Bali menyang Sizzle: Kepiye Pemasar E-Commerce Bisa Gunakake Kreatif Kanggo Ngoptimalake Pengembalian

Kepiye Pemasar E-commerce Bisa Gunakake Kreativitas Kanggo Ngoptimalake Pengembalian

Nganyari privasi Apple kanthi dhasar ngganti cara para pemasar e-commerce nindakake pakaryan. Ing sasi wiwit nganyari dirilis, mung persentase cilik saka pangguna iOS sing wis milih kanggo nelusuri iklan.

Miturut nganyari Juni paling anyar, udakara 26% pangguna aplikasi global ngidini aplikasi kanggo nglacak ing piranti Apple. Angka iki luwih murah ing AS mung 16%.

Aplikasi Bisnis

Tanpa idin sing jelas kanggo nglacak aktivitas pangguna ing spasi digital, akeh strategi kampanye sing diandelake para pemasar ora bisa ditindakake maneh. Pemasar e-commerce bakal duwe wektu sing angel banget amarga kreatif dinamis sing digunakake kanggo ngelingake pangguna produk sing dideleng utawa ditinggalake ing gerobak wis diganggu banget. 

Strategi pelacakan iklan sing wis dicoba lan bener ora bakal tiba ing pinggir dalan, nanging bakal owah kanthi signifikan. Nilai lalu lintas sing ngidini kemampuan kanggo matesi pelacakan iklan (LAT) wis akeh ing donya pasca-14.5, lan asil sing luwih apik sing diasilake relatif marang lalu lintas LAT menehi inspirasi kanggo para pemasar kanggo nawarake luwih dhuwur tinimbang sadurunge. Kanggo njupuk kauntungan saka tren kasebut lan liyane, para pemasar e-commerce kudu ngganti pendekatan kanggo kreatif iklan. Ing ngisor iki sawetara cara utama sing kreatif bakal tetep dadi alat kritis kanggo sukses e-commerce, lan tips kanggo para pemasar sing pengin ngoptimalake pengembalian biaya iklan nalika owah-owahan kasebut ditrapake.

Kurang data pangguna mbutuhake kreatif kanthi daya tarik sing luwih jembar

Kreatif sing apik lan asli bakal mbantu merek mbedakake awake dhewe ing pasar sing rame, sanajan tanpa nggunakake alat nargetake. Nalika nyoba nggayuh jangkauan sing luwih gedhe, bisnis asring nggunakake iklan sing ora umum lan umum. Nanging nggawe jaring sing luwih akeh ora ateges desain sing ora apik. Yen sampeyan ora bisa ngandelake tekan wong tartamtu, kreatif sampeyan kudu ora bisa ditolak dening luwih akeh wong sekaligus. Pengiklan sing nandur modal ing kreatif unik bakal luwih gampang narik perhatian lan nemokake pelanggan anyar ing sisih paling jembar saka kurva lonceng. 

Iklan kreatif uga menehi kesempatan kanggo komunikasi pribadine merek sampeyan menyang jagad. Kanggo umume merek, tegese masangake visual sing nyenengake kanthi pesen sing kuat. Ora ana data tingkat pangguna dadi luwih penting kanggo pengiklan ngirim kreatif sing duwe pengaruh, nggunakake swara merek sing jelas kanggo menehi pengalaman pelanggan sing ora bisa dilalekake. Pengiklan kudu fokus ing olahpesen sing nyambungake nilai merek menyang urip konsumen. Nganggep manawa sapa wae sing ndeleng kreatif iklan sampeyan ngalami merek sampeyan sepisanan; apa sing kudu dingerteni konsumen babagan perusahaan sampeyan? Imbangan olahpesen sing jelas lan kuat kanthi teknik crita sing nyenengake kanggo nggawe kesan sing langgeng. Minangka pepatah penjualan lawas: aja ngedol steak, ngedol sizzle.

Nggawe upaya organik kanggo nyambungake karo konsumen ing ngendi wae

Konsumen saiki ngarep-arep supaya bisa aktif komunikasi lan ngobrol karo merek babagan apa sing penting kanggo dheweke. Kreatif sing efektif ngidini merek nyedhiyakake pengalaman obrolan kasebut liwat strategi organik kaya media sosial. Contone, akeh platform media sosial menehi pangguna pilihan kanggo sukarelawan data demografi tartamtu kanggo nambah pengalaman. Nyambungake karo konsumen ing ngendi dheweke wis kumpul ora ana gunane, lan kemampuan penargetan dhasar dhasar platform mbantu ngenalake sawetara spesifik demografi sing ilang tanpa pelacakan iklan. Konsumen uga luwih dikuwasani kanggo milih nganggo dompet, mula para pengiklan kudu nggawe kreatif - lan obrolan sing diilhami - kanthi sudut pandang lan raos nilai perusahaan.

Ganti rekomendasi sing cocog karo produk populer 

Langkah-langkah privasi anyar Apple bakal mungkasi nyetel rekomendasi produk tartamtu adhedhasar prilaku kepungkur pelanggan kanggo sapa wae sing mateni pelacakan. Ing panggonan produk sing padha, pengiklan kudu fokus ing apa sing populer. Kreatif iklan sing nyorot produk sing paling laris nggawe investasi sing wicaksana amarga nyedhiyakake calon pelanggan lan pelanggan sing wis ana menyang barang sing wis sampeyan ngerti mindhah jarum kanggo bisnis sampeyan. 

Mentalitas komplotan menehi kapercayan konsumen ing merek anyar lan nggawe dheweke luwih seneng tuku produk sing populer karo kanca-kancane. Pramila nampilaken paling laris ing kreatif iklan sampeyan minangka cara sing apik kanggo nambah kapercayan lan nuntun pelanggan anyar liwat corong penjualan, sanajan tanpa data sing rinci babagan sapa dheweke lan apa sing dikarepake.

Nyorot pembeda utama lan fitur produk unik

Merek uga bisa nganggep ora ana informasi rinci babagan calon pelanggan minangka kesempatan kanggo nyorot pembeda utama sing nggawe produk kasebut khusus. Nganalisa data dodolan bakal mbantu merek nemtokake apa sing nggawe produke ora bisa dilalekake. Banjur sampeyan bisa ngembangake kreatif sing ningkatake unsur kasebut, kayata produk sing ukurane bener, rantai pasokan sing lestari, utawa panggunaan bahan daur ulang. 

Ngrungokake pelanggan babagan apa resonates karo wong-wong mau uga strategi mbiyantu; review pelanggan tambang lan keterlibatan media sosial kanggo wawasan unik babagan apa sing disenengi pelanggan babagan merek sampeyan lan ngembangake kreatif sing ngrayakake sipat kasebut. Lan aja wedi nyengkuyung titik-titik diferensiasi sing wis menehi inspirasi marang para pelanggan sing kepungkur supaya dadi setya merek, sanajan ora dikarepke.

Kreatif pancen bakal kurang cocog lan kurang spesifik ing donya pasca-14.5. Nanging utamane amarga tingkat opt-in pelacakan iklan lan adopsi mundhak kanggo iOS 14.6 lan ngluwihi, kreatif bakal dadi alat kritis kanggo pengiklan sing pengin nyambungake karo konsumen anyar lan terobosan menyang pamirsa sing ora dingerteni. Kaya kabeh inovasi teknologi, evolusi minangka cara maju. Supaya pengiklan bisa sukses, dheweke kudu adaptasi lan ngembangake pemahaman babagan kreatif lan akeh aplikasi sing kuat.