Cara Nambah Pangguna menyang Google Analytics

Google Analytics

Iki bisa uga nuduhake sawetara masalah kagunaan piranti lunak nalika sampeyan ora bisa nindakake prekara sing gampang ditambahake panganggo liyane… ahhh, nanging iku kabeh sing disenengi Google Analytics. Aku nulis tulisan iki kanggo salah sawijining klien supaya bisa nambah dadi pangguna. Nambah pangguna ora dadi tugas sing paling gampang.

Pisanan, sampeyan kudu pindhah menyang Admin, sing dipindhah Google Analytics menyang sisih kiwa ngisor layar navigasi.

Google Analytics - Cara Nambah Pangguna

Iki bakal nggawa sampeyan menyang layar navigasi lengkap kanggo akun sampeyan. Pilih properti sing pengin ditambahake pangguna, banjur klik Manajemen Panganggo.

Manajemen Panganggo Google Analytics - Cara Nambah Pangguna

Iki bakal pop-up sidebar kanthi dhaptar kabeh pangguna. Yen sampeyan ngeklik tandha plus biru ing sisih tengen ndhuwur, sampeyan bisa nambah pangguna tambahan lan nyetel ijin.

Google Analytics - Cara Nambah Pangguna ing Manajemen Panganggo

Yen sampeyan nambahake wong kanggo ngatur Webmaster lan Google Analytics, sampeyan kudu ngaktifake kabeh ijin. Aku uga bakal mriksa kothak centhang opsional kanggo ngabari manawa saiki duwe akses.

Google Analytics - Idin pangguna

Mangkene ringkesan video saka Google sing dawa banget diwenehake mung sawetara klik.

2 Komentar

  1. 1

    Kita nindakake layanan asisten virtual kanggo pamilik bisnis cilik. Kita wis miwiti nggunakake analitik Google kanggo nemokake babagan kunjungan, pengunjung, lsp. Thanks kanggo nuduhake info migunani karo kita. Sanajan sampeyan wis nulis iki kanggo salah sawijining klien, luwih migunani kanggo kita.

  2. 2

    Hai Douglas,
    Apa aku bisa takon? Apa sing bisa daklakoni yen ora ana profil sing bisa dipilih? Ora ana profil sing kasedhiya, mula ora bisa nambah pangguna anyar menyang akun situs web. Apa sampeyan ngerti sebabe kita ora bisa nambah profil saka kolom kiwa menyang kolom sisih tengen?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.