3 Tips kanggo Mbenerake Bingung Pemasaran karo Milenial

Millennials

Apa sejatine millenial? Iki minangka pitakonan umum sing diajokake ing saindenging jagad. Kanggo sawetara wong, demografi iki minangka motivasi sing ora motivasi, malas lan ora bisa ditebak. Kanggo Odyssey, kita ndeleng dheweke minangka motivasi, mandhiri lan bisa diprediksi. Generasi tartamtu mesthi dikatutake dadi stereotip tartamtu lan inisiatif sing bisa narik kawigaten bisa uwal. Generasi milenial ora beda, lan kita arep ngandhani yen milenial ora ukuran siji cocok kabeh.

Personalisasi iku kabeh

Ora ana wong sing padha. Wis pirang-pirang abad, masarakat wis ngucapake tembung-tembung kasebut, mula kenapa konsep iki ora diganti? Milenial ora dikecualian, mula sampeyan kudu masehi kanthi macem-macem cara. Simon Sinek nyathet langsung lan apik nalika ujar ing Konferensi TedX:

Wong ora tuku APA sing sampeyan lakoni, nuli tuku Napa sampeyan nindakake

Takon karo tim pemasaran sampeyan, apa kita marketing apa sing ditindakake utawa kenapa nindakake? Demografi millennial duwe kabeh target driji kanggo nyambungake, blanja lan mbandhingake, mula ora mesthi butuh kabeh kasunyatan sing bakal ana gandhengane. Fokus nggunakake alat kanggo nyritakake merek sampeyan lan ora mung kasunyatan sing sampeyan lakoni.

Validasi ngidini cocog: nggunakake dalan gedhe

Komunikasi durung nate rame banget tinimbang saiki. Kita urip ing jagad kanthi teks, telpon, jaringan media sosial, email lan liya-liyane. Sampeyan ora prelu nggawe kabeh tugas dhewe, supaya pelanggan nulungi sampeyan. Milenial duwe teknologi luwih saka generasi sadurunge, dadi kemampuane menehi lan menehi saran babagan tuku yaiku kanthi klik tombol. Merek kudu nggunakake jaringan milenial iki kanggo mbuktekake validasi merek lan kemungkinan bakal nyebar kaya geni. Sawise dadi sesuatu sing digunakake kanca-kanca milenial, sampeyan wis entuk sambungan superhighway ing saindenging jagad.

Aja nganggep kekuwatan pengaruh munggah

Ing macem-macem kahanan, masarakat mesthi takon Kepiye tumindak luwih enom utawa kepiye katon luwih tuwa?. Ana pirang-pirang buku, film lan acara televisi sing nggambarake gambar kasebut adhi lanang utawa kanca lingkungan nyoba tumindak angel utawa koyone luwih tuwa. Jagad iki uga bisa digunakake kanthi cara sing beda lan kita bisa ndeleng kemampuan demografi sing luwih enom kanggo ngatur lan pengaruhe keputusan para kolega, wong tuwa utawa mentor. Fenomena kasebut malah katon ing generasi lawas sing akeh banget melu media sosial. Dadi, sadurunge merek sampeyan fokus ing demografi sing luwih lawas, takon sampeyan pitakon Apa ana cara liya kanggo nggayuh pamirsa?

Dadi, kepiye sampeyan ngetrapake telung tips iki? Platform konten sosial Odyssey ana ing bisnis ngewangi pengiklan lan merek tekan milenial. Wawasan digabungake karo keterlibatan ing siji platform. Odyssey duwe akses langsung menyang 12,000+ pengaruh milenial, lan amarga komunitas sing jembar, Odyssey bisa mbantu merek ngakses klompok fokus lan wawasan saka target target sing dadi pemasaran, lan nindakake kanthi cepet banget. Klompok fokus kasebut ngasilake cara kreatif, inovatif lan pribadi kanggo nggayuh lan resonasi karo pamirsa milenial.

Pengaruh Odyssey dianggep mikroinfluencer, ditegesi minangka konsumen saben dinane sing duwe 500 nganti 5,000 pandherek sing wis akeh ambeng. Pemasaran mikroinfluencer yaiku babagan nemokake pelanggan sing relevan lan pengaruh ing sekitar merek sampeyan, lan kanthi nggawe postingan kode ing media sosial, sing paling efektif kanggo ngonversi konversi menyang tujuan bisnis sampeyan.

Apa sing unik ing Odyssey yaiku tuwuh saka 0 nganti 30 yuta pangguna saben wulan kurang saka rong taun, kabeh sacara organik. Kabeh konten disebarake kanthi organik lan asli kanthi nuduhake peertopeer, ora mbayar upayane kalebu taktik sosial utawa SEO sing saya rame.

odyssey

Ing wulan Juni 2016, Odyssey duwe:

  • 12,000+ kreator konten
  • 1,000+ komunitas
  • 50,000 artikel sing diterbitake saben wulan
  • 87% lalu lintas sing diarani sosial organik
  • 82% pamirsa maca ing piranti seluler
  • 30+ yuta pengunjung saben wulan unik (Google Analytics)

Kabeh babagan generasi milenial lan Gen Z, lan duwe merek sampeyan asli, organik lan setia.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.