Kepiye Rating Produk Shopper Mengaruhi Pedagang AdWords

Depositphotos 38521135 s

Google ngluncurake fitur AdWords ing pungkasan wulan Juli kanggo mbantu para pembeli njupuk keputusan tuku sing luwih lengkap. Iklan Listing Produk (PLA) ing Google.com lan Google Shopping saiki bakal duwe rating belanja produk utawa Google.

Pikirake Amazon lan pancen persis sing bakal sampeyan tingali nalika nggoleki produk lan layanan ing Google. Rating produk bakal nggunakake sistem rating bintang 5 kanthi jumlah tinjauan.

Rating Produk Google

Ayo dadi ngomong yen sampeyan ing pasar nggawe kopi anyar. Yen sampeyan nggoleki produk ing Google, asil bakal menehi dhaptar produk sing kasedhiya bebarengan karo rating lan jumlah review. Fitur Google Ads anyar iki kasedhiya kanggo para pembeli ing Amerika Serikat saiki.

Kepiye Rating Produk Mbantu Pembeli

Kanggo para pembeli, mupangat kasebut mesthi jelas. Kanthi rating kanthi efisien misahake produk lan layanan, keputusan tuku bisa uga luwih lengkap lan bisa dirampungake kanthi luwih cepet. Para pembeli ora kudu mriksa kabeh ulasan kanggo ngukur babagan regane produk tartamtu karo konsumen liyane.

Informasi kritis sing mbantu pembeli bisa luwih gampang digoleki. Ora perlu konsumen nggawe telusuran liyane amarga review produk kasedhiya ing Iklan Listing Produk amarga fitur AdWords anyar.

Kepiye Rating Produk mengaruhi Pedagang

Luwih saka apa sing ditindakake fitur AdWords anyar kanggo para pembeli, rating produk dipercaya migunani kanggo para pedagang kanthi sawetara cara. Kanthi nyetel produk lan layanan kanthi rangking ing telusuran Google, Iklan Listing Produk bisa mbantu ngasilake lalu lintas sing luwih mumpuni kanggo para pedagang. Tes awal ing beta uga nuduhake kenaikan klik-tayang 10 persen ing Iklan Daftar Produk.

Kanggo nggambarake luwih lengkap, ayo bali menyang conto produsen kopi. Nalika nggoleki item ing Google.com utawa Google Shopping, sing bakal dituku pembeli yaiku dhaptar asil belanja sing disponsori. Siji item bisa uga duwe rating bintang papat kanthi 230 ulasan pangguna. Liyane kanthi rating 4.5 bintang kanthi 3,427 ulasan lan liya-liyane. Google luwih misahake item kasebut menyang paling populer lan wong uga dianggep.

Nalika pembeli ngeklik rating, dheweke bakal pangalihan menyang jendela anyar sing luwih lengkap babagan rating. Laporan sing jero bisa uga ngemot rincian kayata layanan pelanggan, penanganan klaim, diskon, biaya, kemudahan tuku, kualitas situs web lan mesthine kepuasan umume. Uga kalebu ing jendhela iki ana link menyang homepage pedagang sing nambah kemungkinan klik-tayang.

Rating lan Ulasan Google Shopping

Rating Produk AdWords, kanthi ringkes, nawakake para pedagang cara liya supaya bisa tampil saka kompetisi kanthi nambah persentase CTR lan pungkasane bisa entuk untung.

Ngendi Google Entuk Data

Nulungi para pembeli nggawe keputusan karo peringkat belanja Google nalika nambah ekspos produk lan RKT kabeh apik. Nanging kepiye carane sah rating kasebut? Saka ngendi data kanggo rating?

Miturut Google, rating produk minangka kompilasi rating lan data review saka macem-macem sumber. Rating bisa uga saka sudagar, pangguna, agregator pihak katelu lan situs editorial sing digabung kanggo nuduhake perwakilan agregat rating kasebut.

Data kasebut, kanthi tembung liyane, utamane asale saka Survei Konsumen Google yaiku cara mesin telusuran kanggo entuk umpan balik konsumen. Rating pungkasan sing ditampilake ing asil telusuran adhedhasar biasane luwih saka 1,000 survey. Nganyari uga terus dileksanakake minangka pendapat umum babagan pangowahan perusahaan, produk utawa layanan.

Sapa sing Bisa Nggunakake Fitur Rating Produk

Rating kanggo Iklan Listing Produk mung migunani kanggo para pedagang lan pengiklan sing target target para pembeli AS. Kanggo ngaktifake fitur kasebut, para pedagang kudu milih nuduhake kabeh data review produk kanthi langsung karo Google utawa liwat agregator pihak katelu. Sumber pihak katelu sing disetujoni kalebu Bazaarvoice, Ekomi, Feefo, Ulasan PowerRe, Reevoo, ResellerRatings, Ditampa Shopper, TurnTo, Ulasan sing Diverifikasi, Sudut pandang, Yotpo.

Pedagang kudu paling ora duwe telung review supaya bisa entuk hak. Google uga menehi wektu sing cukup kanggo para pedagang kanggo mutusake arep nuduhake konten sing ditinjau utawa liyane wiwit pungkasan Juli nganti Oktober. Sajrone periode kasebut, kabeh Iklan Listing Produk bakal ditampilake fitur rating produk kanggo sing duwe data tinjauan. Ayo Nopember, rating produk mung bakal ditampilake yen pedagang milih nuduhake review kanggo produke dhewe-dhewe.

Cara Ngaktifake Rating Produk Google

Yen Google wis nglumpukake data review sing cukup kanggo produk sampeyan, rating kasebut bakal ditampilake kanthi otomatis ing dhaptar sampeyan. Yen sampeyan pengin nggawe manawa rating isih bakal ana sawise periode sih, bisa uga ngrampungake formulir rating produk saiki.

Yen bisnis nggunakake PLA, iki minangka salah sawijining kesempatan kanggo njupuk kauntungan. Rating sing apik ing dhaptar sampeyan minangka salah sawijining cara kanggo narik lan mbiyantu para pembeli njupuk keputusan tuku. Rating sing salah, ing tangan siji, bisa uga narik perhatian saka produk sampeyan. Dadi elinga rating bakal saya suwe saya suwe. Kanggo terus maju ing ndhuwur, ora ana cara liya kanggo nindakake bisnis tinimbang nawakake layanan pelanggan sing apik lan mung produk sing paling apik. Tujuan kanggo rating 5-bintang saben-saben lan kanggo bisnis sampeyan mung arah sing kasedhiya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.