Apa Regane Produksi Video panjelasan?

Video panjelasan

My agensi wis ngeterake sawetara proyek video panjelasan kanggo para klien. Kita wis entuk asil sing apik tenan pirang-pirang taun suwene nggunakake, nanging regane beda-beda. Nalika video panjelasan bisa uga katon terus maju, ana akeh bagean sing bisa dipasang video panjelasan efektif:

  • script - skrip sing ngenali masalah, menehi solusi, mbedakake merek, lan meksa pamirso supaya bisa tumindak sawise nonton video kasebut.
  • Ilustrasi - karakter lan adegan kudu dirancang kanthi tliti kanggo nyambung karo pemirsa kanthi emosional.
  • Voiceover - pamrih swara profesional regane abot ing emas, nggawe skrip sampeyan urip lan bisa digunakake karo wong sing nonton.
  • muni - efek swara lan musik latar mburi sing dicampur kanthi profesional karo audio lan cocog karo animasi sing penting.
  • Animation - animasi sing lancar, konsisten, lan tepat wektu bakal nggawe sesanti kasebut bebarengan.

Mayoritas studio animasi ngisi saben menit video wiwit gaweyan kasebut selaras karo output sing dibutuhake. Iki ora ateges video 5 menit bakal regane 2.5 kaping luwih murah tinimbang video 1 menit, ana sawetara tabungan yen sampeyan luwih suwe. Nanging, suwe-suwe panjelasan sampeyan, sampeyan bakal menehi pengaruh negatif marang kinerja video panjelasan sampeyan. Video panjelasan sing apik kudu dikethok lan dikompresi mung karo panjelasan sing persis kaya sing digambarake.

Lan nalika biaya, Andre Oentoro saka Breadnbeyond menehi saran ing ngisor iki.

Milih sing paling murah ora mesthi entuk asil paling ala, lan mbayar rega premium uga ora bakal marem.

Cara Milih Perusahaan Produksi Video Panjelasan sing Tepat

  1. budget - Filter kanggo nemokake perusahaan sing ngisi biaya miturut anggaran sampeyan.
  2. review - Priksa portofolio lan pilih sing disenengi.
  3. Komunikasi - Kirim rincian babagan apa sing sampeyan karepake kanggo video panjelasan sampeyan.
  4. penawaran - Nyuwun penawaran.
  5. Pengarepan - Nyetel kanthi jelas apa sing bakal dibayar.

Sampeyan bisa mriksa manawa bakal menehi diskon kanggo para panjelasan mbesuk amarga biaya merek lan ilustrasi dilebokake ing video pertama. Sampeyan uga pengin takon apa ana tabungan yen sampeyan nyedhiyakake skrip, ilustrasi, musik utawa aspek liyane. Aja lali manawa perusahaan video panjelasan mung menehi video output, dudu animasi mentah. Yen mbutuhake suntingan, sampeyan kudu bali lan entuk penawaran tambahan.

Elinga yen, kajaba yen sampeyan duwe pengalaman, pengalaman desainer video panjelasan minangka bagean saka pambayaran - bisa uga luwih ngerti tinimbang sampeyan!

Pira Kayane Panjelasan?

Ing infographic iki saka Breadnbeyond, Pandhuan Insider Lengkap kanggo Milih Perusahaan Produksi Video Panjelasan Paling Apik, perusahaan nggambarake proses lan langkah-langkah rinci babagan cara golek perusahaan sing paling apik. Siji aspek infographic sing disedhiyakake yaiku biaya per perusahaan video panjelasan utama. Rentange cukup - antara $ 1,000 nganti $ 35,0000 saben video panjelasan. Umume proyek klien sing wis digarap ing njaba wis gagal ing kisaran $ 10,000 kanggo panjelasan 90 detik.

Mangkene infographic lengkap kanthi rega perusahaan produksi video panjelasan saka Wizmotions, Gisteo, Hound Studio, Breadnbeyond, Video Crita Sederhana, Video Pemula Kebakaran, DemoDuck, Epipheo, Nerangake, Lan IdeaRocket. Kita uga wis nggunakke Yum Yum Video sing regane padha karo Epipheo.

Pira regane Video Panjelasan?

2 Komentar

  1. 1

    Go karo perusahaan ing negara berkembang iku Gamble. Malah sing dipercaya bisa nggarap acara kaya Simpsons utawa Venture Brothers utawa saluran kaya Disney utawa Nickelodeon, pungkasane akeh gaweyane sing ditata dening para seniman ing negara-negara kasebut.

    • 2

      Kaya layanan global, ana perusahaan sing hebat lan elek ing endi wae. Kita sejatine ora weruh korélasi babagan asal usul perusahaan. Kita uga wis duwe nasib apik lan ala ing negara kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.