangka. Tindakake jeneng file sing padha kanggo nimpa file saiki utawa ganti jeneng file anyar kanthi ukuran PDF luwih cilik. Pilih lokasi banjur klik Simpen.



Cara Ngompres PDF nganggo Adobe Online

Yen sampeyan duwe Adobe Creative Cloud lisensi, sampeyan ora prelu ndownload Adobe Acrobat kanggo ngompres PDF! Adobe duwe alat online sing bisa digunakake!

adobe acrobat online

Cukup unggah PDF lan Adobe bakal ngompres lan ndownload. Apik lan gampang!

Kompres PDF Online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.