Cara Kerja Iklan

iklan

Nalika nggoleki topik iklan, Aku kedadeyan ing infographic ing Kepiye Pariwara Nggawe Kita Tuku. Infographic ing ngisor iki dibukak karo pemanggih manawa perusahaan sugih lan duwe tumpukan dhuwit lan digunakake kanggo ngapusi pamirsa sing mlarat. Kayane iki ide sing rada ngganggu, apes, lan ora bisa ditindakake.

Gegayutan pisanan yen mung perusahaan kaya sing ngiklanake yaiku ide aneh. Perusahaan kita ora sugih lan, nyatane, duwe kerugian sawetara taun - nanging isih iklan. Iklan, utamane liwat saluran digital, terjangkau banget. Sampeyan bisa setor $ 100 menyang akun bayar utawa klik sosial utawa mesin telusuran lan push sawetara iklan sing ditargetake supaya bisa menehi kesadaran menyang bisnis sampeyan.

Sikap babagan bisnis ora cocog karo statistik nyata ing jagad media sosial. Babagan a seprapat kabeh bisnis gagal sajrone rong taun pisanan miturut pirang-pirang studi. Nalika masarakat percaya manawa rata-rata perusahaan ngasilake bathi 36%, rata-rata bathi bathi kanggo kuartal paling anyar yaiku 7.5% lan wates laba rata-rata yaiku 6.5%.

Dhaptar Angie, umpamane, terus beroperasi kanthi kapitunan nalika mbuwang $ 80 yuta kanggo pemasaran - kanthi bagean gedhe saka iklan televisi sing bola-bali sampeyan deleng ing televisi. Nalika perusahaan publik sing nambah kuartal luwih saka seprapat, angel banget sugih. Dheweke ora mung sugih, nanging uga ora ngiklanake supaya para pelanggan rumangsa sugih. Angie's List nyedhiyakake layanan kanggo nglindhungi pelanggan layanan omah supaya ora uwal saka akeh panyedhiya teduh ing kana.

Pariwara bisa digunakake ing macem-macem level; iku ora gampang kaya nyoba njaluk sing tuku barang. Sajrone dasawarsa pungkasan konten, telusuran, lan pemasaran sosial, aku percaya perusahaan dadi luwih kepengin kasunyatan manawa pariwara kudu luwih jero tinimbang ngapusi rasa ora aman konsumen. Pariwara sing ditarget kanggo konsumen sing padha karo pamirsa nambah untung kanthi entuk lan njaga pelanggan sing hebat.

Napa Gunakake Pariwara?

Dhasar kanggo kabeh pariwara yaiku kesadharan. Kesadharan dikarepake kanggo perusahaan amarga sawetara sebab:

  • tekan - Kanggo nggawe panjaluk kanggo merek, produk utawa layanan, sampeyan kudu bisa nggayuh pamirsa anyar. Pamirsa kasebut wis ana ing situs web, telusuran, media sosial, radio, televisi, lan media liyane. Kanggo nggayuh pamirsa, perusahaan sing nandur modal lan entuk nawakake pariwara.
  • pemahaman - Mbok menawa wong wis ngerti produk lan layanan sampeyan, nanging ora duwe pemahaman positif marang merek sampeyan. Kanggo nolak persepsi merek sing ora akurat, kadang perlu (utawa malah kritis) kanggo merek investasi ing pariwara.
  • Sales - Nyopir dodolan liwat pariwara bisa dadi efektif, nanging aku nantang sampeyan nonton pariwara tradisional lan digital sajrone seminggu lan ndeleng sepira fokuse diskon lan sales. Miturut pendapat saya, saiki saya mudhun. Luwih asring ora, kita bisa nemokake manawa dodolan bisa ditambah, perusahaan sing gumantung ing jangka panjang bisa ngasorake merek.

Kepiye Cara Kerja Pariwara?

Bisnis lan konsumen padha ngupaya nambah kualitas urip lan efisiensi bisnis. Sanajan bagean cilik saka populasi duwe rasa ora aman sing dadi modal pariwara, aku yakin iku paling sithik. Miturut pendapat saya, mayoritas perusahaan pemasaran jaringan lan multi-level marketing makarya ing arena iki. Apa sampeyan wis diundang ing salah sawijining acara kasebut? Dheweke minangka pahargyan gedhe kanggo wong sing seneng diarak ing panggung kanthi janji cek gedhe, preinan lan uga mobil kanggo ngarih-arih para tamu supaya investasi lan wiwiti adol. Vemma, ngombe energi MLM, nembe wae sementara dipateni minangka skema piramida.

Sanajan ekstrem, iku dudu norma. Tonton iklan khas Apple lan sampeyan ora bisa ndeleng diskon lan skema cepet sing sugih. Nanging, sampeyan bakal bisa ndeleng crita babagan wong sing nggawe kreatifitas batin nggunakake piranti lan piranti lunak Apple minangka alat. Mirsani Pariwara Coca-Cola lan sampeyan bakal bisa ndeleng fokus ing acara lan papan sing diiklanake, nyoba nggawe kesadaran merek nalika kedadeyan kenangan sing nyenengake. Paling anyar, dheweke uga kudu ngupayakake pemahaman minuman manis lan risiko kesehatan sing ana.

Sawetara pariwara kerja kanthi motivasi kanggo ngirit dhuwit (diskon), nanging ana akeh sebab kenapa pariwara bisa digunakake:

  • Vicinity - Kadhangkala pariwara perlu banget kanggo nyedhiyakake pamirsa regional manawa sampeyan duwe lokasi ing sacedhake. Mbok sampeyan lagi golek pizza gaya NY ing cedhak, lan mula ana pizzeria lokal ngiklanake istilah adhedhasar lokasi ing telusuran utawa target minat pizza ing radius ing sacedhake restoran.
  • tanggung jawab - Semakin akeh konsumen sing nggatekake bisnis sing fokus karo keberlanjutan, keragaman, lan keterlibatan komunitas. Pariwara bisa uga duwe pengaruh penting kanggo nyetel persepsi babagan korporat sing tanpa rupa dadi perusahaan sing nyedhiyakake hibah lan beasiswa kanggo mbantu komunitas lokal. Salesforce bubar nganggo sekolah lokal ing Indianapolis, nyumbang $ 50,000 ing peralatan kanggo mbantu dheweke.
  • Research - Sampeyan menyang endi nalika nggoleki babagan preinan sabanjure, tuku mobil sabanjure, asuransi, utawa biaya utama liyane? Konten informatif pariwara kanggo mbantu ndhidhik konsumen lan bisnis wis njeblug ing taun-taun pungkasan. Nalika tujuane kanggo nggawe kapercayan lan wewenang kanthi nyedhiyakake riset sing dibutuhake, ora mesthi dadi target pungkasan tuku. Kaping pirang-pirang nyedhiyakake riset utami utawa sekunder sing wis akeh dituduhake. Aku asring ndeleng pariwara babagan konten sing bisa narik kawigaten kanca lan ngirim.
  • Emosi - Crita dadi luwih maju ing pirang-pirang metodologi pariwara amarga ora mung nyambung emosional karo pamirsa, nanging uga diprodhuksi kanggo nggawe pamirso utawa maca liwat crita kasebut. Sawetara bisa nganggep iki minangka manipulasi, nanging ora ana bedane karo pariwara sing efektif sing nuwuhake emosi.
  • Pangertosan - Nggunakake emosi, pariwara asring dibujuk. Robert Cialdini njlentrehake enem prinsip pambujuk universal sing wis kabukten kanthi ilmiah kanggo mbujuk para pamirsa pariwara - timbal balik, kekurangan, panguwasa, konsistensi, disenengi lan konsensus.

Lan Ayo Aja Lali

Yen tujuan pariwara jahat yaiku kanggo motivasi adol, mayoritas ora bisa digunakake apa-apa. Yen pariwara iku jahat lan manipulatif, kita kabeh bakal mbukak McDonalds kanggo nglampahi wektu karo kulawarga lan kothak McNuggets! Pariwara larang lan, asring banget, yaiku ngganti persepsi lan nambah kesadaran. Pariwara, kayata akeh strategi pemasaran liyane, minangka strategi jangka panjang sing duwe risiko sing ana gandhengane.

Kepiye Pariwara Nggawe Kita Tuku?

Aku ora takon taktik sing kacathet ing infographic iki, aku takon babagan motivasi. Pariwara ora ana kanggo ngapusi utawa medeni wong liya sing tuku. Pariwara kudu nyebabake emosi kanggo efek sing luwih gedhe - nanging ora ateges manipulatif… tegese relevan. Mbok aku luwih kepenak yen judhul kasebut Kepiye Pariwara Nggawe motivasi kanggo Tuku. Aku durung nate ndeleng iklan sing meksa aku ngeklik, nanging aku wis ndeleng sawetara iklan sing langsung nutul karo kabutuhanku sing diklik.

Dadi, para pengiklan nggawe gudang senjata sing nyata-nyata kanthi macem-macem teknik sing kabeh tujuane kanggo narik perhatian konsumen. Lan sanajan kita ora sadhar sawayah-wayah, strategi kasebut kabeh bisa digunakake kanthi luar biasa.

Mangkene infographic sing paling penting kanggo aku WebpageFX.

Cara Kerja Iklan

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun Douglas.
    Aku mikir bagean sing paling penting yaiku motivasi. Yen pelanggan ora duwe motivasi kanggo tuku smth, kita duwe rong pilihan. Utawa nggawe motivasi (conto iPhone sing sampurna) utawa lali.

  2. 2

    Banget panginten. Yen wong mikir babagan pariwara, biasane lali karo sawetara perkara. Kaping pisanan, bisnis cilik. Usaha cilik, utamane ing wiwitan, ora duwe “merek”. Sing sejatine dibutuhake yaiku kemampuan kanggo nggayuh wong paling akeh kanthi rega paling murah. Mung sawise perdagangan nyata, merek bisa digawe. Sing sejatine dibutuhake yaiku kemampuan kanggo ngandhani wong-wong yen lawange wis siyap lan siyap nindakake bisnis.
    Bab sing kaping loro sing dakkira lali wong yaiku media iklan lan perusahaan pariwara menehi rega dhewe. Regane ora disetel ing korélasi langsung karo kabutuhan bisnis cilik. Aku gelem yakin manawa struktur rega sing paling akeh ditemokake saka udhara sing tipis. Yen perusahaan pariwara lan media pariwara pancen peduli karo klien, dheweke bakal nggawe manawa pariwara sing disedhiyakake cocog lan luwih penting yen bisnis sing diiklanake entuk dhuwit luwih akeh, mula biaya pariwara kasebut.

    mung amarga media periklanan nggayuh sejuta wong sing ora bisa dadi indikator manawa dheweke minangka wong sing bener, manawa wong-wong wis siyap tuku produk utawa layanan kasebut, utawa malah kepincut karo produk utawa layanan kasebut. Kabeh lapangan sing diwenehake saka perusahaan iklan yaiku bakal nyedhiyakake sampeyan menyang XY utawa Z. Ora bakal ujar manawa kita bakal nggawe manawa kita nggawa wong-wong menyang lawang sampeyan. aku kepengin banget nalika ujar kaya "ora ana jaminan ing pariwara." Tanggepan kula kanggo pratelan kasebut mesthi, "ana siji jaminan ing pariwara lan sampeyan pancen bakal njupuk dhuwit. Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo kula utawa ora, sampeyan bakal njupuk dhuwitku. ”

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.