Kepiye Hubungan Nggawe Seri Webinar Revenue

Kepiye Hubungan Seri Webinar Revenue | Blog Tech Pemasaran

Kepiye Hubungan Drive Webinar Series | Martech ZoneSajrone wulan Juni, kanca lan klien, Right On Interactive lan TinderBox, gabung kanggo nggawe ide sing hebat seri webinar babagan kepiye hubungan nyurung penghasilan. Right On Interactive, sponsor saka Martech Zone, nyedhiyakake a solusi otomatisasi pemasaran kanthi fokus ing babagan menang, njaga, lan nambah sesambetan. TinderBox minangka SaaS piranti lunak proposal penjualan online  sing nggawe gampang nggawe proposal proposal penjualan multimedia, kanggo prospek sampeyan. Loro-lorone duwe pemahaman sing luar biasa babagan industri pemasaran lan penjualan, sing wis dituduhake ing seri webinar iki.

Iki minangka seri 3 bagean, kanthi fokus ing macem-macem bagean siklus marketing lan sales ing saben webinar 30 menit. Ing ngisor iki sawetara pilihan utama saka saben sesi, nanging sampeyan mesthi kudu ngrungokake seri kanggo sinau luwih lengkap! Sampeyan uga bisa ngetutake obrolan ing Twitter kanthi #ngakakkocak hashtag.

Bagean 1: Lukisan Gambar Prospek Sampeyan

Mangkene sawetara poin diskusi lan takeaway saka webinar iki:

  • Sapa sing kudu ngentekake wektu kanggo ngobrol
  • "Penerapan teknologi otomatisasi pemasaran samesthine bakal nambah nganti 50% ing taun 2015." (Keputusan Sirius)
  •  "50% timbal sing nduweni kualifikasi durung siyap tuku." (Gleanster)
  •  Ngalih saka perusahaan sing ngandhani apa masalah sampeyan kanggo mbantu ngatasi masalah sing wis dingerteni
  •  Kepiye akuisisi timbal luwih akeh babagan prospek
  • Kualitas luwih saka jumlah (lead)
  • Nggawe komunikasi sing cocog, cocog
  • Ngakoni kabeh sumber utama kanggo konversi luwih akeh
  • Tips babagan cara miwiti (target, profil pelanggan, prospek bisnis)

Bagean 2: Skor Nyritakake Crita

  • Ngomong babagan nyelarasake target sales lan marketing
  • Priksa manawa gaweyan kasebut lancar lan efisien lan efektif
  • "47% pemasar B2b ujar manawa cedhak kurang saka 4% kabeh lead sing digawe pemasaran, utawa malah ora ngerti metrik iki." (Riset Forrester)
  • "Umume wong 12% luwih seneng tuku yen sampeyan bisa nggawe hubungan emosional." (Poll Gallup)
  • "Ing taun 2020, pelanggan bakal ngatur 85% hubungane tanpa kudu ngobrol karo manungsa." (Riset Gartner)
  • Nggunakake skor kanggo ngenali lan nduweni kualifikasi internal
  • Skor kudu cocog karo macem-macem jinis hubungan
  • Saben tahapan kudu dianggep beda
  • Nomer kasebut menehi wawasan babagan kabeh crita - siklus urip sesambetan

 Rungokake Bagian 2 ing kene.

Bagean 3: Ayo dadi pribadi

  • "Para pembeli B2B udakara 70% liwat proses tuku sadurunge ngubungi vendor." (Keputusan Sirius)
  • Nglarasake alat kanthi sesambetan
  • Ngomong babagan gaweyan sing apik saka pemasaran nganti dodolan
  • Ngormati, Relevansi, Responsif
  • Narik, Ngasuh, Ngonversi (corong penjualan / pemasaran lan cara ganti)
  • Pengalaman kanthi merek kanthi lengkap kanggo para pelanggan
  • Nggunakake teknologi kanggo nyambung nasional lan internal
  • Data ngonversi konversi
  • Transaksi cedhak amarga sesambetan
  • Ngomong ing panggung
  • Wektu kanggo njaluk pribadi mbutuhake 70% cara liwat proses kasebut

Rungokake Bagian 3 ing kene.

Luangake wektu lan rungokake iki sing fantastis seri webinar - sampeyan ora bakal getun!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ing SukritInfotech, kita nemtokake manawa tujuan sampeyan ngarsane web bisa ditrapake liwat layanan siklus lengkap. Layanan kita relevan nanging ora winates kanggo pangembangan piranti lunak, solusi perusahaan adhedhasar web, aplikasi web, lan portal Web Development Company. Kanthi proses siklus lengkap sentris-klien lan pengalaman domain solid-rock, tenaga kerja sing duwe bakat lan terlatih nyedhiyakake saben proyek kanthi tepat wektu sanajan ukuran lan kompleksitas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.