Cara Nggawe lan Ngembangake Dhaptar Email Sampeyan

nggedhekake generasi timah

Brian Downard saka Eliv8 wis nindakake tugas hebat liyane ing infographic iki lan dhaptar pemasaran online (download) ing kana dheweke kalebu dhaptar priksa iki kanggo nambah dhaptar email sampeyan.

Kita wis nggunakake dhaptar email, lan aku bakal nggabungake sawetara cara iki:

  1. Gawe Kaca Landing - Kita yakin saben kaca minangka kaca kebangkrutan ... mula ana pitakonane apa sampeyan duwe metodologi pilihan ing saben kaca situs liwat desktop utawa seluler?
  2. Gunakake Penawaran Konten Pilihan - Priksa manawa iki tawaran sing terkenal lan relevan. Menehi iPad bisa uga entuk akeh wong sing milih lan nambah laporan SPAM nalika nampa email sing ora cocog.
  3. Tambahake Formulir Milih ing Situs Sampeyan - Kita nggawe formulir pilihan minangka bagean saka CircuPress amarga kita ngerti sepira kritik kasebut. Saiki kita ngembangake fungsine!
  4. Lalu Lintas Langsung Kanthi Telpon-Kanggo-Tindakan - Kandhani apa sing bakal ditindakake sabanjure, tuduhna kenapa dheweke kudu nindakake, lan endi sing kudu ditindakake.
  5. Gunakake Bukti Sosial ing Salin Sampeyan - Rating lan review nggawe kapercayan lan kapercayan nyebabake konversi.
  6. Nglumpukake Email ing Toko Sampeyan - Toko, acara, restoran, kopi ... ing endi wae sampeyan bisa nglumpukake email nggunakake ijin wong kasebut, lakonana!
  7. Gunakake Video panjelasan - Yen gambar regane sewu tembung, video panjelasan regane mayuta-yuta.
  8. Gunakake Upgrade Konten - Nggoda konten tambahan minangka cara sing apik kanggo ngidini wong sing wis melu milih!
  9. Tutul menyang Tenaga Umpan Balik - Tangkap umpan balik lan dhaptar wong-wong kasebut!
  10. Gawe Video Gerbang ing Wistia - Wistia duwe sawetara alat sing luar biasa kanggo nggabungake video lan generasi timbal - gunakake!
  11. Visualisasi Lalu Lintas Situs Sampeyan - Kepiye cara navigasi situs sampeyan lan sampeyan njaluk milih melu proses kasebut?
  12. Gunakake Salin Manfaat, Sing Berorientasi Tumindak - Mungkasi karo fitur-fitur kasebut, tampilake mupangat kanggo para wong!
  13. Gawe Postingan Kasedhiya Kanggo Didownload - Sampeyan bakal kaget amarga akeh wong sing isih seneng salinan hard artikel kanggo disimpen mengko.
  14. Nglumpukake Email Komentator - Dheweke wis tunangan, saiki wayahe nggawa email maneh.
  15. Gunakake Forms Up Up Intit Exit - Iki minangka kasempatan pungkasan kanggo njupuk pengunjung anyar ing situs sampeyan, gunakake!
  16. Tuan rumah kontes - Kaya tawaran sampeyan, priksa manawa kontes sampeyan relevan karo pamirsa lan menehi regane.
  17. Nyepetake situs web - Situs web cepet dituduhake, ditingkat lan ngonversi pengunjung kanthi luwih apik.
  18. Tes A / B Kabeh - Yen sampeyan bisa nggandhengake tarif pilihan sampeyan, apa ora? Tes A / B bakal menehi sampeyan kesempatan kasebut.
  19. Lalu Lintas Langsung Slotosare - Slideshare minangka cara sing luar biasa kanggo nuduhake keahlian sampeyan… nggawa wong-wong kasebut bali menyang situs kanthi hotlink ing presentasi sampeyan.
  20. Gunakake Kartu Utama Twitter - Tweet mabur lan meh ora diwaca ... nanging gambar langsung ngirim pesen lan menehi kesempatan kanggo nyekel pamaca.
  21. Wangsulan Pitakon babagan Quora - Nyedhiyakake regane lan dheweke bakal teka!

Generasi Timah Online

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, matur nuwun maneh amarga nuduhake infographicku! Aku seneng banget maca komentar sampeyan ing saben strategi.

    • 2

      Sampeyan kabeh seneng nggawe infografis sing apik, Brian! Lan aku bakal diklasifikasikake minangka sawetara snob infographic. 🙂 Ayo kula ngerti kapan sampeyan nerbitake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.