Cara Nggawe Tes A / B karo ChangeAgain

ngganti tes

Tim saka ChangeAgain maneh, alat kanggo pengujian a / b, kasedhiya kanthi cara iki babagan cara nyiyapake alur kerja kanggo eksperimen uji coba / b sing akurat lan andal.

Apa Tes A / B?

Uga kasebut pamisah pamisah, pengujian a / b nuduhake rong versi kaca web utawa aplikasi - versi A lan versi B. Platform uji coba A / B ngidini para pemasar masang kode menyang kaca banjur nggawe rong versi ing platform uji coba A / B. Platform pengujian A / B njamin saben varian ditampilake kanggo pengunjung lan Analytics disedhiyakake kanggo kinerja sing luwih apik. Biasane, kinerja kasebut ana hubungane karo klik-tayang ing ajakan tumindak.

Proses nyiyapake Tes A / B

  1. Gawe hipotesis - Brainstorm dhaptar 15 hipotesis babagan sing ora trep ing situs web sampeyan, preposisi regane apa sing ora jelas, lan ajakan tumindak sing durung jelas. Prioritasake kanthi pengaruh konversi sampeyan lan wektu sing dibutuhake kanggo ngetrapake. Pilih eksperimen sing biasane bakal ngasilake konversi lan butuh luwih sithik wektu kanggo ngetrapake.
  2. Setel target kanggo eksperimen - Saben eksperimen kudu nambah metrik tartamtu saka situs web sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe kaca kebangkrutan - pangowahan kudu mengaruhi tombol mlebu / pesen.
  3. Gawe variasi - Yen sampeyan milih hipotesis, sampeyan pengin ngganti lan nggawe target sing bisa dilacak - ngleksanakake variasi. Langkah sing paling penting kanggo langkah kasebut yaiku mung nggawe siji pangowahan saben variasi. Yen sampeyan wis ngganti judhul kaca web, aja ngganti warna tombol, amarga bakal angel kanggo nafsirake asil tes. Menehi tugas desainer lan pangembang kanggo nyiapake variasi.
  4. Bukak eksperimen - Biasane, iki ditindakake kanthi nempelake kode saka tes A / B menyang sistem manajemen konten lan ngaktifake eksperimen. Priksa manawa sampeyan nyoba kaca supaya tes kasebut diterbitake kaya sing wis dites.
  5. Mirsani eksperimen sajrone wektu utawa sawetara kunjungan manawa sampeyan yakin yen final Analytics bakal statistik kanthi apik. Rong minggu pancen standar kanggo situs kanthi 100 konversi sedina. Yen sampeyan nampa kurang konversi, sampeyan bakal luwih ngenteni maneh.
  6. Pilih sing menang adhedhasar asil statistik sing bener. Ora ngerti apa statistik sing valid? Nggunakake Tes Signifikansi A / B saka KISSmetrics.
  7. Gunakake pangowahan sing menang menyang situs sampeyan. Copot kode Tes A / B banjur ganti nganggo varian menang saka Tes A / B.
  8. Mbaleni ing # 1 kanggo luwih jelas asil utawa miwiti tes liyane.

Tes A / B minangka proses tanpa wates; sampeyan kudu bisa nambah tarif konversi 3 nganti 5 kaping liwat tes sing beda. Ora kabeh eksperimen bakal sukses, nanging yen ana, iku cara paling apik kanggo nggedhekake kinerja situs sampeyan.

Babagan Platform Tes A / B ChangeAgain

ChangeAgain nawakake platform sing regane larang karo eksperimen sing sampeyan duweni lan ora adhedhasar kesan situs sampeyan - migunani banget amarga situs volume sing akeh bisa larang banget kanggo nyoba. Dheweke uga duwe sawetara fitur mbedakake, kaya kemampuan kanggo nyinkronake target karo Google Analytics lan editor visual sing ora mbutuhake pengalaman ngode.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.