Kepiye Hosting Sampeyan Bisa Ngganggu SEO Sampeyan

Kacepetan Hosting Web

Ya, hosting sampeyan bisa menehi pengaruh ing SEO sampeyan. Kaget? Dadi, umume wong sing ngerti yen rencana hosting bisa nyebabake potensial kanggo nggayuh SERP sing dhuwur. Nanging kenapa? Lan kepiye carane?

Ternyata, rencana hosting sampeyan mengaruhi telung area utama sing kabeh mengaruhi rangking sampeyan: Keamanan, Lokasi, lan Kecepatan. Kita bakal menehi breakdown lengkap ora mung babagan carane rencana hosting sampeyan mengaruhi perkara kasebut, nanging apa sing bisa sampeyan pilih hosting paling apik kanggo target pamirsa, lan cara ngatasi faktor sing bermasalah yen sampeyan nemoni.

Keamanan Rencana Hosting Sampeyan

Keamanan minangka salah sawijining masalah paling penting sing kudu kuwatir nalika mbukak situs web, apa sampeyan nindakake kegiatan SEO utawa ora! Lan aturan dhasar jempol yaiku: situs web sampeyan supaya ora aman, luwih bisa disusupi. Lan yen sampeyan disusupi, mesthine konten sampeyan bisa dimodifikasi kanthi cara supaya sampeyan bakal kelangan rangking sing dipikolehi.

Dadi, nalika keamanan sing ora apik ora ateges situs web sampeyan bakal nemoni rangking, tegese risiko sampeyan kelangan rangking pungkasane luwih dhuwur. Amarga alasan iki, sing pertama sampeyan kudu mriksa panyedhiya hosting yaiku keamanan. Apa dheweke nawakake keamanan sing digoleki regane? Apa dheweke ngawasi file sampeyan? Utawa, apa dheweke nawakake keamanan tambahan kanthi biaya tambahan? Apa bakal mbantu sampeyan yen situs web sampeyan disusupi? Nimbang akeh variabel sing bisa ditindakake sadurunge ngunci paket hosting tartamtu.

Yen rencana hosting sampeyan ora nawakake keamanan tambahan lan sampeyan wis ngunci, mesthi wae mesthi kanggo ngamanake situs web nglawan peretas sabisa-bisa. Nambahake plugin keamanan, nggawe tembung sandhi sing aman, lan nggunakake praktik keamanan akal sehat bisa mbantu nyuda risikone.

Lokasi Server Rencana Hosting Sampeyan

Nalika sampeyan tuku hosting, sampeyan tuku spasi fisik ing server perusahaan. Lan situs web sampeyan bakal luwih peringkat (utawa luwih ala) kanggo target pamirsa adhedhasar lokasi server kasebut. Contone, yen sampeyan pengin target milenium Jerman sing seneng masak, sampeyan bakal bisa ndeleng asil telusuran Jerman sing luwih apik yen hosting sampeyan duwe lokasi fisik zona euro (utawa luwih apik, Jerman).

Aturan jempol iki umume cocog ing level negara ing saindenging jagad. Sayange, umume perusahaan hosting mung duwe pusat data ing sawetara kutha tartamtu. Apa ana ing negara utawa zona global sing akeh target pamirsa? Efek kasebut bisa uga rada cilik, ing jangka panjang, lan mesthi ora pati penting utawa abot kaya judul kaca sing wis dikonfigurasi kanthi bener: ora gawe bedane.

Yen sampeyan pengin nyuda efek situs web sing dadi tuan rumah ing area sing beda banget tinimbang target target, sampeyan bisa nyoba ngatasi informasi kasebut kanthi nambah informasi lokal lan informasi khusus lokasi menyang situs web, kaca, lan liya-liyane. teks penting sing gegandhengan karo SEO. Nambah peta google menyang situs web sing nuduhake lokasi sing cedhak karo target target uga ide sing apik!

Kacepetan Panyedhiya Hosting Sampeyan

Kacepetan panyedhiya hosting sampeyan bisa nggandhengake lokasi: luwih cedhak server sampeyan ing lokasi fisik karo pangguna pungkasan sing narik situs web sampeyan, umume, luwih cepet wektu mbukak. Nanging iku mung siji elemen kacepetan hosting sing bisa nyebabake posisi sampeyan ing telusuran google.

Elemen liyane sing nyebabake kacepetan yaiku prosesor server, lan pinten bandwidth lan RAM situs web sampeyan dialokasikan. Amarga alasan iki, hosting khusus biasane luwih cepet tinimbang hosting bareng. Perlu dielingi manawa luwih akeh pengunjung lan lalu lintas situs web sing ditampa, luwih akeh ruang ing server sing dibutuhake: mula bisa nggedhekake sing dibutuhake tinimbang ora diwatesi menyang bagean cilik saka server sing dituduhake sanajan preduli jumlah lalu lintas situs web entuk larang regane.

Ing ngisor Line

Yen sampeyan isih nggolek hosting, manungsa waé sing tliti bisa mbantu situs web sampeyan gampang ing ngendi SEO prihatin. Milih paket hosting sing bener bisa ngatasi kabeh keamanan, lokasi, lan kabutuhan kacepetan kanggo mesthekake yen sampeyan ora kekurangan. Nanging penting kanggo menehi perspektif: faktor paling gedhe sing mengaruhi SEO situs web sampeyan bakal dadi elemen ing situs.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.