Kepiye Ora Ngganggu Babagan Konten Pemasaran

Layar layar 2013 03 08 ing 2.39.20 PM

Dadi bisnis sampeyan duwe blog lan ana ing kabeh platform sosial utama, lan bisa uga sawetara sing khusus industri - apik banget! Saiki piye? Kepiye cara sampeyan ngisi saluran kasebut, lan sing luwih penting, ing siklus warta 24/7 iki, kepiye carane supaya konten sampeyan bisa rame lan misuwur?

Pesenan dhuwur. Kabeh wong kudu dadi pemasar konten saiki. Nanging aja keweden. Tenan Coba waca presentasi ing ngisor iki kanggo langkah demi langkah kanggo nggawe sing apik - ngeruk - konten sing apik banget.

Sawetara panemune babagan marketing konten saka JESS3 VP Strategi Brad Cohen:

1. Fokus karo biaya murah (waca: wektu, sumber daya, dhuwit, lsp), upaya gedhe. Sebabe cukur cukur Occam suwene wis pirang-pirang taun amarga pancen ora ana gandhengane karo apa sing bisa ditindakake kanthi kurang. Gagasan sederhana bisa digunakake, lan nganti sampeyan duwe anggaran sing ngidini keluwih, luwih becik eling.

2. Pepatah lawas "nulis babagan sing sampeyan ngerteni" uga bener. Temtokake topik sing cocog karo merek sampeyan. Utawa paling ora sampeyan bisa nambah crita kanthi cara sing nggumunake.

3. Ngenali sumber daya sing bisa mbentuk konten sampeyan. Contone, data hard nyedhiyakake visualisasi, dene UGC bisa didandani maneh kanggo keterlibatan luwih lanjut. Temokake apa sing sampeyan lakoni (saka data hard nganti pengalaman kualitatif), lan aja nganti wates karo sing sampeyan pikirake menarik. Miwiti kanthi ndeleng kabeh sing ana ing pucuk driji, banjur coba pikirake babagan carane nggawe perkara kasebut dadi menarik kanggo target target lan saluran sing digunakake.

4. Posisi dhewe dadi ahli babagan topik sing disenengi para pamirsa (sing ana gandhengane kanthi langsung utawa ora langsung karo merek sampeyan). Nggawe konten sing cocog karo kapinterane nggawe merek sampeyan luwih relevan sajrone urip. Nanging babagan nambah nilai, ora mung nggabungake obrolan wong liya.

5. Nentokake kepiye cara crita kasebut penting uga kaya apa critane.

6. Bisa nyritakake crita sing padha kanthi cara sing beda-beda. Saben ide bisa digawe dadi seri konten. Nliti crita kanthi nggunakake sudhut beda, para pamirsa duwe pengalaman sing luwih sugih - nalika menehi luwih akeh konten. Aja dadi Dr. Seuss ('kepiye sampeyan nggunakake produk nalika udan, ing kreta, ing prau, nganggo wedhus?'). Kita ora pengin keluwih-luwih tanpa regane, nanging crita maneh kanthi cara sing nambah nilai utawa narik kawigaten para pamirsa sing beda-beda.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.