10 Langkah Mbangun Program Advokasi Sosial Karyawan sing Efektif

Advokasi Sosial Karyawan

Nalika perusahaan gedhe asring duwe anggaran sing luwih lemu lan bisa tuku visibilitas ing media sosial, aku kaget banget amarga sawetara perusahaan njaluk kekuwatane basis karyawan kanggo mbantu. Kita wis ngobrol apik babagan iki Amy Heiss saka Dell, sing nggoleki asil luar biasa sing diraih organisasi kasebut kanthi nggawe program pembelaan sosial karyawan sing efektif.

Nalika ngobrol karo klien babagan pembelaan sosial karyawan, aku asring mbaleni crita alternatif kasebut Mark Schaefer dituduhake babagan perusahaan internasional sing duwe atusan ewu karyawan. Nalika diterbitake ing media sosial, dheweke duwe sawetara suka lan retweet. Mark takon (parafrase), "Yen karyawan sampeyan ora cukup semangat maca lan nuduhake konten sampeyan, kepiye pinemu prospek lan pelanggan ndeleng?". Pitakon sing kuat… pembelaan sosial karyawan ora mung nuduhake, uga prihatin.

Organisasi liyane sing wis dakkandhakake ragu-ragu njaluk pitulung saka karyawane, sawetara uga nggawe kabijakan marang iku Pancen nggawe pikiranku manawa perusahaan bakal matesi bakat sing larang lan larang regane lan ora bisa nuduhake ilmu, semangat, utawa uga panemu. Mesthi wae, ana pengecualian karo industri sing wis diatur banget, nanging nuduhake industri sing wis diatur lan sampeyan bakal nemokake program efektif sing bisa digunakake ing kendala kasebut.

Nanging, perusahaan liyane akeh karyawan sing ora duwe kewajiban mbantu promosi perusahaan. Ing kasus kasebut, aku kudu luwih tliti babagan budaya perusahaan kasebut lan jinis karyawan sing dakpangan. Aku ora bisa mbayangake nyewa karyawan sing ora pengin promosi gaweyane. Lan aku ora bisa mbayangake dadi karyawan lan ora cukup bangga kanggo promosi upaya timku.

karyawan saiki duwe peran penting ing upaya pemasaran konten organisasi. Kanthi nyuda tekan organik ing media sosial lan volume konten saya akeh, balapan kanggo narik kawigaten masarakat luwih kompetitif tinimbang sadurunge lan karyawan dadi aset utama minangka duta besar merek media sosial sing bisa dipercaya. Kasunyatane, Perusahaan sing duwe 20 karyawan kanthi jaringan luwih saka 200 wong bisa ngasilake kesadaran kaping papat ing media sosial.

Apa sing diarani Advokasi Sosial Karyawan?

Advokasi sosial karyawan minangka promosi organisasi kanthi karyawan ing jaringan media sosial pribadi.

10 Langkah Nggawe Program Advokasi Sosial Karyawan sing Efektif

  1. Ngundang staf sampeyan gabung karo program pembelaan sosial karyawan anyar kanthi sukarela.
  2. Gawe media sosial pedoman lan ndhidhik karyawan babagan praktik paling apik.
  3. Ngrampungake onboarding proses kanggo alat advokasi karyawan sing bakal digunakake.
  4. Temtokake tujuan bisnis lan pratondho kinerja tombol kanggo program.
  5. Gawe advokasi karyawan tim kanggo ngatur upaya perusahaan lan milih koordinator program.
  6. Bukak a program pilot karo klompok karyawan sithik sadurunge diwenehake menyang kabeh organisasi.
  7. Kurasi lan berkembang macem-macem sing seger lan relevan isi kanggo karyawan kanggo nuduhake karo pandherekipun.
  8. Temtokake manawa konten lan olahpesen kudu wis disetujoni dening koordinator program.
  9. Ngawasi kinerja program lan ganjaran karyawan kanthi insentif kanggo dhukungan.
  10. Ngukur ngasilake investasi upaya pembelaan karyawan kanthi nglacak KPI tartamtu.

Kanggo nggambarake pentinge strategi iki uga pengaruhe, para warga ing SosialReacher wis ngembangake infographic iki, Kekuwatan Advokasi Media Sosial Karyawan, sing nggambarake apa, kenapa kerjane, cara kerjane, lan asil kanggo organisasi sing kanthi efektif nggunakake program pembelaan media sosial karyawan. Priksa manawa gulung menyang ndeleng video sing jelas SosialReacher!

Advokasi Sosial Karyawan

Babagan SocialReacher

SosialReacher minangka alat advokasi karyawan media sosial sing nguatake karyawan lan kolaborator perusahaan sampeyan dadi pengacara sosial kanggo merek sampeyan. Ningkatake kehadiran media sosial perusahaan sampeyan, nambah jangkauan lan nggawe kredibilitas kanthi melu tim kanggo nuduhake lan promosi konten perusahaan. Karyawan sampeyan minangka penyokong merek paling apik sing sampeyan bisa duwe. Yen dheweke precaya, sisane bakal nututi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.