Pandhuan Kanggo Gampang Ndarbeni Backlinks Lan Pangkat Ing Google Nggunakake AI

Platform Kampanye Backlink Smartwriter AI

Backlinks kedadeyan nalika siji situs nyambung menyang situs web liyane. Iki uga diarani minangka pranala mlebu utawa pranala mlebu sing nyambung karo situs njaba. Yen bisnis sampeyan nampa backlink luwih akeh menyang situs web saka situs panguwasa, mula bakal ana pengaruh sing luwih positif ing peringkat sampeyan. Backlinks penting kanggo optimasi panelusuran (SEO) strategi.

The do-follow link drive panguwasa mesin telusur… kadhangkala dikenal minangka jus jus lan mbantu ningkatake peringkat situs sing ngubungake. Iku mbantu kanggo peringkat luwih dhuwur ing kaca asil search engine (SERP) Lan ora nututi pranala ora. Mangkene carane tag HTML link ora tindakake kaya:

<a href="http://www.website.com/" rel="nofollow">Link Text</a> 

Tag ora tindakake iki menehi tandha mesin telusuran supaya ora ngetung iki. Pedoman Webmaster Google babagan pranala kanggo mesthekake yen bisnis sampeyan entuk backlink berkualitas tinggi, dudu skema link. 

Pentinge Backlink Kanggo Bisnis

Backlinks minangka faktor peringkat penting kanggo mesin telusur Google. Bangunan backlink minangka bagean penting saka optimasi mesin telusur. Kajaba iku, iku cara kanggo ngarahake lalu lintas organik menyang situs web liwat mesin telusur. Mesin telusur kaya Google nggunakake pranala kanggo nyusup web. Kanthi gabungan SEO on-page, konten berkualitas tinggi, pengalaman pangguna sing apik, bangunan link bakal dadi paling efektif kanggo nyopir lalu lintas organik.

Kualitas pranala, relevansi, lan wewenang situs sing dipikolehi pranala luwih penting ing proses mbangun link. Yen bisnis mbangun pranala berkualitas tinggi, bakal sukses jangka panjang ing asil panelusuran organik. 

  • Mbangun Brand - Bakal nambah visibilitas merek sampeyan kanthi online. Backlinks sing apik ningkatake bisnis sampeyan, lan nuduhake yen sampeyan minangka wewenang ing lapangan liwat pranala sing cocog karo isi kasebut. 
  • Mbangun sesambetan - Nalika nindakake bangunan link, bisnis sampeyan bakal tekan perusahaan liyane, influencer, ahli ing niche industri. Iku bakal nggawe hubungan jangka panjang antarane loro perusahaan sing saling nguntungake. 
  • Lalu lintas rujukan - Tautan sing apik nambah lalu lintas lan posisi rangking ing SERP. Akibaté, bakal nambah dodolan sampeyan.

White Hat SEO versus Black Hat SEO

Proses mbangun link nduweni cara sing bener lan salah kanggo mbangun pranala menyang situs web sampeyan. Nanging, taktik link-bangunan bakal mbantu kanggo visibilitas jangka panjang lan kinerja situs kasebut. Bisnis sampeyan kudu ngetutake pedoman webmaster kanggo mbangun pranala kualitas. 

White hat SEO minangka teknik sing bener kanggo mbangun pranala organik. Cara bangunan link SEO putih bisa kalebu ing ngisor iki

  • Guest Blogging 
  • Bangunan Link Broken
  • Bangunan Link Listicle
  • Bangunan kiriman Infographic
  • Promosi Isi 
  • Kiriman Roundup
  • Ngomentari ing blog panguwasa
  • Nindakake dhaptar bisnis lan direktori situs web

Tautan sing didhelikake, Isi tembung kunci, skema link yaiku metode SEO topi ireng. Iku cara sing ora etis kanggo peringkat situs web ing mesin telusur. Iku bakal mimpin kanggo paukuman. 

Cara Ngenali Tautan Spammy utawa Tautan Beracun 

Tautan spam utawa pranala beracun utawa backlink ala, utawa pranala ora wajar saka situs web spam. Backlinks spammy iki bakal nurunake peringkat situs web sampeyan. Kajaba iku, backlink beracun kasebut nuduhake menyang mesin telusuran (Google) manawa situs web sampeyan ora duwe kualitas utawa konten kanggo entuk tautan dhewe.

Tautan beracun nyebabake penalti Google lan mengaruhi lalu lintas situs web. Tautan sing dianggep minangka backlink spam kanthi metrik SEO ing ngisor iki.

  • Skor spam dhuwur
  • Siji kaca nduweni 100+ pranala metu 
  • Domain sing ora diindeks ing mesin telusur 
  • MozRanks sithik
  • Panguwasa Domain Kurang
  • Low Page wewenang
  • Kurang Arus Kapercayan 
  • Aliran kutipan sing sithik

Backlink spam dievaluasi kanthi bantuan alat Backlinks kaya  Moz, ahref, Majestic, Semrush, lan liyane. Yen sampeyan mriksa backlink kanthi manual, sampeyan bakal nemokake sawetara backlink spam sing umum kanggo digoleki. 

  • Entuk pranala spam saka domain sing dihukum
  • Link saka direktori link spam lan link farms
  • Ngenali lan Ngontrol Spam Komentar Blog
  • Entuk tautan saka basa manca utawa situs web sing ora ana gandhengane
  • Sejumlah backlinks saka situs web sing ora ana hubungane. 
  • Link saka teks jangkar sing wis dioptimalake
  • Entuk pranala saka isi duplikat

Intelijen Ponggawa (AI) ING SEO

Akeh algoritma mesin telusur, kalebu Google Bert lan algoritma Rankbrain AI, wis dadi komponen inti. AI dadi bagian integral saka wong, contone Alexa, Siri, Google Home. Akeh perusahaan top kaya Amazon, Google, Apple, produk Microsoft nggarap printah swara utawa telusuran swara. Dadi AI nduweni peran penting ing optimasi mesin telusur.

Kajaba iku, alat Artificial Intelligence (AI) nduweni peran penting ing analisis data. Contone, mbantu nemokake topik sing dadi tren kanggo ngerteni kesenjangan isi, nggunakake kampanye link-bangunan sing wis ana, lsp.

Piranti lunak AI sing beda digunakake ing macem-macem tahapan proses mbangun link. Alat AI iki mbantu ing proses pangumpulan data, ngenali tembung kunci sing relevan, audit situs web, nemtokake relevansi isi situs web lan desain sing ramah SEO, nemokake influencer / blogger, jangkauan email pribadi, lan liya-liyane. 

Pandhuan Kanggo Ndarbeni Backlinks Lan Peringkat Ing Google Nggunakake AI

  1. Nggawe Backlinks Kanthi Metode Guestographics

Ing sawetara taun kepungkur, konten fanatik kanthi pukulan visual luwih apik ing SEO. Miturut an Unbounce sinau, golek infographics wis tambah kanggo 800%. Kajaba iku, 65% wong sing sinau visual. 

Kasunyatan kasebut nuduhake Infographics minangka alat marketing sing apik kanggo bisnis. Infografis penting kanggo bangunan link lan marketing konten kanggo bisnis sampeyan. Brain Dean mimpin ing metode link-bangunan guestographic. Coba, Metode bangunan link guestographic sing paling populer kanggo bisnis sampeyan, lan minangka metode bangunan link topi putih sing bisa diukur. 

Proses nggawe link guestographic kalebu limang langkah ing ngisor iki. 

  • Nerbitake infografis berkualitas tinggi ing situs web sampeyan. 
  • Temokake situs web sing nulis babagan topik sing padha.
  • Nuduhake infographic karo wong-wong mau.
  • Nawakake konten unik kanggo dheweke.
  • Entuk backlink kontekstual.

Bisnis sampeyan bisa digunakake BuzzSumo lan Ninja Outreach kanggo nemokake influencer ing niche tartamtu sampeyan. Banjur dhaptar wong-wong mau lan nindakake outreach pribadi. Gawea kurang saka 90 tembung.

Tuladha Email Outreach

Tuladha Email Outreach

Sawise wong nanggapi email pisanan sampeyan, nawarake gratis Infographic lan nyedhiyakake pambuka singkat kanthi 150- 300 tembung. Sabanjure, takon apa dheweke gelem nuduhake infographic sampeyan ing situs web yen setuju yen sampeyan bisa entuk backlink kontekstual kanggo situs sampeyan. Taktik link-bangunan sing apik banget iki kanggo mbangun backlink berkualitas tinggi saka infographics. 

backlinko
Source: Backlinko

  1. Alat Berbasis Kecerdasan Buatan kanggo Nemokake Kesempatan 

Aspek SEO sing paling penting yaiku nemokake kesempatan peringkat sing didhelikake. Thanks kanggo piranti lunak SEO intelijen buatan sing mbantu ngedongkrak peringkat situs sampeyan. AI bakal nambah wawasan babagan riset tembung kunci sing ditarget, ide topik, kesenjangan konten, kesempatan Link Building, nggawe konten kanthi tren, lan liya-liyane.

Nemokake kesempatan kanggo nambah backlink kanthi manual nggunakake akeh wektu lan kerja keras. Nanging karo alat AI kaya Padhang,  MarketBrewPave AIBisa aku RankWordLiftDialogflowAlli AISE Ranking, SmartWriter, Acrolinx, etc. Iku mbantu bisnis sampeyan nemokake kesempatan luwih cepet lan nambah SEO sampeyan. Kajaba iku, alat kaya Moz, Majestic, utawa Ahrefs mbantu ngerti backlink sampeyan kanthi analytics. Dadi kalebu piranti lunak AI ing strategi SEO lan nambah peringkat sampeyan. 

  1. Entuk Link Kualitas Saka Roundup Pakars

Artikel babak pakar minangka cara sing apik kanggo ngasilake pranala menyang konten sampeyan. Iki uga minangka salah sawijining strategi pemasaran konten. Kajaba iku, kiriman Round-up iki minangka cara sing apik kanggo mbukak pamirsa menyang ahli ing industri sampeyan lan nampa wawasan babagan topik tartamtu.

Kiriman bunder minangka konten saka pakar industri babagan topik tartamtu kanggo nuduhake sudut pandang lan pendapat. Conto paling apik kanggo pakar round-up yaiku a Artikel sing apik babagan pemasaran konten.

Sampeyan bisa nggunakake cara ing ngisor iki kanggo nemokake link menyang situs web round-up. 

tembung kunci bunder

Bisnis sampeyan bisa nggunakake alat kaya Ninja Outreach kanggo nyepetake nemokake influencer ing niche tartamtu lan nyedhaki wong-wong mau nganggo email sing dipersonalisasi. Minangka saben Teknik Pencakar Langit Brian, ngirim email outreach pribadi mbantu kanggo njaluk backlinks kualitas. 

Smartwriter AI mbantu ngirim email personalisasi Hyper / pemecah es pribadi. AI ing piranti lunak bakal nyedhiyakake data utawa informasi wektu nyata kanggo saben timbal. Supaya sampeyan bisa nawakake pitch unik karo para ahli sing nambah tingkat sukses sampeyan. Babak pakar duwe keuntungan jangka panjang tartamtu ing lalu lintas situs web, Entuk wewenang, lan pangenalan peer.

panulis pinter ai

  1. Broken Link Building Strategy

Bangunan link sing rusak uga dikenal minangka bangunan link mati. Nggawe backlink ngganti pranala menyang 404 kaca kanthi pranala kerja menyang situs web target minangka praktik mbangun backlink. Sampeyan bisa nggunakake pemeriksa tautan ahrefs rusak kanggo nemokake pranala sing rusak ing situs web.

strategi bangunan link rusak

Ing tembung liyane, iku nemokake situs web resmi kanthi pranala sing rusak nuding kaca kesalahan 404 lan nyedhiyakake konten utawa artikel alternatif. Iku cara sing paling efektif kanggo mbangun pranala sing padhet. Iki minangka win-win kanggo webmaster lan bisnis sampeyan. Webmaster bisa ndandani pranala sing rusak kanthi ngganti pranala sing apik saka situs web sampeyan. 

SmartWriter mbantu sampeyan nggawe jangkauan email ultra-pribadi kanggo taktik mbangun link sing rusak. Akibaté, bisnis sampeyan bisa entuk 2x luwih akeh backlinks karo ultra personalisasi kanthi nggunakake piranti lunak AI. Personalisasi backlink SmartWriter kalebu telung fitur.  

personalisasi backlink smartwriter

ing Takon Ngganti Link Pesaing fitur, alat njaluk sampeyan ngisi kolom ing ngisor iki. Sawise sampeyan ngrampungake kanthi ngeklik siji tombol, sampeyan bisa nggawe email hiper-pribadi kanggo jangkauan karo Teknik SkyScrapper (Iki Ngabari panrima babagan poin-poin penting lan nerangake kenapa sampeyan luwih apik tinimbang link pesaing.)

  • Smartwriter AI - Takon Tambah Link Sampeyan
  • Smartwriter AI Backlink Request Personalization

  1. Entuk Backlink Berkualitas Kanthi Artikel Pandhuan Definitif 

Pandhuan definitif asring dikenal minangka teknik pencakar langit. Nggunakake Teknik Pencakar Langit minangka cara paling apik kanggo mbangun konten lan ngembangake backlink saka situs panguwasa. Mesin telusur peringkat luwih apik yen situs web sampeyan duwe konten sing luwih apik. Thanks kanggo RankBrain, Google EAT , algoritma Hummingbird. 

Mangkene telung langkah utama kanggo teknik pencakar langit:

  • Langkah 1: Nemokake Link konten sing cocog 
  • Langkah 2: Nggawe konten asli luwih apik 
  • Langkah 3: Tekan wong sing bener kanggo promosi link lan nuduhake

Gunakake piranti lunak AI kanggo mbantu proses nggawe konten. Saiki, meh milyar isi blog ing internet, lan meh yuta isi anyar ditambahake saben dina. Akibaté, luwih saka 3.5 milyar pitakon panelusuran digawe saben dina ing panelusuran google.

opsi kampanye backlink smartwriter

Ngirim konten sing unik lan berkualitas penting banget kanggo bisnis, alat AI kaya BuzzSumo mbantu bisnis sampeyan nemokake topik sing paling tren. Kajaba iku, gunakake alat AI kaya SmartWriter, Frase, Grammarly kanggo ngoptimalake isi kanthi otomatis.

Tuladhane, Frase minangka alat basis AI sing mbantu konten sampeyan ngoptimalake kanthi otomatis kanggo telusuran swara. Piranti lunak Grammarly ndeteksi kesalahan ketik, Plagiarisme lan njamin Keunikan konten kasebut. SmartWriter AI mbantu sampeyan nggawe Judhul Blog Unik, Intro Blog (Intro sing paling apik kanggo pamirsa), Outline Blog (Paling apik kanggo potongan konten "listicle" utawa "carane"), Blog Extend Topic, lsp. Teknologi AI bisa mbantu sampeyan. nggawe konten SEO sing luwih apik.

Ndhaptar Kanggo Smartwriter.ai