Carane Terus-terusan ing Penjualan Tanpa Mateni Timbal Sampeyan

Sales Call Follow-Up lan Statistik Ketekunan

Wektu iku kabeh ing bisnis. Bisa dadi prabédan antarane klien anyar potensial lan digantung.

Ora samesthine yen sampeyan bakal entuk pimpinan dodolan nalika nyoba telpon menjangkau pisanan. Perlu sawetara nyoba amarga sawetara riset nyaranake bisa njupuk minangka akeh minangka 18 telpon sadurunge sampeyan tekan timbal ing telpon kanggo pisanan. Mesthi wae, iki gumantung saka akeh variabel lan kahanan, nanging iki minangka salah sawijining conto kenapa bisa nantang bisnis kanggo nguwasani proses prospek penjualan. 

Ing kirim iki, kita bakal nyakup kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nggawe telpon dodolan menyang pimpinan, lan sing luwih penting, nggawe telpon dodolan sing nyebabake konversi klien anyar. Sanajan saben bisnis bakal duwe strategi jangkauan prospek sing rada beda, mesthi ana sawetara tips lan praktik paling apik sing bisa mbantu sampeyan lan bisnis sampeyan nggawe keputusan sing luwih apik. 

Sadurunge kita njlentrehake luwih jero, ayo ndeleng kanthi cepet babagan kahanan dodolan, coklat mudhun kanthi nomer. 

Statistik Penjualan Sekilas

Statistik Telpon Penjualan Tindakake
Source: Invesp

miturut HubSpot lan Spotio:

  • 40% kabeh profesional dodolan ujar manawa prospek minangka bagean paling angel ing pakaryane 
  • Saiki, mung 3% saka kabeh klien sing dipercaya wakil dodolan
  • 80% dodolan mbutuhake paling ora limang panggilan tindak lanjut, dene nganti 44% agen dodolan nyerah sawise siji tindak lanjut (loro total telpon)
  • Para panuku nglaporake luwih seneng nampa telpon dodolan yen digawe ing wektu sing wis disepakati sadurunge
  • Bisa njupuk minangka akeh minangka 18 panggilan kanggo nyambungake karo klien potensial

Kasus kanggo telpon dodolan kanggo timbal bisa mbingungake. Nanging, mbantu ngerti endi kahanan supaya sampeyan ngerti carane maju kanggo sukses kanggo bisnis sampeyan. Lan kanggo mangsuli pitakon suwene suwene ngenteni ing antarane telpon, sampeyan bakal bisa nemokake imbangan sing apik kanggo terus-terusan tanpa ngganggu prospek dodolan sampeyan. 

Ana uga akeh data sing kasedhiya sing bisa nuntun strategi jangkauan sampeyan uga.

Saiki, ayo ngomong babagan jangkauan penjualan dhewe lan nggawe telpon dodolan. 

Nggawe Telpon Sales

Nalika sampeyan nggawe telpon dodolan pisanan, sampeyan pengin disiapake kanthi lengkap kanggo asil potensial saka telpon kasebut. Siap-siap supaya telpon dijawab dening pimpinan lan kirimake nada nalika sampeyan ninggalake pesen lan coba maneh mengko. Lan iku pitakonan yuta dolar-pira mengko?

Saben timbal lan pelanggan bakal beda-beda, kaya biasane karo kabeh liyane ing urip. Nanging, nalika nggawe telpon dodolan dhisikan, sampeyan bakal pengin nggawe manawa sampeyan wis siyap kanggo mbukak lawang kanggo sesambetan anyar lan potensial klien anyar. Asring banget, wakil dodolan langsung nutup, sing nyebabake dheweke cepet mati sadurunge sing nelpon ngerti yen lagi didol. 

Yen pimpinan ora njawab telpon sampeyan sepisanan, sampeyan kudu ninggalake surat swara sing nyenengake nanging rinci yen ana pilihan kanggo nglakoni. Ajak wong-wong mau nelpon maneh ing nomer sing paling apik kanggo tekan utawa menehi saran yen sampeyan bakal seneng nyambung ing wektu sing paling cocok kanggo dheweke. Kanthi cara iki, sampeyan menehi pilihan timbal kanggo milih saka lan rasa kontrol ing kahanan. Akeh wong bakal ngganti keputusane mung kanthi menehi pilihan kanggo nampa telpon maneh ing tanggal lan wektu sing wis dijadwal. 

Tindakake Kanthi Ngirim ing Pangarepan

Nalika umume klien ngarepake tanggepan awal kanggo pitakon saka bisnis sajrone 10 menit utawa kurang, umume, dheweke menehi keluwesan luwih akeh babagan kontak lan komunikasi sing terus-terusan. Pakar pangembangan bisnis nyaranake sampeyan kudu ngidini jam 48 sawise sampeyan nelpon timbal sadurunge sampeyan tekan maneh kanggo wong-wong mau. Iki mesthekake yen sampeyan wis ngidini wektu kanggo jadwal sing sibuk tanpa dadi ngganggu utawa nekat. Iki uga menehi timbal wektu kanggo nimbang produk utawa layanan lan apa sing dikarepake utawa dibutuhake.  

Sampeyan uga bisa ngandhani prospek yen bisa tekan sampeyan lan bisa ditindakake liwat sawetara saluran. Iki ngidini wong-wong mau milih saluran sing dirasa paling nyaman lan bisa nambah kemungkinan sampeyan nampa tanggapan bali. Lan kajaba sampeyan wis dikontak khusus utawa dijaluk bali telpon langsung, aja nelpon timbal sing padha kaping pindho ing dina sing padha. Iku mung ninggalake rasa ala ing tutuk timbal amarga asring metu minangka dicokot banget meksa lan nekat. 

Imbangan seneng, misale jek, ana ing antarane 24 lan 48 jam kanggo telpon sekunder lan sabanjure. Contone, yen sampeyan wis nelpon prospek sampeyan kaping pindho ing minggu iki, sampeyan bisa uga pengin ngenteni nganti minggu ngarep kanggo nyoba telpon outreach liyane. Iki minangka tumindak keseimbangan sing apik ing kene, mesthi, lan sampeyan kudu ndeleng apa sing paling cocog kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan. Kanthi njupuk inventarisasi babagan carane telpon tindak lanjut sampeyan, sampeyan bisa entuk ide sing luwih apik babagan apa sing paling apik kanggo tim sampeyan. 

Mesthi, siji cara kanggo mesthekake yen kabeh telpon sales outreach lagi digawe (lan ditampa) ing proses pas wektune yaiku ngidini wong liya nangani karya kanggo sampeyan lan tim sampeyan. Outsourcing menehi pilihan kanggo duwe tim profesional ing sisih sampeyan sing ngerti kabeh sing teka karo nggawe telpon sales tindakake-munggah efektif, telpon dhukungan, lan liyane kanggo njaga bisnis operasional. Yen sampeyan mutusake yen sampeyan luwih seneng ninggalake telpon bali menyang wong liya nalika sampeyan fokus marang pelanggan, iki bakal njamin saben telpon bali ing wektu sing tepat lan kanthi asil sing paling apik. 

Babagan Smith.ai

Smith.ai agen nggawe telpon kanggo sampeyan, nambah kacepetan-kanggo-mimpin lan unburdening Staff sing kudu tekan metu kanggo klien. Dheweke bakal nelpon maneh pimpinan online sing ngrampungake formulir web, ngubungi donor kanggo nganyari sumbangan, ngoyak pembayaran kanggo invoice sing ora dibayar, lan liya-liyane. Malah bakal ngirim email lan teks tindakake-munggah sawise saben telpon kanggo mesthekake sambungan digawe.

Follow-up luwih cepet nalika Smith.ai agen virtual dadi tim jangkauan sampeyan:

Sinau luwih lengkap babagan Smith.ai