Cara Nambah Agensi Sampeyan Minangka Kolaborator menyang Toko Toko

Akses Agensi Shopify

Aja menehi kredensial login menyang platform menyang agensi sampeyan. Ana akeh banget perkara sing bisa salah nalika sampeyan nindakake iki - saka tembung sandhi sing ilang nganti ngakses informasi sing kudune ora ana. Umume platform saiki duwe cara kanggo nambah pangguna utawa kolaborator ing platform sampeyan supaya duwe kemampuan winates lan bisa dibuang sawise layanan rampung.

Shopify nindakake iki uga, liwat sawijining akses kolaborator kanggo mitra. Kauntungan kolaborator yaiku ora nambah jumlah pangguna sing dilisensi ing toko Shopify, uga.

Siapke Akses Kolaborator Shopify

Kanthi gawan, sapa wae bisa njaluk akses dadi kolaborator ing situs Shopify sampeyan. Mangkene carane mriksa setelan sampeyan.

  1. Navigasi menyang Setelan.

ndandani toko dashboard

  1. Navigasi menyang Pangguna lan Idin.

Shopify Setelan Panganggo lan Idin Dashboard

  1. Ing kene sampeyan bakal nemokake a Kolaborator bagean Setelan standar yaiku sapa wae sing bisa ngirim panjaluk kolaborator. Yen sampeyan pengin matesi sapa sing njaluk akses kolaborator, sampeyan uga bisa nyetel kode panjaluk minangka pilihan.

Toko Setelan Kolaborator pangguna Dashboard

Iku mung kabeh! Toko Shopify sampeyan wis siyap kanggo nampa panjaluk kolaborator saka agensi sing bisa nggarap konten, tema, tata letak, informasi produk, utawa uga integrasi.

Mitra Shopify

Agensi sampeyan kudu disiyapake minangka Mitra Shopify banjur njaluk akses kolaborator kanthi ngetik URL toko unik Shopify (internal) lan kabeh ijin sing dibutuhake:

Akses Kolaborasi Toko Partner Toko

Sawise agensi ngirim panjaluk kolaborator, sampeyan bakal nampa email sing bisa ditinjau lan diwenehi ijin. Sawise sampeyan nyetujoni akses toko, mula bakal bisa digunakake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.