Kepiye Kacepetan Situs Pangaruh Tingkat Konversi E-commerce Seluler

Perdagangan Seluler

Kita nggabungake program hadiah lan nggawe sawetara arus otomatisasi pemasaran sing dipersonalisasi lan canggih kanggo klien e-commerce sing nambah penghasilan kanthi dramatis.

Nalika terus nonton pangguna mili saka email liwat konversi, kita nemokake sawetara masalah babagan hosting lan platform sing pengaruhe signifikan kacepetan situs - frustrasi karo calon pelanggan lan nolak tarif ditinggalake - utamane ing mobile Piranti.

Napa Masalah Kacepetan Kaca

Napa Kecepatan Kacepetan Dadi E-Niaga

Apik banget kanggo nggarap akuisisi pemasaran, retensi, upsell, lan nambah otomatis nilai order rata-rata kanggo e-commerce ... nanging kajaba kacepetan situs lan pengalaman blanja sing luar biasa, sampeyan ora bakal maksimal ngasilake investasi pemasaran. Uga, situs e-commerce sampeyan kudu dites macem-macem cara kanggo mesthekake kacepetan tetep apik:

  • Apa situs e-commerce sampeyan kanthi cepet ing kabeh browser?
  • Apa situs e-commerce sampeyan kanthi cepet ing kabeh piranti seluler?
  • Apa situs e-commerce sampeyan kanthi cepet ing kabeh piranti desktop?
  • Apa situs e-commerce sampeyan kanthi cepet ing kabeh wilayah geografis sing sampeyan lakoni?
  • Apa situs e-commerce sampeyan kanthi cepet yen sampeyan duwe akeh pengunjung ing situs sampeyan?

Nggawe kinerja kacepetan situs lan ngukur tarif konversi ing segmen kasebut kritis lan bisa uga nuduhake sawetara masalah sing bisa nyebabake tarif konversi.

Tarif Bouncing kanthi Kacepetan Kaca

Ora ana pitakon babagan pengaruh sakabehe kacepetan kaca babagan tarif ditinggalake:

Tarif Bouncing Kanthi Kacepetan Kaca (Detik)

Kacepetan Situs E-Niaga Seluler

Pelanggan ora duwe kuatir maneh ing blanja ing piranti seluler kaya biasane. E-commerce seluler pancen angel banget ... yen pengunjung nonton layar liyane utawa ngobrol lan blanja ing piranti seluler, kacepetan, lan jalur konversi sampeyan kudu bisa digunakake kanthi gampang, bisa uga dheweke langsung mumbul utawa ninggali kreto sing ' wis diwiwiti. Priksa prabédan prilaku sing dramatis ing antarane piranti:

  • A pengunjung seluler luwih saka kaping pindho bisa uga mumbul saka situs tinimbang pengunjung desktop.

Desktop vs Statistik Browsing Seluler

Lan kepiye tegese kanggo tumindak belanja e-commerce seluler? Gedhe banget:

  • Dandan 100 milidetik nambah ritel tingkat konversi dening 8.4%
  • Dandan 100 milidetik nambah ritel nilai urutan rata-rata (AOV) karo 8.4%
  • Dandan 100 milidetik nambah merek mewah tampilan kaca dening 8.4%

Peningkatan Kecepatan Situs Seluler ing Konversi E-commerce lan Nilai Pesenan Rata-rata

Nyatane, iki ana 4 studi kasus babagan pengaruh kacepetan kaca e-commerce seluler:

  • Amazon bakal ilang $ 1.6 milyar saben taun yen kacepetan situs alon nganti 1 detik.
  • Kandang stabil nambah 10% ing tingkat konversi nalika nyuda rata-rata wektu mbukak kaca ngarep kanthi 1 detik.
  • Walmart ngalami kenaikan tarif konversi 2% kanggo saben 1 detik dandan nalika mbukak kaca.
  • AliExpress nyuda wektu mbukak kaca nganti 36% lan nambah pesenan 10.5% lan nambah konversi 27% kanggo pelanggan anyar.
  • Aldo nemokake manawa pangguna seluler sing ngalami kaping rendering luwih cepet ngasilake bathi 75% luwih akeh tinimbang rata-rata lan 327% bathi luwih akeh tinimbang sing ngalami rendering wektu alon.

kasus studi e-commerce kacepetan kaca

Sepira Pentinge Kecepatan Web kanggo E-Niaga?

  • 88% pengunjung milih pengecer online sing menehi pengalaman situs web kinerja dhuwur.
  • $ 18 milyar ilang saben taun amarga kranjang blanja sing ditinggal.
  • Pelanggan ngelingi wektu mbukak online 35% luwih dawa tinimbang sing sejatine.

Kita wis akeh nulis ing faktor sing nyebabake kaping mbukak kaca lan aku ngajak sampeyan nggarap kacepetan kaca sadurunge sampeyan miwiti nggawa wong menyang situs sampeyan.

Statistik lan grafis kasebut diwenehake ing

Pandhuan sing wis diluncurake Pakar Pambangun Situs Web Statistik Wektu Beban Situs Web - Napa Cepet Penting ing taun 2020. Nggunakake statistik rinci, aset desain sing ramping, lan studi kasus profesional, pandhuan kasebut nyoroti kebutuhan penting kanggo situs web kanthi cepet supaya konsumen online wareg lan setya karo toko e-commerce sing efisien. 

Waca Napa Pentinge Cepet ing taun 2020

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.