Cara Ngimbangi Akuisisi vs.

Akuisisi Pelanggan vs. Retensi

Nalika nyoba entuk pelanggan anyar, aku percaya manawa alangan paling gedhe sing kudu diatasi yaiku kepercayaan. Pelanggan pengin ngrasakake sampeyan bakal ketemu utawa ngluwihi pangarepan kanggo produk utawa layanan sampeyan. Ing jaman ekonomi sing angel, iki malah bisa dadi faktor amarga prospek rada dijaga karo dana sing pengin digunakake. Amarga iku, sampeyan bisa uga kudu nyetel upaya pemasaran supaya ora gumantung karo pelanggan sing ana.

Retensi ora bisa dadi strategi sampeyan, liwat. Penylametan nggawe perusahaan sing duwe bathi lan tegese sampeyan sukses menehi nilai kanggo para pelanggan. Nanging, yen sampeyan ora entuk pelanggan anyar kanthi konsisten, ana kekurangane:

  • Klien utama sampeyan bisa dadi rentan yen lunga.
  • Tim penjualan sampeyan bisa uga ora aktif nyoba nutup lan ora laku.
  • Sampeyan bisa uga ora bisa ngembangake bisnis kanthi substansial.

Ing infographic iki saka Data Pertama, dheweke nyedhiyakake sawetara statistik, strategi, lan taktik sing ana gandhengane karo kalorone strategi akuisisi lan retensi. Paling apik, dheweke menehi pandhuan kanggo ngimbangi upaya pemasaran lan penjualan ing antarane rong strategi kasebut.

Akuisisi vs. Statistik Retensi

  • Kira-kira meh 40% saka bathi saka bisnis e-commerce asale baleni pelanggan.
  • Bisnis duwe 60 nganti 70% kasempatan saka adol menyang ana pelanggan dibandhingake karo 20% kasempatan kanggo anyar pelanggan.
  • Miturut sawetara ahli, bisnis sing wis mapan kudu fokus 60% sumber daya pemasaran ing penylametan pelanggan. Bisnis anyar kudu nyawisake akeh wektu kanggo akuisisi, mesthine.

Ngimbangi Akuisisi vs.

Upaya pemasaran sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan entuk utawa njaga pelanggan. Ana limang strategi utama sing kudu digunakake kanggo kalorone:

  1. Konsentrasi karo Kualitas - narik kawigaten klien anyar lan kasurung sing wis ana supaya tetep layanan lan produk sing luar biasa.
  2. Melu Pelanggan Saiki - nggawe basis pelanggan sing wis ana rumangsa dihargai kanthi njaluk supaya nyebar babagan sampeyan liwat review online.
  3. Ngisinake Pemasaran Online - Gunakake media sosial kanggo nyambung karo pelanggan anyar lan pemasaran email sing fokus kanggo sambungake maneh karo sing wis ana.
  4. Evaluasi Dhasar Pelanggan Sampeyan - nyelehake data sampeyan kanggo ngerteni manawa pelanggan saiki sing sejatine pantes dicekel lan endi sing ora.
  5. Goleki Pribadi - Kirim cathetan tulisan tangan menyang pelanggan sing ana kanggo pemasaran efektif sing mbantu nggawe lisan.

akuisisi pelanggan lawan retensi pelanggan

Babagan Data Pertama

First Data minangka pimpinan global babagan teknologi pembayaran lan finansial, nglayani ewonan institusi finansial lan jutaan pedagang lan bisnis ing luwih saka 100 negara.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.