Cara Pilih Panyedhiya Layanan Email

milih esp

Minggu iki aku ketemu karo perusahaan sing mikir arep ninggalake panyedhiya layanan email lan nggawe sistem email ing njero. Yen sampeyan takon dasawarsa kepungkur yen ide sing apik, aku mesthi ora bakal ujar. Nanging, jaman wis ganti, lan teknologi ESP gampang ditindakake yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. Mula, kita nggawe CircuPress.

Apa sing Diganti karo Panyedhiya Layanan Email?

Pangowahan paling gedhe karo ESP yaiku ing wektu ngirim. Sejatine dudu ESP sing diganti, nanging ISP. Profesional sing bisa ngirim email ing ESP utama biasane duwe kontak langsung karo Panyedhiya Layanan Internet kanggo ngatasi masalah lan mesthine bisa dikirim. Nanging, suwe-suwe, ISP nutup kantor kasebut lan nguripake algoritma kanggo ngawasi reputasi pangirim, nganalisa konten, mblokir utawa nampa email, lan nuntun menyang folder SPAM utawa kothak mlebu.

Elinga yen dikirim ora ateges mlebu kothak mlebu! 100% email sampeyan bisa mbukak menyang Junk Folder, lan padha karo 100% pangiriman. Sampeyan nggunakake ESP utawa ora bakal menehi sampeyan kasempatan luwih akeh tekan kothak mlebu yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. Kita nggunakake 250ok kanggo ngawasi panggonan kothak mlebu lan ajining diri.

Ana ciri wicaksana sing Panyedhiya Layanan Email nawakake yen sampeyan ora pengin gawe internal maneh. Sampeyan kudu ngevaluasi biaya pangembangan nganti biaya layanan email. Miturut pendapat pribadi, nalika miwiti ngirim atusan ewu email saben wulan, sampeyan bisa uga pengin nggawe solusi dhewe.

  • kacepetan - Yen sampeyan ngirim jutaan email saben dinane, ngembangake prasarana kaya perusahaan Salesforce ExactTarget mesthine ora bakal bisa mlebu nalar. Dheweke bisa ngilangi miliaran email tanpa kedhep.
  • Keahlian - Yen sampeyan ora duwe staf sing cerdas utawa butuh akeh tangan liwat nggawe lan nglakokake strategi pemasaran email, sampeyan pancen ora pengin nggawe solusi dhewe. Sampeyan bisa uga pengin nggarap perusahaan sing hebat Delivra sing nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik.
  • Manajemen Bouncing - Pangiriman email ora gampang kaya ngirim email. Ana puluhan alesan kenapa email mumbul lan sampeyan kudu nggawe lan ngatur proses kanggo mutusake ngirim email maneh utawa batal saka panampa email.
  • Kepatuhan Legal SPAM - Ana hukum sing beda ing saindenging jagad sing ngatur panggunaan email kanggo panjaluk komersial. Mesthekake yen sampeyan tundhuk bisa ngirit akeh ngelu.
  • desain - Apa sampeyan prelu wis digawe responsif template email utawa desain? Utawa sampeyan butuh desain seret lan selehake? Utawa apa sampeyan butuh integrasi konten lan kustomisasi canggih ing email sampeyan? Sampeyan bakal priksa manawa ESP duwe alat lan kapabilitas sing dibutuhake kanggo nggawe pribadi lan ngirim email kanthi bener.
  • Manajemen Pelanggan - preferensi konten, formulir langganan, lan pusat langganan minangka kunci kanggo entuk lan nggawe pribadi email kanggo para pelanggan.
  • API - Apa sampeyan pengin ngatur pelanggan, dhaptar, contnet, lan kampanye ing sanjabane ESP? Sing kuat API kritis.
  • Integrasi Pihak Ketiga - Mbok sampeyan pengin integrasi ing rak kanggo sistem manajemen konten sampeyan (CircuPress duwe WordPress), platform Manajemen Hubungan Pelanggan, platform E-Niaga utawa sistem liyane.
  • Reporting - tarif klik-tayang, A / B testing, retensi dhaptar, pelacakan konversi, lan laporan kuat liyane sing dilaporake kanthi lengkap metrik email bakal mbantu sampeyan nambah rega program pemasaran email. Priksa manawa nganalisa lan mbandhingake fitur saben ESP.

Lan mesthine, reregan iku kunci! Kita ora bisa ndeleng prabédan fitur ing antarane panyedhiya layanan email paling dhuwur ing pasar dibandhingake karo ESP sing luwih cilik. Yen sampeyan bisa nyuda fitur ing ndhuwur sing penting kanggo organisasi sampeyan, mula aku mikir blanja kanthi rega bisa dingerteni. Lan yen sampeyan ngirim jutaan email, bisa uga integrasi karo pihak katelu kaya SendGrid, utawa malah mbangun sistem sampeyan dhewe.

Cara Pilih Panyedhiya Layanan Email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.