Pira Sampeyan Mbayar kanggo Twitter?

Twitter DhuwitAna sawetara desas desus babagan Twitter ngisi daya kanggo akun komersial, nanging katon gosip wis ulig. Miturut aku, ala banget.

Telung Alasan Twitter kudu dikenani biaya:

  1. Mbayar olahpesen komersial minangka kunci nyuda spam pesen teks ing industri seluler. Nggawe komersial pangguna sing mbayar ing Twitter bisa uga nyuda jumlah Spitterer ing kana. Aku kesel karo akeh wong sing Nggawe Dhuwit sing nggayuh aku. Mbayar layanan utawa nomer tweet komersial sing dikirim bakal ngganggu para pangguna iki.
  2. Iki minangka sarana sing kuat kanggo nambah penghasilan liwat Twitter. Aku pengin Twitter sukses lan tuwuh. Nggunakake dana investasi kanggo njaga lampu iku kaya bom wektu, utamane ing ekonomi iki.
  3. Wong-wong ing Twitter guyon yen mikir yen iki minangka media komunikasi kanthi kekuwatan email sing awet. Twitter pancen apik tenan, nanging aku ora ragu yen bakal ana sing luwih apik mengko wae. Yen Twitter duwe kapitalisasi lalu lintas komersial, mula bakal menehi modal sing dibutuhake kanggo nggawe platform lan maju - luwih maju tinimbang apa wae sing bakal mbesuk.

Aku uga mikir bisa dadi ide sing apik kanggo Twitter API aplikasi terintegrasi mbayar panggunaan. Iki bakal ngresiki akeh aplikasi konyol sing nyelehake Twitter API lalu lintas.

Pira Aku Mbayar?

Amarga blogku pancen ngasilake bathi liwat pariwara lan biaya konsultasi, cukup gampang kanggo ngetung sepira lalu lintas Twitter sing kasedhiya. Blogku entuk 5% lan 8% lalu lintas saka Twitter. Yen aku ngasilake $ 10 r ing taun kepungkur, aku bisa ngubungake $ 500 dadi $ 800 menyang Twitter. Mesthi wae, aku pengin entuk bathi saka Twitter, mula yen mbayar $ 240 - utawa $ 20 saben wulan - bakal menehi bathi kanthi rapi.

Mesthi, sing Smippies bakal njerit banget ... golek dhuwit ing Internet? Kanggo blogging mikro? Hogwash! Pancen sejatine, aku ngira aplikasi gedhe sing mbisakake komunikasi bisa ngasilake dhuwit.

Yen Twitter ora duwe kapitalisasi lalu lintas lan tekan saiki, bisa uga mung ilang modal nalika sabanjure, luwih apik Twitter tekan pasar lan akeh sing beda-beda iki terus.

5 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Iku misale jek kula sing ana sawetara perusahaan (lan Smippies) metu ana sing lali padha kudu nggawe dhuwit kanggo urip. Yen aku bisa njagong ing kamar kabeh dina lan nggawe aplikasi gedhe lan apik kanggo free, Aku! (Aku uga kudu akeh bantuan.) Sayange langkah urip lan tagihan kudu mbayar, lan investor nyana bali.

    Aku mbayangno yen Twitter mung ngisi pangguna API bisa luwih akeh tinimbang mbiayai kabutuhane.

    Adam

  2. 2

    Yen aku dadi Google, aku bakal mbayar 1.5 milyar kanggo dheweke, apa sing dibayar kanggo Youtube. Dheweke wis tip. Youtube wis tip. Skype wis tip. Mung leladen aku duwe crita Myspace. Iku nesu ing 05,06, banjur Facebook mung rampung wipes metu. Nanging sampeyan kudu njupuk gambar.

  3. 3

    Minangka konsumen nggunakake Twitter kanggo panggunaan pribadi, aku bakal nglampahi $ 5 / sasi lan minangka pemilik biz, sing ngerti aku entuk lalu lintas, nanging durung yakin apa liya, aku uga bakal mbayar.

    Muga-muga twitter ora ngisi daya, aku seneng alat kasebut, lan pengin ana lan terus berkembang. Smippies bakal dibendung.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.