Kepiye Cara Dikubur dening Digg (Kesalahanku)

RIPKanggo sampeyan sing wis maca blog, sampeyan ngerti yen aku nyoba… akeh! Mbok kakehan! Awal minggu iki Aku ndhaptar Panganggo Panganggo. Iki layanan sing wis diidentifikasi ing Artikel anyar Kabel sing penulis artikel mbayar kanggo njaluk Diggs on Digg.com.

Mangkene cara kerjane ... ana sing mbayar Panganggo Panganggo lan dheweke dibagi dhuwit karo pangguna Digg, sing uga bakal crita. Sistem kasebut pancen clunky kanggo ngandhani kasunyatane. Sampeyan nampa URL feed khusus sing menehi crita babagan Digg. Sampeyan banjur digg critane. Sampeyan banjur kudu mlebu maneh menyang Panganggo Panganggo kanggo nglaporake manawa sampeyan dugg critane. Sawise iku, sampeyan digg wis 'diverifikasi'. Aku ora ngerti apa sing kalebu, nanging mesthi ora otomatis.

Aku ngira yen operator Pangirim Panganggo kudu ati-ati babagan kepiye bisnis. Yen terus-terusan ngikis konten Digg, aku yakin Digg bakal cepet golek. Yen sampeyan pangguna Panganggo Panganggo, aku bisa mbuktekake manawa luwih cepet sampeyan menehi sampeyan komentar!

Karirku karo User Submitter saiki wis resmi rampung. Aku nampa pesen ing ngisor iki nalika nyoba mlebu Digg.com:

Nyalahi panggunaan Akun Digg

Lan apa penghasilan gedheku?

Panganggo Pangirim

Aku isin ngakeni yen aku entuk dhuwit $ 0.50 sadurunge dikubur karo Digg. Sejatine, aku ora entuk apa-apa amarga aku ora bisa golek dana $ 0.50 saka Panganggo Panganggo.

Dadi apa sing wis dak sinaoni? Apa Digg bisa dilecehke? Mesthi, nanging dheweke sing nonton lan ningkatake kemampuane kanggo nggagalake masalah kasebut. Apa Panganggo Pangirim peduli? Aku ngiro-iro manawa dheweke entuk Diggers dibuwang kiwa lan tengen ... lan mlaku kanthi mint. Sawise nyoba karo Panganggo Panganggo, saranku yaiku tetep adoh. Nyeri ing bokong, mbuwang-mbuwang wektu lan ora regane dhuwit sing bisa uga ora entuk.

Apamaneh yen sampeyan seneng Digg. Aku dudu penggemar sing gedhe banget, nanging nuwun sewu yen entuk boot kasebut.

Nuwun sewu Digg! Nuwun sewu Kevin, Owen, Nicole, Brian, Steve, Amar, Dan, Daniel, Eli, Jay, John, Mike, Ron, Scott, lan Timeless!

Sincerely,
Doug
(digg: ​​coders4hire)

2 Komentar

  1. 1

    Mungkin sampeyan bisa nyogok mburi sampeyan kanthi setengah dhuwit sing digawe ..

    oh enteni kowe ora entuk .. wong lanang .. saiki lara tenan lol

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.