Kepiye Orabrush mlebu ing Walmart

orabrush

Ing rong taun, Dhokter Bob Orabrush wiwit adol garasi nganti adol nasional ing saben Walmart ing saindenging negara. Luwih saka 2 yuta pembersih ilate wis didol tanpa sembarang pariwara tradisional.

Kunci strategi kasebut yaiku kampanye pemasaran agresif sing nggabungake kabeh aspek paling efektif ing pemasaran virus lan target. Orabrush wis dadi sensasi Youtube Nambani Napas Ala saluran sing entuk luwih saka 38 yuta views lan 160,000 pelanggan, dadi saluran sponsor paling akeh nomer telu, sing mung ana Old Spice lan Apple. Kaya sing kita ngerteni, iku produk pertama sing ora ana distribusi ing saindenging negara mung nggunakake Youtube.

Mangkene rincian strategi pemasaran sing luar biasa:

Salah sawijining elemen strategi umum yaiku nargetake karyawan Walmart ing Facebook kanthi kampanye iklan kanggo njaluk Orabrush ing toko. Saiki Orabrush adol nasional, lan dheweke nindakake tanpa nate ngunjungi lan nempuh produk kanthi langsung karo perusahaan!

Nganyari: Priksa manawa ngrungokake wawancara sing luar biasa karo Jeffrey lan Austin!

One comment

  1. 1

    Apa crita sing ora apik, dadi apik tenan. Saiki Walmart bakal nggawa produk Orabrush, karyawan Walmart sing bisa nerangake babagan keutamaan produk bisa uga kudu ngganti nada. Pandhuan Endorsement FTC sing direvisi durung mesthi nggawe panggilan rinci kaya karo karyawan pengecer sing nggawa produk, nanging minangka bagean saka kasunyatan anyar nggunakake saluran sosial kanggo dukungan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.