Cara Nambah Agensi Sampeyan Kanggo Ngatur Dhaptar Bisnis Google

Cara Nambah Manajer menyang Listing Google Bisnisku

Kita wis kerja bareng karo sawetara pelanggan sing pengunjung telusuran lokal penting banget kanggo akuisisi pelanggan anyar. Nalika nggarap situs kasebut kanggo mesthekake target geografis, uga penting yen kita ngupayakake Listing Bisnis Google.

Napa Sampeyan Mesthi Nggawe Listing Bisnis Google

Kaca asil mesin telusuran Google dipérang dadi 3 komponen:

  • Google Ads - perusahaan sing nawarake titik iklan utama ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca telusuran.
  • Paket Peta Google - yen Google nemtokake lokasi kasebut relevan karo telusuran, dheweke bakal nuduhake peta kanthi lokasi geografis bisnis.
  • Asil Panelusuran Organik - Kaca situs web ing asil telusuran.

Bagian SERP - PPC, Paket Peta, Asil Organik

Sing ora dingerteni akeh perusahaan yaiku rangking sampeyan ing peta sing meh ora ana gandhengane karo optimalisasi situs web sampeyan. Sampeyan bisa menehi peringkat, nulis konten sing apik tenan, ngupayakake entuk tautan saka sumber daya sing relevan ... lan ora bakal nggawa sampeyan ing peta peta. Paket peta didominasi dening perusahaan sing duwe kegiatan anyar ing dhaptar ing Google Business… utamane ulasane.

Kayane frustasi kanggo njaga saluran pemasaran liyane, iki minangka cara sing penting kanggo sales lokal. Nalika lagi nggarap perusahaan lokal, kita kudu mastikeun akurasi dhaptar Google Business, tetep dianyari, lan njaluk review minangka praktik rutin karo time.

Cara Nambah Agensi Sampeyan menyang Daftar Bisnis Google

Aturan sing kudu ditindakake saben perusahaan yaiku duwe kabeh sumber sing penting kanggo bisnis - kalebu domain, akun hosting, grafis ... lan akun sosial lan dhaptar. Ngidini agensi utawa pihak katelu kanggo mbangun lan ngatur salah sawijining sumber daya, njaluk masalah.

Aku tau kerja karo pengusaha lokal sing ora nggatekake babagan iki lan dheweke duwe pirang-pirang akun YouTube lan akun sosial liyane sing ora bisa dilogi. Suwene pirang-pirang wulan kanggo nglacak kontraktor lawas lan bisa menehi kepemilikan saka akun kasebut menyang pihak sing duwe. Aja nganti ana wong liya sing duwe aset sing penting banget kanggo bisnis sampeyan!

Google Business ora beda. Google bakal njaluk sampeyan verifikasi bisnis kanthi nomer telpon utawa ngirim kertu registrasi menyang alamat surat kanthi kode supaya sampeyan bisa ngetik. Sawise ndhaptar bisnis lan disetel dadi pamilik… banjur sampeyan bisa nambah agensi utawa konsultan sing pengin ngoptimalake lan ngatur saluran kanggo sampeyan.

Yen sampeyan ngakses akun, sampeyan bisa navigasi menyang Pangguna ing menu kiwa, banjur tambahake alamat email agensi utawa konsultan kanggo nambahake akun kasebut. Priksa manawa sampeyan wis disetel Manager, dudu Pamilik.

dhaptar bisnis google

Sampeyan uga bisa ndeleng ing kaca sing ana panggilan Tambah manajer menyang bisnis sampeyan. Bakal popok dialog sing padha kanggo nambah pangguna kanggo ngatur kaca kasebut.

Nanging Agensi Kula Dadi Pamilik!

Yen agensi sampeyan wis dadi pemilik, priksa manawa nambah alamat email permanen saka pamilik bisnis sampeyan. Sawise wong kasebut (utawa dhaptar distribusi) nampa kepemilikan, nyuda peran agensi kasebut manager. Aja ngatasi iki nganti sesuk… akeh hubungan bisnis sing salah lan penting yen sampeyan duwe dhaptar bisnis.

Mesthekake Mbusak Pangguna Sawise rampung!

Penting kanggo nambah pangguna, uga penting mbusak akses nalika sampeyan ora bisa nggunakake sumber kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.