Pira Konten sing Diprodhuksi Online kanthi 60 Detik?

Detik 60

Sampeyan bisa uga wis ngelingi sawetara sing kurang nyenengake nalika ngirim. Nalika nerbitake saben dina wis dadi bagean saka DNA ing taun-taun pungkasan, aku uga nantang majune situs kasebut lan nyedhiyakake luwih akeh fitur. Wingi, contone, aku terus karo proyek kanggo nggabungake rekomendasi whitepaper sing relevan karo situs kasebut. Iki minangka proyek sing wis tak simpen udakara setaun kepungkur, mula aku butuh wektu nulis lan malih dadi wektu kode.

Apa sampeyan kangen karo aku? Mesthi ora… ana akeh sumber daya sing nerbitake konten sing luar biasa. Aku ora ilusi yen aku paling apik - aku seneng nuduhake pinemuku lan mbantu ndhidhik wong-wong sing langganan lan ngetutake blogku kanggo terus menehi wawasan babagan alat lan informasi online sing aku temokake, riset. , lan sinau babagan.

Ngandika, volume swara sing digawe mung dadi pekak ... lan dadi luwih apik. Wong-wong ing Moz nindakake analisis konten lengkap karo BuzzSumo lan ditemokake:

  1. Mayoritas kiriman sing gegandhengan karo bisnis diterbitake nampa sawetara saham lan uga kurang link, paling ora ana 2 interaksi ing Facebook.
  2. Luwih saka separo kabeh tweet sing ana gandhengane karo bisnis duwe 11 utawa kurang saham. Aku yakin sawetara prekara iki amarga tumindake pangguna Twitter, nanging isih ana upaya tanpa ngasilake perusahaan.
  3. Luwih saka 75% kiriman bisnis duwe nol link eksternal dadi yen target njupuk telusuran organik… mayoritas bisnis gagal entuk lalu lintas organik.
  4. 85% konten tulisan duwe kurang saka 1,000 tembung sanajan luwih saka 1,000 tembung nampa luwih akeh saham lan tautan.

Kasus Kanggo Kurang Konten

Awal taun iki, kita ngluncurake strategi online kanggo kontrol hama perusahaan ing kene ing Indianapolis. Strategi sadurunge yaiku macem-macem kadaluwarsa pirang-pirang domain kanthi ewonan kaca sing kaya tembung kunci. Minangka mesin isi sing mlaku pirang-pirang wulan kanggo nyoba ngapusi algoritma… lan ora bisa digunakake. Situs kasebut mlumpat ing rangking lan banjur tiba ing titik sing bisa ditemokake ing indeks kasebut.

Kita nganalisa kabeh perusahaan regional lan konten sing gegandhengan sing diprodhuksi kanthi online kanggo entuk rangking unggul saka klien anyar. Kita sajujure nemokake akeh konten ing kana - nanging sawetara kaca sing luar biasa utawa rinci. Tinimbang nambah swara, kita riset siji topik kanthi bebarengan lan nggawe perpustakaan konten pest sing ditulis kanthi banyolan, kalebu pirang-pirang visual, lan kita miwiti ngasilake infografis lan dhaptar priksa kanggo situs kasebut.

Asilé yaiku, ing sawetara wulan, situs iki dominasi rangking. Pancen kerja keras banget lan kontene mbutuhake wektu lan larang banget ... nanging asile bisa digunakake. kurang isi bisa ngasilake luwih gedhe asil bisnis nalika gaweyan ditindakake.

Nalika ndeleng infographic iki lan ndeleng tren nggawe konten sajrone sak menit ing web sajrone sawetara taun kepungkur, ana kesempatan sing luar biasa. Gawe konten sing luar biasa lan isi bakal dadi raja ing antarane pion.

Infographic '60 detik 'kita nggambarake apa sing kedadeyan mung sak menit ing web. Jumlah telusuran Google, postingan Facebook lan pesen WhatsApp sing dikirim mung 60 detik pancen fenomenal! Kaping pisanan diterbitake taun kepungkur, saiki kita nganyari kanggo 2017, nuduhake statistik sajrone telung taun kepungkur. Robert Allen, Wawasan Cerdas.

Apa sing kedadeyan online sajrone sakmenit?

Pinten Konten sing Diproduksi Online ing 1 Menit?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.