Kepiye Pemasar Kaya Sampeyan Milih Panyedhiya Otomatisasi Pemasaran?

Gambar Fitur Otomatisasi Pemasaran

Kita wis nulis babagan pemahaman sing adoh banget ing sekitar apa otomatisasi pemasaran, lan nuduhake sawetara Tantangan B2B ing otomatisasi pemasaran industri Iki infographic saka Marketo, sing gabung karo Saran Piranti Lunak, nuduhake infographic iki ing papan sing nggabungake asil atusan perusahaan kanggo nemtokake apa sing nyebabake organisasi tuku sistem otomatisasi pemasaran.

Apa sampeyan ngerti manawa 91% pembeli ngevaluasi otomatisasi pemasaran kanggo kaping pisanan? Iki ora nggumunake kita, amarga ngerti manawa otomatisasi pemasaran wis nyebar saben taun - luwih akeh perusahaan ngerti manawa kudu kompetitif, otomatisasi pemasaran perlu. Panemuan utama liyane yaiku alasan utama perusahaan ngevaluasi piranti lunak otomasi pemasaran yaiku kanggo ningkatake manajemen timbal lan proses otomatisasi. Dayna Rothman, Marketo

Infographic nanggapi 3 pitakon umum… sapa, kenapa lan apa babagan otomatisasi pemasaran:

  • Sapa sing nggoleki piranti lunak otomasi pemasaran?
  • Napa perusahaan sing golek piranti lunak otomasi pemasaran?
  • Apa kemampuan sing paling dibutuhake ing piranti lunak otomasi pemasaran?

Siji-sijine saran nalika milih panyedhiya otomatis pemasaran yaiku ... aja metu lan takon Apa Solusi Otomatisasi Pemasaran Paling Apik?. Penyedia otomatisasi pemasaran kabeh beda karo fokus fitur, mupangat, lan proses sing didhukung. Saran kita marang perusahaan supaya luwih dhisik nggawe proses pemasaran kanggo akuisisi, retensi lan kesempatan upsell banjur peta proses kasebut menyang piranti lunak otomasi pemasaran. Pilih piranti lunak sing paling cocog kanggo proses sampeyan. Lan aja ngrusak bank kanthi solusi, sampeyan butuh luwih akeh sumber daya kanggo ngetrapake solusi otomatisasi pemasaran tinimbang mung langganan layanan!

State-of-Marketing-Automation-Trends-2014

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.