Pira regane Infografis? (Lan Cara Ngirit $ 1000)

regane pira

Ora ana seminggu yen kita ora duwe infographic ing saben tahap produksi ing DK New Media. Tim strategis kita terus-terusan nggoleki topik unik sing bisa digunakake ing strategi pemasaran konten saka klien. Tim peneliti nglumpukake riset sekunder anyar saka Internet. Pawarta kita nulis crita babagan konsep sing ditemokake. Lan para desainer ngupayakake nggawe crita kasebut kanthi visual.

Bisnis sing nerbitake # infografis duwe volume lalu lintas luwih gedhe 12%

Apa sing diarani Infographic?

Umume pemasar konten mikir yen infographic mung mbungkus akeh data lan statistik ing premis sing diwenehake. Uh ... kita ndeleng iki ing saindenging web lan meh ora nate nuduhake manawa ora ana prekara sing bisa ditemokake babagan statistik sing ditemokake. Kita yakin manawa infographic imbang nyritakake crita sing kompleks, kanthi visual nyedhiyakake riset pendukung, dioptimalake kanggo ndeleng ing macem-macem situs lan piranti, lan pungkasane ana tumindak ajakan sing narik kawigaten supaya pamirsa njupuk keputusan.

Faktor Apa sing Mengaruhi Biaya Infographic?

Ana pirang-pirang karya sing ana ing saben infographic sing dikembangake, nanging kita isih regane cukup murah dibandhingake karo perusahaan liyane. Infografis bisa beda-beda ing rega - saka sawetara atus dolar kanggo desain, nganti puluhan ewu dolar kanggo produksi, promosi, lan promosi lengkap. Mangkene jinis pitakon sing kudu sampeyan takon nalika duwe agensi nggawe infographic sabanjure?

  • Research - Apa sampeyan wis duwe kabeh riset lan data sing dibutuhake kanggo infographic? Salah sawijining conto yaiku nalika sampeyan nerbitake ebook utawa whitepaper - biasane sampeyan duwe kabeh riset sing dibutuhake tinimbang nyebarke sumber kanggo nggoleki data. Duwe data dhewe bisa ngirit sawetara wektu - nanging biasane ora cukup kanggo ngganti rega.
  • iklan - Kadhangkala, kita kerja keras kanggo merek infografis kaya klien, nalika digunakake kanggo menehi merek beda-beda. Yen nonton ndeleng merek sampeyan ing endi wae, sampeyan bisa uga ora nggayuh prospek anyar utawa uga entuk akeh nuduhake infographic. Kayane katon banget karo orientasi sales lan kurang informatif. Mesthine, yen sampeyan merek anyar, bisa dadi cara sing apik kanggo miwiti nggawe identitas! Ngramut standar merek sing nyenyet bisa nyuda biaya layanan desain.
  • timeline - Umume infografis kita butuh kerja sawetara minggu, wiwit ngrencanakake liwat produksi, supaya sukses. Ing kabeh kejujuran, umume ora nyedhiyakake usulan sing luwih sithik kajaba umume upaya sing sithik bakal minimal. Nalika nggawe infografis saka awal kanthi wektu sing luwih cekak, kita durung bisa ndeleng asil kaya nalika dijaga lan perhatian sing cocog. Kaya proyek apa wae, tenggat wektu sing luwih ketat nambah biaya.
  • pirsawan - Kanthi Martech Zone, kita bisa nggawe promosi infografis sing gegandhengan karo pemasaran lan sales menyang para pamirsa, sing ukurane cukup gedhe kanthi industri. Nalika agensi liyane dikenani biaya kanggo promosi lan promosi, kita bakal asring ngeculake biaya kasebut lan mung bakal nerbitake menyang komunitas kita lan ora bisa diarepake.
  • aset - Dadi akeh karya infografis klien supaya kita ora percaya yen kudu nyekel file grafis sing wis rampung. Kita bakal kerep nggawe presentasi utawa versi PDF uga versi vertikal sing dioptimalake web kanggo klien. Nanging, isih diserahake file kasebut menyang tim kasebut, supaya tim pemasarane bisa nggabungake lan ndandani grafis lan informasi ing jaminan liyane sing disebarake. Sing nambah laba investasi kanthi signifikan.
  • langganan - Siji infographic bisa menehi pengaruh sing luar biasa kanggo perusahaan. Nanging, akeh sing bisa sinau babagan produksi infographic pertama sing bisa digunakake kanggo ngoptimalake infografis mbesuk. Uga, yen koleksi infografis bisa dirancang kanthi padha, bakal ana penghematan biaya. Disaranake sampeyan ndhaptar klien paling ora 4 infografis - siji per kuartal banjur nonton kinerja ing wulan sawise diterbitake.
  • promosi - Infografis luar biasa, nanging supaya bisa dideleng liwat pariwara mbayar isih ana cara sing apik. Kita nyedhiyakake promosi sederhana saka infografis klien liwat platform kaya Iklan StumbleUpon. Ora kaya konten khas, ora mbutuhake kampanye sing lagi ana. Kampanye pambuka kanggo nambah visibilitas awal bisa cukup supaya bisa dituduhake lan diterbitake ing situs sing relevan banget ing saindhenging Internet.
  • Pitching - Yen sampeyan duwe tim hubungan masyarakat internal utawa agensi hubungan umum sing kerja bareng karo sampeyan, Infographics luar biasa kanggo para influencer kanthi publikasi dhewe. Jinis layanan kasebut bisa nambah biaya infographic, mula sampeyan pengin ngevaluasi utawa ora kudu maksimalake ndeleng (kaya konten sing pas wektune) utawa golek strategi adhedhasar momentum luwih suwe yen ditemokake sacara organik

Dadi Pira Kayane Biaya Infographic?

Kanggo infographic tunggal, kita ngisi tarif proyek $ 5,000 (AS) sing kalebu promosi (ora nada) lan ngasilake kabeh aset menyang klien. Infographic triwulanan ngeculake biaya infografis saben $ 4,000. Infographic saben wulan ngeculake biaya dadi $ 3,000 amarga efisiensi sing bisa ditindakake. Aja ragu-ragu kontak karo kami yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar - utawa yen sampeyan pengin miwiti!

[box type = "success" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Sebutake artikel iki nalika sampeyan hubungi agensi kita lan kita bakal menehi diskon infographic pertama sampeyan kanthi $ 1,000. Utawa gunakake "infographics2016" nalika pesen online. [/ kothak]

Kita uga duwe rega agensi nalika nggawe infografis kanggo agensi liyane - hubungan umum lan desain. Hubungi kula kanggo rincian.

Apa ROI saka Infographic?

Infografis pancen minangka konten sing ajaib. Infografis bisa nyedhiyakake data kasebut utawa uga nerangake proses sing rumit.

  • mata uang - Infografis bisa nyebabake konversi liwat kognisi lan panguwasa sing tambah.
  • Sales - Akeh klien tim sales mlebu lan njaba nggunakake infografis kanggo ngramut lan melu prospek. Dheweke nggawe jaminan penjualan sing apik.
  • Andum - Infografis bisa nyebar kanthi viral lan nggawe pangenalan merek lan panguwasa online.
  • Social - Infografis minangka konten sosial sing luar biasa sing gampang dituduhake ing saben platform media sosial (kalebu animasi lan ngasilake video).
  • Panelusuran Organik - Infografis sing diterbitake ing saindhenging situs sing relevan nyebabake tautan lan peringkat sing sah kanggo klien sing nyebarke kanthi rutin.
  • Evergreen - Infografis asring nyedhiyakake sing bisa diwenehake maneh liwat wulan lan kadhang taun luwih saka setahun.

Pangasil investasi ing Infographic ora diukur pirang-pirang dina utawa pirang-pirang minggu, asring diukur ing pirang-pirang wulan lan taun. Kita wis duwe klien sing ngandhani pirang-pirang taun mengko yen dheweke isih kaca paling ndhuwur sing dibukak ing situs web.

Priksa Portofolio Kita Pesen Infographic Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.