7 Cara DAM sing Tengen Bisa Ngoptimalake Kinerja Merek Sampeyan

Aprimo Digital Asset Management kanggo Brands

Nalika nerangake nyimpen lan ngatur konten, ana sawetara solusi sing metu - mikir sistem manajemen konten (CMS) utawa layanan hosting file (kayata Dropbox). Digital Asset Management (DAM) dianggo bebarengan karo jinis solusi iki-nanging njupuk pendekatan beda kanggo isi. 

Opsi kaya Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, lsp. negara pungkasan aset; ora ndhukung kabeh proses hulu sing nggawe, mriksa, lan ngatur aset kasebut. 

Ing istilah DAM vs CMS - minangka sistem kapisah sing nindakake fungsi sing beda banget ing antarane organisasi pemasaran. Nalika CMS mbantu sampeyan ngatur konten kanggo situs web lan properti digital liyane kaya blog, kaca kebangkrutan, lan microsites, DAM, ing tangan liyane, dioptimalake kanggo ngatur nggawe konten, manajemen, lan pangiriman ing kabeh siklus urip konten lan kabeh. saluran. DAM uga ndhukung macem-macem jinis aset, kalebu video, 3D, audio, lan jinis konten sing muncul, minangka sumber siji sing kuat kanggo kabeh konten merek sampeyan sajrone perjalanan pelanggan.

Aprimo - Manajemen Aset Digital

1. Carane Sampeyan Bisa Nggunakake DAM Kanggo Ngadopsi Sastranegara Isi Modular

Kanthi DAM minangka repositori terpusat, sampeyan ngidini kontrol lengkap konten sampeyan, kalebu keluwesan kanggo nyampur lan cocog aset konten ing merek, pasar, wilayah, saluran, lan liya-liyane. Mbusak konten dadi konten modular sing luwih cilik lan bisa digunakake maneh - dadi blok konten, set, lan pengalaman - menehi tim kapabilitas lan keluwesan supaya luwih efisien lan luwih dinamis nggunakake konten sing disetujoni kanggo ngirim konten sing menarik, relevan, lan dipersonalisasi kanthi cepet ing saluran apa wae para pelanggan. ana ing.

Nalika nggunakake a strategi konten modular mesthi bakal nambah jumlah obyek isi ing DAM, ana pendekatan optimasi metadata, kayata warisan metadata, sing bisa mbantu nyederhanakake lan ngotomatisasi sawetara aspek ngatur konten modular.

Penting kanggo dicathet yen DAM bisa nduweni peran kritis ing strategi konten modular kanthi ndhukung konten sing ana gandhengane karo manajemen risiko lan kepatuhan, kayata penafian, pambocoran, merek dagang, lsp. DAM uga bisa ngatur konten kanggo ndhukung aturan babagan kegunaan, contone, carane isi kudu utawa ora kudu digunakake utawa digabungake kanggo pamirsa, saluran, utawa wilayah tartamtu.

Pungkasan, entuk manfaat gedhe kanggo nduwe kabeh konten modular sing terpusat ing DAM yaiku ngidini sampeyan ngerti kepiye lan ing ngendi konten digunakake lan digunakake maneh, menehi wawasan sing bisa ditindakake babagan kinerja konten, konten apa sing paling apik kanggo kegiatan tartamtu, yen isi kudu diganti utawa pensiun, lan akeh liyane.  

2. Kepiye DAM Ngaktifake Personalisasi Konten sing Luwih Apik

Ing jaman digital saiki, konten minangka obrolan sing ditindakake merek karo pelanggan. Kita, minangka pelanggan, milih merek adhedhasar pengalaman kita karo merek kasebut: sepira ngerti kita, kepiye rasane, konsistensi nalika sesambungan karo merek kasebut, lan kepiye trep lan relevan karo urip kita. 

Nanging ngirimake pengalaman pelanggan sing dipersonalisasi ing saben interaksi ora gampang lan bisa njupuk sumber daya lan wektu sing larang. Ing kono ana sistem dhasar kaya Aprimo. 

Personalisasi sing efektif diwiwiti kanthi produksi kreatif sing efisien lan strategi konten kanggo ndhukung personalisasi kanthi skala. Aprimo ora mung dadi penyangga kabeh operasi konten, ngatur lan ngatur kabeh unsur individu sing nggawe saben pengalaman konten, nanging uga ngidini strategi kaya konten modular, ing ngendi tim kreatif lan konten bisa nggawe, nemokake, kolaborasi kanthi cepet lan gampang. , nuduhake, lan nggunakake maneh isi kanggo skala pengalaman pelanggan lan personalisasi lan mimpin efisiensi luwih. 

Fitur Personalisasi Konten Cerdas Aprimo ngidini sampeyan ngirim tag sing diperkaya metadata kanthi otomatis menyang mesin personalisasi sing banjur bisa cocog karo konten karo persona sing ditargetake. Liwat konektor Salesforce lan Aprimo, sampeyan bisa melu karo pelanggan ing saluran, nggawe pribadhi karo intelijen, lan duwe konten lan pelanggan sampeyan mimpin proses pemasaran konten. Lan fitur kaya token kalebu cithakan merek malah bisa ngisi informasi khusus pelanggan kanthi otomatis, kayata informasi kontak, kanggo nggawe pribadhi lan nggawe pengalaman pelanggan sing luwih apik.

Aprimo - Personalisasi Konten Manajemen Aset Digital

3. Carane Sampeyan Bisa Nggunakake DAM Kanggo Mesthekake Airtight Compliance

Perusahaan nggawe akeh konten lan ngatur risiko sing ana gandhengane karo konten kasebut minangka proses sing rumit. Tanpa DAM, konten lan alur kerja asring diasingake ing macem-macem departemen lan alat, nambah kerumitan lan risiko sing ora perlu sing bisa nyebabake denda gedhe saka badan pangaturan. Nyederhanakake handoffs lan titik sambungan kasebut bisa ngirit wektu lan dhuwit lan nambah kacepetan menyang pasar.

Kanggo nutupi kabeh dhasar, utamane kanggo industri sing diatur lan khusus kaya èlmu urip utawa layanan finansial, sampeyan butuh sumber siji saka bebener kanggo nambah review selaras peraturan lan manajemen pambocoran, bukti bukti, lan luwih apik ngatur kabeh aset digital. Sawise kabeh, isi sampeyan mung apik kaya carane dilacak, dikelola, dideleng, lan disimpen.

Kanthi nggabungake kekuwatan Aprimo lan teknologi solusi kepatuhan, organisasi bisa ngirim proses lengkap, end-to-end sing ngidini dheweke entuk traceability liwat-line konten sing dibutuhake kanggo nanggapi pitakon peraturan, nyuda risiko denda sing larang regane, lan nglindhungi reputasi merek-kabeh nalika ngirim sing luar biasa. pengalaman lan ngurangi wektu kanggo pasar.

4. Kepiye DAM Mbantu Konsistensi Merek Ing Basa lan Wilayah

Ora cukup mung ngirim konten sing cocog karo merek. Merek uga kudu nggawe manawa konten sing bener dituduhake karo konsumen sing bener - bagean penting saka - pengalaman merek positif.

Tegese merek kudu mesthekake yen aset sing tepat digunakake ing saben kampanye lan saluran, utamane nalika juggling isi ing macem-macem basa lan wilayah. Iki minangka solusi kaya pedoman merek, portal merek, lan template merek migunani. Fitur-fitur kasebut ngidini kabeh tim, internal lan eksternal (mikir agensi utawa mitra), kanthi gampang lan cepet ndownload kabeh pedoman olahpesen sing disetujoni lan paling anyar, logo, font, aset, lan liya-liyane kanthi pranala langsung ing DAM sampeyan supaya bisa digunakake ing saindenging jagad. saluran, wilayah, lan basa. Tegese aset AS bisa gampang lan cepet diowahi lan dikirim menyang pasar Inggris tanpa mbutuhake dhukungan kreatif.

Contone, bayangake sampeyan mung ngrampungake kampanye kesadaran ing AS sing sukses banget, lan sawetara pemasar regional saiki pengin nglakokake kampanye sing padha. Nggunakake DAM sampeyan, sampeyan bisa nggawe kabeh unsur kampanye kasebut bisa diakses dening tim kasebut kanthi ngerti manawa template, konten, desain, logo, grafis, video, lan liya-liyane wis disetujoni, paling anyar, lan tundhuk kanthi lengkap. 

Aprimo - Manajemen Aset Digital - Pedoman Merek

5. Carane DAM Mbantu Tim Creative Panjenengan

DAM sampeyan ora mung bisa mbantu konsistensi merek ing pasar sing beda-beda, nanging uga bisa nyegah bottlenecks kreatif kanthi menehi wektu maneh kanggo tim kreatif lan desain sampeyan kanggo fokus ing proyek sing luwih dhuwur.

Kanthi DAM, tim kreatif bisa kanthi cepet lan gampang nggawe, ngatur, lan ngirim konten kanthi kabeh perpustakaan aset modular sing kabeh disetujoni, ing merek, lan tundhuk. Padha uga bisa nggawe cithakan merek kanggo pangguna non-kreatif kanggo lokalisasi konten kanggo digunakake ing pasar sing beda-beda. Solusi kaya Aprimo uga bisa ngetrapake otomatisasi sing didhukung AI kanggo nyepetake alur kerja kreatif, kolaborasi, review, lan persetujuan supaya tim kasebut bisa fokus bakat lan wektu kanggo nggawe konten kanthi kinerja dhuwur ing skala tinimbang macet karo tugas biasa.

Asil saka kabeh iku yaiku keselarasan departemen lan perusahaan kanthi sumber siji bebener, wektu siklus sing luwih cendhek, lan visibilitas wektu nyata menyang konten sing dileksanakake lan bali ing gaweyan (ROE) kanggo nggawe keputusan sing luwih ngerti babagan ngirim pengalaman digital sing diarepake pelanggan.

Aprimo - Digital Asset Management - Return on Effort (ROE)

6. Cara Nggawe DAM Sampeyan Kanggo Agensi, Mitra Saluran, Distributor, Lan Pemangku Kepentingan Pihak Katelu Liyane

Kaya sing kasebut, tinimbang repositori konten lan alur kerja ing macem-macem aplikasi, Aprimo nyepetake kabeh proses nggawe konten, saka nggawe lan review nganti distribusi lan kadaluwarsa-kabeh ing sak panggonan. Iki uga nyederhanakake pangopènan konten sampeyan, ngidini sampeyan nemokake, ngganti, utawa arsip konten kanthi gampang, lan ngindhari duplikat saka aset sing padha.

Tegese ora ana Dropbox lan Google Drive maneh—sanajan kudu kerja sama karo pemangku kepentingan utama ing njaba organisasi sampeyan. Kanthi DAM, sampeyan bisa menehi akses kontrol agensi eksternal lan distributor menyang aset sing dibutuhake, lan malah nuduhake konten anyar sing diunggah dening siji agensi karo liyane kanggo nggunakake maneh konten sing luwih cepet.

Fitur kaya Jaringan Pangiriman Konten umum (CDN) pranala tegese sampeyan ora mung mesthekake yen mung versi paling anyar saka konten sampeyan sing digunakake, nanging sampeyan uga entuk manfaat saka wektu mbukak luwih cepet lan nganyari versi aset sampeyan kanthi otomatis ing ngendi wae, kaya ing CMS sampeyan.

Sampeyan uga bisa kanthi gampang njaga konsistensi merek kanthi menehi pedoman merek, cithakan, lan aset sing disetujoni kanggo agensi supaya bisa nggunakake maneh konten kanthi luwih cepet, kanthi fitur kaya macem-macem opsi download lan potong otomatis kanggo digunakake ing saluran sosial sing beda.

Aprimo - Manajemen Aset Digital - Jaringan Pangiriman Konten

7. Kepiye DAM Tengen Ngaktifake Operasi Konten CMS-Agnostik

Ora kabeh DAM digawe padha. Nalika ana platform CMS sing nawakake DAM, iku mung siji unsur saka solusi sing luwih gedhe– bisa uga solusi bolt-on saka akuisisi anyar. DAM platform iki tumindak minangka repositori prasaja kanggo aset pungkasan lan ora menehi kekuwatan, ketangkasan, lan keluwesan sing dibutuhake kanggo bisa digunakake kanthi efektif ing ekosistem campuran sing terus berkembang.

Ing jagad digital sing kompleks saiki, merek ora bisa nggawe standar kanthi siji vendor kanggo kabeh tumpukan omnichannel. Mulane, nalika milih DAM, sampeyan kudu nggoleki solusi sing CMS-agnostik lan bisa dadi mesin konten universal kanthi integrasi ing pirang-pirang solusi hilir. Kanthi DAM sing paling apik, sampeyan bisa mbuktekake organisasi sampeyan ing mangsa ngarep kanthi kamardikan kanggo ngembangake bisnis sampeyan dadi saluran anyar, liwat integrasi sing bisa diperpanjang lan mbukak. 

DAM sampeyan kudu bisa nyukupi kabutuhan omnichannel ing kabeh CMS, macem-macem CMS kanthi paralel, lan meh kabeh jinis saluran lan konfigurasi ekosistem. Dadi mesin konten universal, ora gumantung saka owah-owahan sing sampeyan lakoni menyang CMS ing dalan. Tinimbang ngandelake piranti sing mbatesi sing biasane mung "ngomong-ngomong" karo siji liyane, DAM independen, dibangun ing arsitektur konten sing bisa digabung, menehi kemampuan kanggo gampang nggarap ekosistem sing beda-beda supaya sampeyan bisa nyepetake wektu menyang pasar lan konversi. , lan ngontrol cara sampeyan mindhah merek sampeyan maju.

Uji Coba DAM Aprimo Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.