Cara Priksa Dhaptar Direktori Lokal

Cara Priksa Dhaptar Direktori Lokal

Direktori lokal bisa dadi berkah lan kutukan tumrap bisnis. Ana telung alasan utama kanggo nggatekake direktori lokal:

  1. Visibilitas Peta SERP - perusahaan ora asring ngerti manawa duwe bisnis lan situs web ora mesthi nggawe sampeyan katon ing kaca asil mesin telusuran. Bisnis sampeyan kudu didhaptar ing Bisnis Google kanggo entuk visibilitas ing bagean peta kaca asil mesin telusuran (SERP).
  2. Peringkat Organik - akeh direktori sing apik kanggo didaftarake kanggo nggawe rangking lan visibilitas organik situs sampeyan (njaba Peta).
  3. Referensi Direktori - konsumen lan bisnis nggunakake direktori kanggo nemokake toko ritel, restoran, panyedhiya layanan, lsp. Supaya sampeyan bisa entuk bisnis kanthi dhaptar.

Direktori Lokal Ora mesthi Apik

Sanajan ana mupangat kanggo direktori lokal, ora mesthi strategi sing apik. Mangkene sawetara masalah karo direktori lokal:

  • Penjualan Agresif - direktori lokal asring ngasilake dhuwit kanthi menehi dhaptar menyang dhaptar premium, iklan, layanan, lan promosi. Luwih asring, kontrak iki jangka panjang lan ora ana metrik kinerja sing ana gandhengane. Dadi, sanajan ana ide sing apik kanggo didhaptar ing ndhuwur kanca sampeyan ... yen ora ana sing ngunjungi direktori, ora bakal mbantu bisnis sampeyan.
  • Direktori Saingan karo Sampeyan - direktori lokal duwe anggaran gedhe lan sejatine saingan karo sampeyan kanthi organik. Contone, yen sampeyan duwe atap lokal, direktori kanggo dhaptar atap lokal bakal kerja keras kanggo pangkat ing ndhuwur situs web sampeyan. Ora liya, dheweke bakal nampilake kabeh kompetisi karo sampeyan.
  • Sawetara Direktori Bakal Ngganggu Sampeyan - Sawetara direktori kebak mayuta-yuta entri spam, malware, lan situs web sing ora cocog. Yen domain sampeyan ana gandhengane karo kaca kasebut, sampeyan bakal nyatane rangking kanthi nggandhengake sampeyan karo situs kasebut.

Layanan Manajemen Direktori Lokal

Kaya dene kabeh masalah pemasaran ing njaba, ana platform kanggo mbantu pamilik bisnis utawa agensi pemasaran ngatur dhaptar. Secara pribadi, aku nyaranake supaya perusahaan ngatur akun Google Business kanthi langsung liwat aplikasi seluler Google Business - iku cara sing apik kanggo nuduhake lan nganyari tawaran lokal, nuduhake foto, lan tetep bisa ngobrol karo pengunjung SERP.

Semrush minangka platform favoritku kanggo riset lan ngawasi visibilitas mesin telusuran klienku. Dheweke saiki wis nambah tawaran dadi dhaptar lokal kanthi dhaptar anyar alat manajemen dhaptar!

Priksa Visibilitas Listing Lokal

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan bisa mriksa dhaptar. Ketik negara, jeneng bisnis, alamat dalan, kode pos, lan nomer telpon bisnis sampeyan:

Priksa Listings Lokal Sampeyan

Semrush kanthi otomatis nyedhiyakake sampeyan dhaptar direktori sing nduweni wewenang bebarengan karo dhaptar pariwara sampeyan. Asil ngrusak asil kanthi:

  • saiki - sampeyan saiki ana ing direktori dhaptar lokal lan alamat lan nomer telpon sampeyan akurat.
  • Kanthi Masalah - Sampeyan saiki ana ing direktori dhaptar lokal nanging ana masalah karo alamat utawa nomer telpon.
  • Ora Saiki - sampeyan ora ana ing direktori dhaptar lokal sing sah.
  • Ora kasedhiya - direktori sing dimaksud ora bisa dihubungi.

visibilitas dhaptar lokal

Yen sampeyan klik Kirimake Info, sampeyan bisa mbayar ragad saben wulan, lan Semrush banjur bakal ndhaptar entri kanggo dhaptar sing ora ditampilake, nganyari entri sing ora ana entri, lan terus nganyari direktori saben wulan.

manajemen dhaptar semrush duplikat

Fitur Tambahan saka Semrush Listings Lokal

  • Peta Bumi Heatmap - Deleng persis babagan asil Google Map ing wilayah sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Suwe-suwe, sampeyan bisa nglacak kanthi apik.
  • Optimisasi Panelusuran Swara - Wong saiki saiki lagi nggoleki swarane kanthi luwih akeh. Semrush priksa manawa dhaptar sampeyan dioptimalake kanggo pitakon swara.
  • Lacak lan Nanggepi Ulasan - Deleng saben review bisnis sampeyan lan tindakake langkah-langkah kanggo njaga reputasi bisnis kanthi menehi respons ing Facebook lan Google Business.
  • Atur Saran Panganggo - Deleng pangowahan ing dhaptar sing disaranake pangguna lan sarujuk utawa nolak.
  • Temokake lan Copot Bisnis Palsu - Bisa uga ana imposters kanthi jeneng bisnis sing padha karo sampeyan ing web. Ndandani masalah sing ana gandhengane!

Priksa Listing Lokal Sampeyan

Pengungkapan: We are afiliasi saka Daftar Lokal Semrush

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.