Suwene Apa Kasedhiya Peringkat ing Hasil Panelusuran Google?

Suwene Apa Sampeyan Bakal Dhasar ing Google?

Kapan nggambarake peringkat kanggo para pelanggan, aku nggunakake analogi balapan kapal ing endi Google dadi samodra lan kabeh pesaing sampeyan minangka kapal liyane. Sawetara prau luwih gedhe lan luwih apik, ana sing lawas lan meh ora tetep ngambang. Sementara, samodra uga obah… kanthi badai (owah-owahan algoritma), ombak (popularitas telusuran lan palung), lan mesthine popularitas terus konten sampeyan dhewe.

Asring bisa ngerteni manawa ana kesenjangan sing ngidini kita mlaku terus lan entuk sawetara visibilitas pangkat telusuran organik, nanging luwih asring mbutuhake wektu kanggo ndeleng apa sing kedadeyan ing industri klien, apa upaya sing ditindakake para pesaing, lan kepiye panguwasa telusuran kasebut kena pengaruh pangowahan algoritma lan masalah kesehatan situs.

  • Miturut Ahrefs, mung 5.7% kaca anyar sing entuk peringkat ing 10 asil Top ing Google sajrone setaun.
  • Miturut Ahrefs, mung 0.3% kaca anyar sing entuk peringkat ing 10 asil Top ing Google sajrone setaun kanggo tembung kunci sing kompetitif banget.
  • Miturut Ahrefs, mung 22% kaca sing rangking ing 10 asil Top ing Google sing diterbitake sajrone setaun.

Nalika keprungu ora nyenengake, mula ana perang sing kudu ditindakake. Kita asring miwiti klien kanthi ngenali tembung kunci lokal lan buntut dawa sing ana sawetara visibilitas telusuran lan tembung kunci nuduhake sawetara maksud babagan tuku. Kita bisa nganalisa persaingan, ngenali lokasi sing dipromosekake (didhukung maneh), ngrancang kaca sing luwih apik kanthi informasi lan media paling anyar (grafis lan video), banjur nindakake proyek sing apik kanggo promosi. Anggere situs klien sehat babagan Webmaster, kita asring ndeleng peringkat kasebut ing ndhuwur 10 sajrone sawetara wulan.

Lan iku organik wedge. Tembung kunci buntut dawa kasebut fokus ing topik utama banjur mbantu rangking situs ing kombinasi kata kunci sing luwih kompetitif. Kita terus investasi kanggo nambah kaca saiki sing wis pangkat uga nambah kaca anyar sing nutupi topik sing bakal mbantu. Suwe-suwe, kita bakal ndeleng klien kanthi tembung kunci sing kompetitif, asring melu kompetisi sajrone setaun utawa rong taun. Ora gampang lan regane ora larang, nanging laba investasi sampeyan pancen apik tenan.

Cara Pangkat luwih cepet ing Google:

  1. Priksa manawa sampeyan situs iki cepet, nggunakake jaringan pangiriman konten, kompresi gambar, kompresi kode, lan cache.
  2. Priksa manawa sampeyan situs iki dirancang kanthi apik, gampang diwaca, lan responsif kanggo macem-macem ukuran layar.
  3. Riset buntut lokal lan dawa keywords sing kurang kompetitif lan bakal luwih gampang pangkat.
  4. Ngembangake konten sing unik, menarik, lan lengkap babagan topik sing sampeyan pengin narik perhatian.
  5. Tambah grafis, audio, lan video konten supaya kaca luwih apik.
  6. Priksa manawa kaca sampeyan wis kode kanthi judhul, sidebars, lan liya-liyane sing tepat Unsur HTML.
  7. Mesthekake yen kaca sampeyan duwe judhul gedhe sing cocog karo tembung kunci sing sampeyan goleki.
  8. Mesthekake meta description bakal ngasilake penasaran lan nggawe kaca sampeyan beda karo wong liya ing Kaca Hasil Mesin Telusuran (SERP).
  9. Promosi konten sampeyan ing situs sing duwe di-backlink menyang kaca rangking liyane kanggo topik sing padha.
  10. Promosi konten sampeyan ing njero forum industri lan liwat email lan media sosial. Sampeyan bisa uga pengin ngiklanake.
  11. Terus nambah konten sampeyan supaya luwih maju saka kompetisi.

Syukur, algoritma Google wis berkembang luwih cepet tinimbang konsultan telusuran organik sing ireng ... dadi aja ngrekrut wong sing ngirim email yen sampeyan bisa njaluk sampeyan ing kaca siji. Delengen dhisik manawa dheweke ora ngerti apa tembung kunci sing sampeyan targetake, sampeyan bisa uga duwe peringkat ing kaca siji kanthi istilah merek, sapa pesaing sampeyan, utawa kepiye sampeyan bakal nuduhake laba investasi kanthi efektif. Luwih asring ora, layanan kasebut bakal ngrusak kemampuan sampeyan kanggo pangkat jangka panjang kanthi nglanggar syarat layanan Google lan nggawe domain sampeyan ditandhani. Lan ndandani situs sing dihukum luwih angel tinimbang nggawe peringkat sing hebat!

Peringkat gedhe mbutuhake optimalisasi situs, kalebu kacepetan kaca, responsif kanggo macem-macem ukuran layar, kekayaan konten, lan kemampuan kaca kasebut supaya bisa dituduhake lan dirujuk karo situs liyane sing relevan. Iki minangka kombinasi saka saben lokasi lan offsite khas - ora mung nggarap strategi siji wae. Mangkene infographic lengkap, Suwene Apa Sampeyan Bakal Menehi Peringkat ing Google?

Suwene Apa Sampeyan Bakal Dhasar Ing Google?

Duweni saka: Grup Situs Web

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.