Cara milih vendor SMS / Teks

iStock 000015186302XSmall

Pemasaran Seluler dadi komponen integral saka pirang-pirang anggaran pemasaran. Umume pemasaran seluler kalebu salah siji saka telung rasa:

  • Web Seluler
  • Aplikasi Mobile
  • Pesen SMS / Teks

Aplikasi Web Mobile lan Mobile umume interaktif lan duwe komponen grafis. Kekurangan kanggo kalorone yaiku larang kanggo ngetrapake lan njaga. Amarga iku akeh perusahaan miwiti upaya pemasaran seluler nganggo SMS, sing nyebabake bledosan ing pirang-pirang vendor SMS. Sawetara vendor iki kalebu liyane, sanadyan akeh lan sawetara mung… Dadi, apa sing dadi vendor SMS sing apik? Kepiye milih vendor SMS / Teks?

Ana telung perkara penting sing kudu dipikirake nalika milih vendor SMS:

  • Apa vendor ngirim pesen liwat shortcode utawa nggunakake sms menyang gateway email? Vendor SMS Teks apa wae sing kudu dikerjakake kudu nggunakake shortcode. Panganggone email kanggo gateway sms kanggo pemasaran seluler nglanggar syarat layanan operator lan umume ora bisa dipercaya.
  • Apa vendor duwe Pakar Pemasaran Seluler ing staf Iki ahli sing ora mung pinter babagan persyaratan teknis pedoman Asosiasi Pemasaran Seluler nanging uga ngrewangi ngeterake konten sing cocog karo media. Pemasaran seluler minangka saluran sing unik amarga sifat kasebut pribadi lan pesen kasebut kudu digawe kanthi eling.
  • Apa sing dicritakake para pelanggan babagan layanan pelanggan? - Pelanggan sing seneng minangka tandha saka vendor sing apik, kayane jelas?

Pemasaran Seluler dadi industri sing kuat, nanging isih enom lan akeh pemain ing game kasebut. Priksa manawa sampeyan nindakake peer nalika milih mitra seluler.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.