Cara Tuku Domain sing Wis Ndhaptar

carane tuku domain sing wis didaftar

Sampeyan wis tekan kana… ngeruk ide anyar sing anyar ing serbet koktail, banjur mulih lan ngerteni domain wis dijupuk. Separo liyane tetep nglumpukake jeneng domain sing ngenteni ngasilake dhuwit pirang-pirang dolar. Umume kita ana ing antarane… pamilik domain sing ora nggunakake domain biasane bakal adol. Lan wirausahawan sing pengin tuku sing gelem ngentekake dhuwit sawetara kanggo njupuk.

Domain terdaftar sing ora duwe situs web sing ana gandhengane wis asring dituku dening para spekulan sing menehi bathi kanggo entuk bathi saka tuku jeneng sing dikarepake ora bisa ditolak dening pembeli mbesuk.

Aja mandheg mung amarga domain sampeyan dijupuk! Aku wis adol domain udakara $ 10,000 (sawetara taun kepungkur) lan tuku paling murah $ 100. Iki minangka game kucing lan mouse sing nyenengake ing antarane panuku lan sing adol… nanging yen sampeyan butuh domain kasebut, sampeyan bisa entuk! Priksa infographic iki saka Whoishostingthis.com babagan cara tuku domain sing wis didaftar.

Tuku-a-kedhaftar-domain

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo ngirim Douglas Infographic iki .. Pancen sampeyan ora perlu mandheg mung amarga domain sampeyan wis dijupuk. Ing pengalamanku dhewe, aku wis tuku sawetara domain pangguna lan umume ora aktif. Mung prekara mriksa cuaca yen bisa tuku domain tartamtu. Lan bisa uga kenapa flickr.com tuku jeneng domain flicker.com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.