Cara Nambahake Alamat Email menyang LinkedIn

Logo LinkedIn

LinkedIn ngganti bagean Tambah Sambungan lan, miturut aku, nggawe langkah bisu ngubur cara nambah kontak nganggo alamat email. Aku ora yakin yen dheweke nindakake iki, nanging saiki proses 4 langkah tinimbang sawetara langkah sing biasane ditindakake. Iki bisa uga minangka kaca sing paling dakkunjungi ing LinkedIn nalika bali saka pidato utawa konferensi. Aku mbukak kertu bisnis saka wong-wong sing aku kumpul lan sambungake.

Ing antarmuka panganggo anyar, kanggo nambah sambungan liwat alamat email, iki minangka langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Klik Tambah Sambungan ing sisih tengen ndhuwur sawise sampeyan mlebu LinkedIn.
  2. Klik ing Sembarang Email lambang ing sisih tengen.
  3. ing Cara liya kanggo nyambung, klik Ngundang liwat email individu.
  4. Ketik alamat email banjur klik Kirim Undhangan.

LinkedIn Tambah Email

4 Komentar

  1. 1
    • 2
      • 3

        Ya, iki minangka salah sawijining bidang sing mesthi ora bakal saya setuju. Aku ora nambah wong ing LinkedIn kajaba aku pancen "nyambung" karo dheweke. Iki dudu game masal kanggo ndeleng koneksi sing bisa dipikolehi.

        Nalika aku lunga menyang acara, MUNGKIN aku bisa bali lan nambah limang wong dadi koneksi. Sisane mlebu SalesForce minangka MQL utawa SQL.

        • 4

          Yen ana wong sing menehi kertu bisnis utawa wis nyambung karo aku liwat situs utawa liwat email, kita wis nyambung. Aku ora nyiksa hubungan kasebut - nanging nalika nggoleki sumber, mula bisa migunani. Aku ora preduli babagan jumlah koneksi, aku peduli karo jangkauan jaringanku. Lan iku bisa digunakake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.