Kepiye Tim Penjualan lan Pemasaran Sampeyan Bisa Mungkasi Kontribusi Kanggo Kesel Digital

Infografis Kelelahan Komunikasi Digital

Sawetara taun kepungkur minangka tantangan sing luar biasa kanggo aku. Ing sisih pribadi, aku diberkahi karo putu pisanan. Ing sisih bisnis, aku gabung karo sawetara rekan kerja sing aku hormati lan kita lagi mbangun konsultasi transformasi digital sing pancene bakal ditindakake. Mesthine, ing tengah-tengah kasebut, ana pandemi sing ngganggu saluran pipa lan nyewa… sing saiki wis bali. Mbuwang publikasi iki, kencan, lan fitness ... lan uripku saiki dadi kebon binatang.

Siji-sijine perkara sing bisa dingerteni sajrone sawetara taun kepungkur yaiku aku ngaso podcasting. Aku duwe 3 podcast aktif sawetara taun kepungkur - kanggo marketing, kanggo bisnis lokal, lan kanggo ndhukung veteran. Podcasting minangka karepku, nanging nalika aku ndeleng generasi timbal lan pertumbuhan bisnis, iki ora nyedhiyakake wutah pendapatan langsung, mula aku kudu nyingkirake. Podcast 20 menit bisa nyuda nganti 4 jam saka dina kerjaku kanggo gawe jadwal, ngrekam, nyunting, nerbitake lan promosi saben episode. Mundhut sawetara dina sasi tanpa bali langsung ing investasi mung dudu barang sing bisa daktuku saiki. Cathetan sisih… Aku bakal melu maneh saben podcast sanalika aku bisa mbayar wektu.

Kesel Digital

Kelelahan digital ditetepake minangka kahanan kekeselen mental sing disebabake nggunakake akeh alat digital sing berlebihan lan bebarengan.

Lixar, Ngatur Kelelahan Digital

Aku malah ora bisa ngomong pira nomer telpon, pesen langsung, lan email saben dina. Umume panjaluk, sawetara kanca lan kulawarga, lan - mesthi - ing tumpukan jerami ana sawetara pimpinan lan komunikasi klien. Aku ngupayakake sing paling apik kanggo nyaring lan gawe jadwal sing paling apik, nanging aku ora ngetutake… babar pisan. Ing sawijining wektu ing karirku, aku duwe asisten eksekutif lan aku ngarepake kemewahan kasebut maneh ... nanging ramping asisten mbutuhake wektu uga. Dadi, kanggo saiki, aku mung nandhang sangsara.

Nggawe majemuk ing platform sing daklakoni sedina muput, komunikasi digital lemes uga akeh banget. Sawetara kegiatan sing luwih mumetake sing nggawe aku ora kepenak yaiku:

  • Aku duwe sawetara perusahaan outbound kadhemen sing secara harfiah ngotomatisasi respon lan isi kothak mlebu saben dina karo pesen bodho kaya, Njaluk iki menyang ndhuwur kothak mlebu… utawa masking email karo RE: ing baris subyek kanggo mikir kita wis ngandika sadurunge. Ora ana sing luwih nesu… Aku yakin iki setengah saka kothak mlebu saiki. Sanalika aku marang wong-wong mau kanggo mungkasi, liyane babak automations teka ing. Aku wis kanggo masang sawetara luar biasa nyaring lan aturan kothak layang pinter kanggo nyoba kanggo nggawa pesen penting kanggo kothak mlebu.
  • Aku duwe sawetara perusahaan sing nyerah kanggo ngubungi aku liwat email, banjur pesen langsung menyang jaringan sosial. Apa sampeyan entuk emailku? minangka cara sing apik kanggo mblokir sampeyan ing media sosial. Yen aku ngira email sampeyan penting, aku bakal nanggapi… mandheg ngirim komunikasi luwih akeh lan nyepetake saben media sing aku duwe.
  • Sing paling awon yaiku kolega, kanca, lan kulawarga sing pancen murka lan percaya yen aku ora sopan amarga ora responsif. Uripku FULL saiki lan pancen apik tenan. Ora ngurmati kasunyatan manawa aku sibuk karo kulawarga, kanca, kerja, omah, fitness, lan publikasiku cukup nguciwani. Aku saiki mbagekke sandi Calendly pranala menyang kanca, kulawarga, lan kolega supaya padha bisa cadangan wektu ing tanggalan sandi. Lan aku nglindhungi tanggalanku!
  • Aku wiwit ndeleng liyane lan liyane perusahaan SPAM sandi pesen teks… kang ngluwihi infuriating. Pesen teks minangka cara komunikasi sing paling intrusif lan pribadi. Pesen teks sing adhem kanggo aku minangka cara sing apik supaya aku ora nate bisnis karo sampeyan maneh.

Aku ora piyambak… miturut asil survey anyar saka PFL:

  • Manager liwat C-Level responden nampa liwat 2.5 kaping memail promosi mingguan bijih, rata-rata 80 email saben minggu. Cathetan sisih… Aku entuk luwih saka sedina.
  • Profesional perusahaan nampa a rata-rata 65 email saben minggu.
  • Buruh hibrida nampa mung 31 email saben minggu.
  • Kanthi remot buruh nampa liwat 170 email saben minggu, liwat email 6 kaping luwih saka buruh rata-rata.

Swara setengah saka kabeh karyawan ngalami kesel amarga volume komunikasi promosi digital sing ditampa nalika kerja. 80% responden C-level kepunjulen kanthi jumlah promosi digital sing ditampa!

Carane Ngatasi Kesel Komunikasi Digital

Reaksi saya kanggo lemes komunikasi digital yaiku:

  1. mungkasi – Yen aku njaluk sawetara email kadhemen utawa pesen, Aku marang wong kanggo mungkasi lan mbusak kula saka database sing. Paling wektu, kerjane.
  2. Aja njaluk ngapura - Aku ora tau ngomong "Nuwun sewu ...” kajaba aku nyetel pangarep-arep yen aku bakal nanggapi ing wektu tartamtu. Iki malah kalebu mbayar klien sing aku kerep ngelingake yen aku wis dijadwal wektu karo wong-wong mau. Aku ora nuwun sewu aku sibuk karo karya lengkap lan urip pribadi.
  3. Busak – Aku kerep mung mbusak pesen tanpa nanggepi lan akeh wong ora repot reattempting kanggo SPAM kula maneh.
  4. Filter – Aku nyaring formulir, kothak mlebu, lan media liyane kanggo domain lan tembung kunci sing aku ora bakal nanggapi. Pesen kasebut langsung dibusak. Apa aku njaluk sawetara pesen penting dicampur ing kadhangkala? Ya… nggih.
  5. Utami – Kothak mlebuku minangka seri Kothak Surat Cerdas sing disaring banget dening klien, pesen sistem, lan sapiturute. Iki ngidini aku gampang mriksa saben lan nanggapi nalika kothak mlebu liyane rame karo omong kosong.
  6. Jangan Ganggu – Telponku aktif Aja Ganggu lan surat swaraku kebak. Ya… aside saka pesen teks, telpon minangka gangguan paling awon. Aku tetep layar telpon munggah supaya aku bisa ndeleng apa iku telpon penting saka kolega, klien, utawa anggota kulawarga, nanging wong liya bisa mandheg nelpon kula.

Apa Sampeyan Bisa Kanggo Mbantu Komunikasi Digital Kesel

Ing ngisor iki wolung cara sampeyan bisa nulungi upaya komunikasi penjualan lan pemasaran.

  1. Goleki Pribadi – Ayo panampa ngerti apa sampeyan kudu komunikasi karo wong-wong mau, raos urgency, lan apa iku ono gunane kanggo wong-wong mau. Ora ana sing luwih elek, miturut pendapatku, tinimbang pesen kosong "Aku nyoba nyekel sampeyan ...". Aku ora peduli… Aku sibuk lan sampeyan mung nyelehake prioritasku.
  2. Aja nyalahake Otomatisasi - sawetara olahpesen penting kanggo bisnis. Kréta blanja sing ditinggal, umpamane, asring mbutuhake sawetara pangeling supaya wong ngerti yen dheweke wis ninggalake produk ing kranjang. Nanging aja kasep… Aku menehi spasi iki kanggo klien… sedina, sawetara dina, banjur sawetara minggu. Mungkin dheweke ora duwe dhuwit kanggo tuku saiki.
  3. Nyetel Expectations – Yen sampeyan arep kanggo ngotomatisasi utawa tindakake munggah, supaya wong ngerti. Yen aku maca ing email sing telpon kadhemen bakal tindakake munggah ing sawetara dina, Aku bakal supaya wong ngerti ora keganggu dina. Utawa aku bakal nulis maneh lan supaya wong-wong mau ngerti aku sibuk lan tutul basa ing waktu sabanjuré.
  4. Tampilake Empati – Aku wis mentor dawa ago sing ngandika saben-saben ketemu karo wong pisanan, kang ndalang sing padha mung mundhut ing kulawarga. Sing ditindakake yaiku nyetel rasa empati lan ngajeni wong kasebut. Apa sampeyan bakal ngotomatisasi email menyang wong sing ora ana ing panguburan? Aku mangu-mangu. Amarga iku penting kanggo sampeyan ora ateges iku penting kanggo wong-wong mau. Dadi empati yen dheweke duwe prioritas liyane.
  5. Menehi Idin – Salah siji saka cara paling apik kanggo dodolan iku kanggo menehi ijin kanggo wong ngomong Ora Ana. Aku wis nulis sawetara email ing sasi kepungkur menyang prospek lan aku mbukak email kasebut kanthi menehi katrangan yen iki mung siji-sijine email sing ditampa lan aku luwih seneng krungu maneh yen dheweke ora butuh. saka layananku. Kanthi sopan menehi ijin marang wong kasebut kanggo ngomong Ora bakal mbantu ngresiki kothak mlebu lan bakal ngidini sampeyan ora mbuwang wektu murka prospek potensial.
  6. Opsi Nawakake – Aku ora tansah pengin mungkasi sesambetan kapentingan, nanging aku bisa uga pengin melu liwat cara liyane utawa ing wektu liyane. Nawakake opsi liyane kanggo panampa - kayata tundha sasi utawa seprapat, nyedhiyakake link tanggalan kanggo janjian, utawa milih cara komunikasi liyane. Media utawa cara sing paling disenengi kanggo komunikasi bisa uga ora duweke!
  7. Njaluk Fisik - Nalika kunci suda lan lelungan mbukak, wektune bali kanggo ketemu wong kanthi langsung ing ngendi komunikasi nyakup kabeh perasaan sing kudu ditindakake manungsa kanthi efektif. Komunikasi non-verbal penting kanggo nggawe hubungan ... lan ora bisa ditindakake liwat pesen teks.
  8. Coba Direct Mail - Pindhah menyang media sing luwih intrusif menyang panampa sing ora responsif bisa dadi arah sing salah. Apa sampeyan wis nyoba medium pasif kaya surat langsung? Kita wis sukses banget karo nargetake prospek kanthi surat langsung amarga ora akeh perusahaan sing entuk manfaat. Nalika email ora larang banget kanggo ngirim, kiriman surat langsung sampeyan ora dikubur ing kothak layang karo ribuan kiriman surat langsung liyane.

Nalika email langsung sing ora ditargetake bakal diabaikan dening konsumen kaya iklan digital utawa jeblugan email, email langsung sing dieksekusi kanthi bener bisa nggawe pengalaman sing ora bisa dilalekake lan duwe pengaruh. Nalika digabungake menyang strategi marketing sakabèhé organisasi, surat langsung ngidini perusahaan kanggo mimpin ROI luwih lan nambah karemenan merek antarane pelanggan saiki lan mangsa.

Nick Runyon, CEO PFL

Kabeh Wong Ngalami Kesel Digital

Ing lanskap bisnis saiki, kompetisi kanggo tayangan, klik, lan mindshare sengit. Senadyan alat marketing digital sing saya kuat lan ana ing endi wae, akeh bisnis nemokake dhewe berjuang kanggo entuk daya tarik ing antarane pelanggan lan prospek.

Kanggo luwih ngerti kesulitan sing diadhepi akeh perusahaan kanggo narik perhatian pamirsa, PFL nliti luwih saka 600 profesional perusahaan sing berbasis ing AS. Hasil PFL Survey Keterlibatan Pemirsa Hibrid 2022 nemokake yen personalisasi, isi, lan taktik pemasaran fisik, kayata surat langsung, bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang kemampuan merek kanggo nggayuh pamirsa sing wis kobong.

Klik kene Kanggo Ngundhuh Infographic

Temuan utama saka survey luwih saka 600 profesional perusahaan sing adhedhasar AS kalebu:

  • 52.4% karyawan perusahaan ngalami kesel digital amarga akehe komunikasi digital sing ditampa. 
  • 80% responden tingkat C lan 72% responden tingkat langsung nuduhake dheweke rumangsa kepunjulen karo volume komunikasi promosi digital padha nampa ing karya.
  • 56.8% profesional sing ditliti yaiku luwih kamungkinan kanggo mbukak soko ditampa liwat mail fisik saka email.

Ing Ekonomi Perhatian saiki, kemampuan kanggo nangkep pamirsa lan entuk keterlibatan wis dadi komoditas langka. Kelelahan digital minangka kasunyatan kanggo akeh individu, tegese merek kudu golek cara anyar kanggo menehi inspirasi kanggo para pelanggan supaya tumindak. Riset paling anyar kita nerangake babagan lanskap pemasaran B2B sing kompetitif saiki lan kepiye perusahaan bisa nggunakake strategi hibrida kanggo narik kawigaten para pelanggan lan prospek.

Nick Runyon, CEO PFL

Mangkene infografis lengkap kanthi asil survey sing gegandhengan:

komunikasi digital lemes

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Calendly ing artikel iki.