Cara Enggo bareng Kiriman WordPress kanthi otomatis menyang LinkedIn Nggunakake Zapier

Cara Nerbitake WordPress menyang LinkedIn Nggunakake Zapier

Salah sawijining alat favorit kanggo ngukur lan nerbitake feed RSS utawa podcast menyang media sosial yaiku Panganan. Nanging, platform ora duwe integrasi LinkedIn. Aku nyedhaki manawa bakal nambahake lan menehi solusi alternatif - nerbitake menyang LinkedIn liwat Zapier.

Plugin WordPress Zapier menyang LinkedIn

Zapier gratis kanggo sawetara integrasi lan satus acara, mula aku bisa nggunakake solusi iki tanpa mbuwang dhuwit ... luwih apik! Mangkene carane miwiti:

  1. Tambah Pangguna WordPress - Aku nyaranake nambah pangguna menyang WordPress kanggo Zapier lan nyetel sandhi tartamtu. Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu kuwatir ngowahi sandhi pribadi sampeyan.
  2. Instal Plugin Zapier WordPress - Ing Plugin WordPress Zapier ngidini sampeyan nggabungake konten WordPress menyang macem-macem layanan. Tambah jeneng pangguna lan sandhi sing wis disetel kanggo Zapier.
  3. Tambahake WordPress menyang LinkedIn Zap - Ing Zapier LinkedIn kaca wis nduwe pirang-pirang integrasi… salah sijine yaiku WordPress menyang Linkedin.

Zapier WordPress menyang Template LinkedIn

  1. Mlebu menyang LinkedIn - sampeyan bakal dijaluk mlebu menyang LinkedIn lan menehi ijin kanggo integrasi. Yen wis rampung, Zap wis nyambung.

Zapier - Sambungake Aplikasi Sampeyan kanggo WordPress lan LinkedIn

  1. Uripake Zap sampeyan - Aktifake Zap lan mbesuk nerbitake kiriman ing WordPress, bakal dituduhake ing Linkin! Saiki sampeyan bakal weruh Zap aktif ing Dashboard Zapier.

wordpress duweke link

Lan ing kana sampeyan lunga! Saiki, nalika sampeyan nerbitake kiriman ing WordPress, kanthi otomatis bakal diterbitake menyang LinkedIn.

Oh… lan saiki aku nerbitake kana, bisa uga sampeyan pengin ngetutake aku ing LinkedIn!

Follow Douglas Karr ing LinkedIn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.