Cara Nggawe Budaya sing Didhukung Data kanggo Nambah Dhasar Perusahaan

budaya data driven

Ing taun kepungkur ana implikasi ing industri, lan sampeyan kemungkinan bakal ngalami owah-owahan kompetitif. Kanthi CMO lan departemen pemasaran pulih saka setaun mbuwang skala, ing ngendi sampeyan investasi dolar pemasaran taun iki bisa nduwe posisi maneh ing pasar.

Saiki wayahe nandur modal ing solusi teknologi adhedhasar data sing bener kanggo mbukak kunci wawasan pemasaran sing luwih apik. Dudu ruang tamu sing beda-beda kanthi perabotan sing beda-beda kanthi warna sing wis dipilih sing benturan (solusi sing ora ana ing rak), nanging pesawat sing dirancang khusus sing cocog karo ruang unik sampeyan (nggawe solusi Martech dhewe).

Yen fokus sampeyan yaiku nggawe generasi utama lan tuwuh, nggawe budaya sing kepengin banget karo data lan nggawe teknologi sing pas kanggo nggunakake data kasebut minangka kunci kanggo mbukak kunci asil pemasaran sing luwih apik. Mangkene carane:

1. Menang Cilik Bisa Pangaruh Gedhe

Apa proses sampeyan adhedhasar kertas kaya saiki ing taun 2014, utawa sampeyan duwe lan ngoperasikake suite pemasaran kanthi fungsional kanthi solusi kaya HubSpot, Marketo, utawa ActiveCampaign, nemokake cara anyar kanggo nyambungake lan nggunakake data sampeyan bakal mandheg yen tim sampeyan ora digunakake kanggo keluwesan lan pangowahan.

Kemenangan cilik bisa menehi pengaruh gedhe.

Miwiti kanthi cara cilik - kaya nambah sawetara data layanan pelanggan menyang cathetan kontak marketing - bisa mbukak kunci kampanye sing luwih sukses.

Nalika tim sampeyan ngalami investasi data kanthi asil, sampeyan bakal mindhah mentalitas saka "ayo aku kerja kanthi kepenak" kanggo "wawasan anyar apa sing bisa mbukak kunci? ”

2. Investasi ing Sumber Daya sing tepat

Yen sampeyan bakal ngganti sukses pemasaran kanthi cepet, cepet utawa mengko sampeyan bakal entuk watesan kanthi solusi sing ora ana ing rak.

Dheweke ora bakal skala miturut kecepatan sing sampeyan butuhake, lan target strategis ora mesthi cocog karo sampeyan.

Platform piranti lunak sing kuat iki nyoba nyedhiyakake pirang-pirang atusan industri, lan paramèter unik perusahaan sampeyan mbutuhake sawetara panyesuaian khusus kanggo mbukak kunci level penargetan sing ngluwihi kemampuan pesaing sampeyan.

Kanggo asil sing luwih apik, sampeyan kudu nggunakake status kanthi investasi ing staf teknologi internal lan adoh saka platform sing aman lan nyaman.

Migrasi kanthi bertahap menyang solusi khusus lan fokus karo kabutuhan organisasi sing paling penting dhisik bakal mbantu nuduhake kemajuan lan mbenerake pangowahan sing luwih akeh kanggo pangembangan mbesuk. 

3. Sambungake Data Prospek lan Pelanggan sampeyan ing Touchpoint

Pungkasane, bata kanthi bata, sampeyan bakal bisa nggawe solusi Martech unik sing bisa nyambung macem-macem bidang bisnis kanggo wawasan pelanggan sing luwih apik.

Bayangake tingkat target sing kasedhiya nalika sampeyan menehi data saka telpon layanan pelanggan langsung lan manajemen inventaris wektu nyata menyang kampanye pemasaran sabanjure.

Ngerti manawa rasa nyeri sing dialami saben segmen pamirsa - lan nambah urgensi kanthi nampilake stok produk sing wis ditinggalake kanthi nyata - bisa mbantu sampeyan pesen sing bener kanggo wong sing bener ing wektu sing pas.

Coba selangkah maneh lan bayangake kepiye cara sinau saka kampanye pemasaran bisa ningkatake layanan pelanggan lan manajemen inventaris.

Saiki sampeyan nggawe platform sing bisa ngoptimalake saben aspek organisasi sampeyan. 

4. Ngilangake Pangowahan Kanthi Ukuran Sampel Paling Gedhe Bisa Bisa

Tes kawicaksanan pemasaran tradisional kanthi ukuran sampel cilik banjur ganti pangowahan kasebut menyang klompok sing luwih gedhe lan luwih gedhe. Cara iki bisa digunakake nalika sampeyan lagi urusan karo kegiatan pemasaran skala cilik. 

Nalika sampeyan ngoperasikake lokasi ing saindenging negara lan mbukak kampanye ing macem-macem wilayah, pengaruh input data anyar bisa beda banget ing tes winates vs. 

Kanthi nggawe pangowahan kanthi kendel menyang pamirsa sing luwih gedhe, sampeyan bisa sinau kanthi cepet lan ora mbuang wektu ing siklus asil sing mblusukake. Tes sing luwih gedhe tegese dalan sing luwih cendhek menyang solusi sing bisa digunakake kanggo kebutuhan bisnis sampeyan. 

5. Sinau lan Adaptasi Kanthi Cepet

Tes ing skala tegese sampeyan butuh sistem iterasi sing jelas lan mantep, lan cara sing apik kanggo nyaring umpan balik sing nolak sampeyan maju vs bolongan kelinci saka owah-owahan siji-sijine sing ora mbenerake biaya utawa gaweyan.

Ngatur sistem iki luwih awal - yen sampeyan nindakake sawetara kampanye saben taun - bisa mbantu sampeyan ora ngebut supaya bisa entuk solusi nalika marketing kanthi skala.

Ngenali KPI sing jelas, saliyane organisasi lan target jangka panjang bisa mbantu mutusake apa ora bakal njupuk tindakan ing umpan balik tartamtu. Ditambah maneh, sampeyan bisa menehi pinemu nalika nerangake keputusan sampeyan marang tim sampeyan.

Setel Sampeyan Kanggo Skala

Yen sampeyan mung fokus ing kampanye sabanjure, rencana sajrone telung utawa limang taun sabanjure bisa uga kadhang kala adoh banget kanggo mbenerake sumber daya sing owah.

Yen sampeyan bisa ngenali input data sing bakal nggawe kampanye sabanjure luwih sukses, sampeyan bisa miwiti prioritas prioritas teknologi apa sing bakal ditrapake - lan apa sing dibutuhake pengganti sing ora ana ing rak supaya bisa kelakon. 

Bisa digunakake kanthi bertahap, sampeyan bisa ngrampungake campuran Martech organisasi kanggo solusi khusus sing bisa nggawe era pemasaran anyar adhedhasar data lan mbukak kunci asil sing luwih dhuwur.

Mulai cilik lan coba amba, lan sampeyan bakal bisa ndeleng budaya lan ROI sing jelas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.