Kepiye Cara Klout?

skor klout

Nomer penting nalika nerangake pemasaran online. Aku wis kritis Klout nanging aku isih seneng manawa perusahaan nyoba nggawe metrik sederhana kanggo nemtokake panggonan lan wong sing pengaruh online. Aku ora pura-pura ngerti skor Klout, lan uga ora kuwatir.

Nanging… saka wektu ke wektu, aku mriksa skor Klout sandi (Ing Aplikasi iPhone Klout ayo sampeyan nampilake!). Yen sampeyan pengin ngerti carane skor Klout bisa digunakake, iki infographic kanggo sampeyan!

ngetung skor

Infographic dening OnlineDegrees.com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.